• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

cnm sadece regl 3.günü yapılan hormon testlerini yapmışlar senin östrojenin çok yükselmiş oyüzden geçen ay lh kiti sürekli pozitif gösteriyodu yumurtlamasız bir regl dönemi geçirmişsin geçen ay cnm buyüzden östrojen kırılma kanaması olmuş sende ondan öle bi durup bi başlıyo adet bitmek bilmiyo:( şimdi bu dostinex i kullandığın için prolaktin düşünce östrojende düşer.kan şekerine mi baktıracaksın?

cnm sadece regl 3.günü yapılan hormon testlerini yapmışlar senin östrojenin çok yükselmiş oyüzden geçen ay lh kiti sürekli pozitif gösteriyodu yumurtlamasız bir regl dönemi geçirmişsin geçen ay cnm buyüzden östrojen kırılma kanaması olmuş sende ondan öle bi durup bi başlıyo adet bitmek bilmiyo:KK43: şimdi bu dostinex i kullandığın için prolaktin düşünce östrojende düşer.kan şekerine mi baktıracaksın?
Ondanmiymis salak bir regl gecirdim (: evet canim kan sekerine baktirmayi düsünüyorum regl 2de gidecegim oyle planliyorum .. insallah hersey eski haline döner sagol canim :-*

Ben geldim kizlarr :KK45:. Iki tame test aldim cok yapasim var kendimi zor tutuyorum:KK12:
Hosgeldin bende ispanak yapcam kalkiyorum yikamaya sonra buraya girip cvp yazinca vazgeciyorum (: yap canim cok yapmak istiyorsan her sekilde negatif cikar buda seni daha cok uzer cunku regl günü bile silik cıkıyor genelde .. seninde 4 gununvar daha cikmaz olsa bile ama azcik sabret insallah guzel haber alirsin

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    98,9 KB · Görüntüleme: 34
Ondanmiymis salak bir regl gecirdim :-) evet canim kan sekerine baktirmayi düsünüyorum regl 2de gidecegim oyle planliyorum .. insallah hersey eski haline döner sagol canim :-*
aynısı banada olmuştuu bi ayy :) sonra ben dostinex kullanmadım ama yasmin kullandım oda aynı işe yarıyo hormonları düzene sokuyo

Her yeni güne "BISMILLAH" diyerek açılışı yapalım...

Anne olma yolunda birlikte ilerlemek, bu süreçte tüm zorluklara birlikte göğüs germek, her konuda birbirimizi desteklemek ve ALLAH'ın izniyle güzel dostluklar kurmak isteyen herkesi bekleriz :)

Minik mucizelerimiz
babies-smiley.gif

ANNE adayi
pregn-smiley.gif
BAT Test tarihi
00002836.gif
Sonuc
aufgeregt.gif
@HLYELA??
rausputz.gif
Beklemede
@parlakkartanesininaski11 Kasim?
rausputz.gif
Beklemede
LeYLa_21 LeYLa_21 14 Kasim?
rausputz.gif
Beklemede
pink love pink love 10 Kasim11 Kasim
rausputz.gif
Beklemede
E-brulim E-brulim 10 Kasim9 Kasim
rausputz.gif
Beklemede
Al_pi Al_pi 16 Kasim17 Kasim
rausputz.gif
Beklemede
-TubiSh- -TubiSh- 22 Kasim?
rausputz.gif
Bekleme
DESIGNER27 DESIGNER27 15 Kasim?
rausputz.gif
Bekleme
C cornella 14 Ekim?
rausputz.gif
Beklemede
@hsevda25 Kasim?
rausputz.gif
Beklemede
@BayilanBayilana26 Ekim27 Ekim
rausputz.gif
Beklemede
@Sassenachen??
rausputz.gif
Beklemede
@deeploneliness??
rausputz.gif
Beklemede
altunn altunn ??
rausputz.gif
Beklemede
@lisaa04??
rausputz.gif
Beklemede
blueblueEyes blueblueEyes ??
rausputz.gif
Beklemede
@Nasaa0303??
rausputz.gif
Beklemede
kilincoglu87 kilincoglu87 ??
rausputz.gif
Beklemede
@Kartanesi_26??
rausputz.gif
Beklemede
annesiyavrusu annesiyavrusu ??
rausputz.gif
Beklemede
[tr]
UGUR GETIRSIN INSALLAH
118.gif

Topigimizin güzel ANNE'leri:

ANNE adayi
pregnant_smiley.gif
Test tarihi
familie_smilies_0006.gif
@Enyalios14 Eylül
dance-veild-smiley.gif
:nazar: - 1. hamişimiz
@deeplydisturbed26 Eylül
dance-veild-smiley.gif
:nazar: - 2. hamişimiz
@minnta 16 Ekim
dance-veild-smiley.gif
:nazar: - 3. hamişimiz
Veson Veson 24 Ekim
dance-veild-smiley.gif
:nazar: - 4. hamişimiz
@_Turk-loqumu_3 Kasim
dance-veild-smiley.gif
:nazar: - 5. hamişimiz
[TR]

♡ Cennet annelerin ayakları altındadır ♡

Rabbim herkese ANNE olmayı, o güzel duyguyu tatmayı nasip etsin, önce göbüşlerimizi sonra kucaklarımızı doldursun inşallah...

