- 15 Haziran 2014
- 13.660
- 30.893
- 798
canım pazardan itibaren katılcaz anladığım kadarıyla, hayırlısı inş..[/QUOTE]
Pazartesi ilk gün .. istediginiz anlamadiginiz birsey olursa her kime sorsaniz yardimci olur zaten ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım pazardan itibaren katılcaz anladığım kadarıyla, hayırlısı inş..[/QUOTE]
Bilmiyorum ki kese görünmeden baslamiyor cogu doktor dis gebelik ihtimaline karsi .. aspirin kullaniyorum zaten ogrenince 4.hafta oluyor ya bir haftada aspirin korur .. bi hayirlisiyla olsunda hergun 1 igne =280 igne :/EVET CNM İĞNE KULLANACAKSIN DİMİ 5.HAFTADAN İTİBAREN
cnm minik şeker iğnesi onlarda merak etme hiç zor değil yapması sadece morarma olmaması için önce buz kabı tutacaksın sonra iğneyi yapıcan arkadaşım 9 ay yaptıBilmiyorum ki kese görünmeden baslamiyor cogu doktor dis gebelik ihtimaline karsi .. aspirin kullaniyorum zaten ogrenince 4.hafta oluyor ya bir haftada aspirin korur .. bi hayirlisiyla olsunda hergun 1 igne =280 igne :/
Hayirlisiyla olsunda canim raziyim .. boyle konusunca hamileymisim gibi geldicnm minik şeker iğnesi onlarda merak etme hiç zor değil yapması sadece morarma olmaması için önce buz kabı tutacaksın sonra iğneyi yapıcan arkadaşım 9 ay yaptıVeson da sana bilgi verir.yumurta gelişimi iğneleride öle aynı ben göbekten yapıodum hiç zor değil:)
e gelecek ya hayırlısıylaHayirlisiyla olsunda canim raziyim .. boyle konusunca hamileymisim gibi geldi![]()
Benim ki cuma gününe geliyor ve cuma günü ignemim 14ncü günü olacak inş dualarınızla birlikte güzel bi haber alırım o günAy o minik Kızın ellerini yerim ben benim ismim ilk Sırada çok istedim pazartesi duaya başlayacağız ve ilk bana okunacak inşallah dualarınızın vesilesi ile kontrolüm Salı günü güzel geçer :))
Kurayı besmeleyle çektirdim kuzucuğuma..tarihleri ebrucum düzenler..
Veson
@hsevda
DESIGNER27
@Sassenachen
kilincoglu87
@deeploneliness
@deniz1983
@altunn
@cornella
annesiyavrusu
Al_pi
@Saadetim33
@LeYLa_21
@lisaa04
@-TubiSh-
pink love
@blueblueEyes
E-brulim
Liste sırası bu kızlar...dua eden dillerinize sağlık..@E-brulim canım tarih sırasına koyarsın..öpüyorum...
Ay sen cokmu talisinYemin ederim liste cikmadan insallah pazartesi sali carsamba sirayla ebru veson pink ciksa banada pazar gunu ciksa diye gecirdim icimden bi tek seninki tuttu :) guzel haberlerle gelirsin insallah ..
Yemekler hazir mi alpiAy sen cokmu talisin![]()
Insalalh cnim. Cift cizgi görmeyi nasip etsin rabbimBenim ki cuma gününe geliyor ve cuma günü ignemim 14ncü günü olacak inş dualarınızla birlikte güzel bi haber alırım o gün
EvetttYemekler hazir mi alpi![]()
bu soru sorulduğuna göre kübü döktürmüş:)Yemekler hazir mi alpi![]()
Evet ben hazirim kocacigimi bekliyorum bugun ozendimbu soru sorulduğuna göre kübü döktürmüş:)
ne yaptın:) ben evde yanlızım pırasam var ıspanağım var yapılmış peynirli maydonozmu makarnam var:) ev yoğurdum var:)Evet ben hazirim kocacigimi bekliyorum bugun ozendim![]()
![]()
Kiz yazma burayane yaptın:) ben evde yanlızım pırasam var ıspanağım var yapılmış peynirli maydonozmu makarnam var:) ev yoğurdum var:)
Ohhh miss gibi menu var. Dunden tarhana corbam vardi icine nohut ve mantinatyim cok yakisti tavsiye ederim ,ne yaptın:) ben evde yanlızım pırasam var ıspanağım var yapılmış peynirli maydonozmu makarnam var:) ev yoğurdum var:)
anam unuttum valla:):):): veson sadece etiketlendiğinde okuyor:)Kiz yazma burayahamisler okumasin .. diger yere yaz
![]()
Bende hazirim aynen kocacigimi bekliyorum ..Evet ben hazirim kocacigimi bekliyorum bugun ozendim![]()
![]()