[/tr][/tr]
[tr][TR][/tr][/tr]
[tr][TR][/tr][/tr]
[tr][TR][/tr][/tr]
Amin canım dilerim Allah bizlere de ongüzel ve eşsiz duyguyu yaşatır.
Bende önümüzdeki hafta doktora gidicem bakalım 2.tüp bebek çalışması için ilk muayenemi olucam.Umarım sorun çıkmaz ve süreç başlar,sonrasında da inşallah bebişini kucağıma alırım. Dualarınızı bekliyorum.Aranıza yeni katıldım ve gördüm ki kadının kadından başka pek düşüneni veya ilgileneni yok.Buda Allahın bizlere lütfu olsa gerek.Önce insan olabilmek kendinden başkalarınında mutlu olması için dua edip iyilikler dileyebilmek.Hiç tanımadan,görmeden.Dilerim tablonun alt kısmında bizlerinde isimleri hamişşş olarak yazılır.
Sevgilerimle...

aynısı banada olmuştuu bi ayy :) sonra ben dostinex kullanmadım ama yasmin kullandım oda aynı işe yarıyo hormonları düzene sokuyo
Ise yarasinda tek walla artik kan vermeye korkuyorum ozan tedavisiyle kanini temizletenler vardi onlar gibi yapacagim en sonunda (: ne zaman kan versem birsey cikiyor pihtilasma,uyusmazlik,prolaktin allah beterinden saklasin amin..

Ise yarasinda tek walla artik kan vermeye korkuyorum ozan tedavisiyle kanini temizletenler vardi onlar gibi yapacagim en sonunda :-) ne zaman kan versem birsey cikiyor pihtilasma,uyusmazlik,prolaktin allah beterinden saklasin amin..
pıhtılaşma hangi gende çıktı cnm birde homozigot mu heterozigotmu?

kübüüüü lütfen yaa :KK43:
Hosgeldin bende ispanak yapcam kalkiyorum yikamaya sonra buraya girip cvp yazinca vazgeciyorum :-) yap canim cok yapmak istiyorsan her sekilde negatif cikar buda seni daha cok uzer cunku regl günü bile silik cıkıyor genelde .. seninde 4 gununvar daha cikmaz olsa bile ama azcik sabret insallah guzel haber alirsin

kübüüüü lütfen yaa :KK43:
tamam yapmicam pzt yapicam .bide benim yumurtam gec buyudu 14.gun buyudu tam olarak gec dillenme olabilir yani :( yapmicam söz ;)

tamam yapmicam pzt yapicam .bide benim yumurtam gec buyudu 14.gun buyudu tam olarak gec dillenme olabilir yani :KK43: yapmicam söz :KK66:
tamam yapma lütfen boşyere canımızı sıkıyoruz burda sonra bi isyanlar moral bozuklukları geçen ay yaşadıklarım aklımdan çıkmıyor ama ben kesin sessiz bir düşük yaptım bukadar belirti psikolojik olamaz neyseki adet gününe kadar gidip kan testi vermedim sonra ne olacaktı sema 3.düşüğünü yaptı olacaktı bende daha bir psikoloji bozulacaktı.biliyorum ama emin olmadığım için takmıyorum:) oyüzden sende gününü bekliyecen bir gün geçecek aaa gelmedi adet dicen ve öle yapıcan :):):):)

tamam yapma lütfen boşyere canımızı sıkıyoruz burda sonra bi isyanlar moral bozuklukları geçen ay yaşadıklarım aklımdan çıkmıyor ama ben kesin sessiz bir düşük yaptım bukadar belirti psikolojik olamaz neyseki adet gününe kadar gidip kan testi vermedim sonra ne olacaktı sema 3.düşüğünü yaptı olacaktı bende daha bir psikoloji bozulacaktı.biliyorum ama emin olmadığım için takmıyorum:) oyüzden sende gününü bekliyecen bir gün geçecek aaa gelmedi adet dicen ve öle yapıcan :):):):)
:110::110::110: hayir pzt yapicam dayanamiyorum :KK12:. Bencede cnm seninn durum cidden karisikti ama ne yapiyoruz bu ayi bekliyoruz guzel guzel :KK76:. Yaramazlik yok :KK53:

:110::110::110: hayir pzt yapicam dayanamiyorum :KK12:. Bencede cnm seninn durum cidden karisikti ama ne yapiyoruz bu ayi bekliyoruz guzel guzel :KK76:. Yaramazlik yok :KK53:
BEN CİDDİ ANLAMDA SÖZ VERDİM:) KENDİME EŞİME ALLAHIMA:) 1 HAFTA GEÇECEK ÖLE YAPICAM SİZEDE BURDAN SÖLÜYORUMKİ DAHA ÇOK SÖZÜMDE DURAYIM DİYE:)

Kurayı besmeleyle çektirdim kuzucuğuma..tarihleri ebrucum düzenler..
Veson Veson
@hsevda
DESIGNER27 DESIGNER27
@Sassenachen
kilincoglu87 kilincoglu87
@deeploneliness
D deniz1983
altunn altunn
C cornella
annesiyavrusu annesiyavrusu
Al_pi Al_pi
@Saadetim33
LeYLa_21 LeYLa_21
@lisaa04
-TubiSh- -TubiSh-
pink love pink love
blueblueEyes blueblueEyes
E-brulim E-brulim

Liste sırası bu kızlar...dua eden dillerinize sağlık..@E-brulim canım tarih sırasına koyarsın..öpüyorum...
ELLERİ DERT GÖRMESİN KUZUMUZUN ONUN GİBİ TATLI Bİ KIZIM OLUR İNŞALLAHH:):)::)

Back
X