• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

kızlar bu pıhtılasma testını sadece unı hastanelerımı yapıyor....
Hayir özellerde yapiyor ama 1500 fiyat veren var .. tip fakultesinde yaptirdimben 3 dusugum var dedim 2 aslinda oyle yaptilar yoksa yapmiyorlar herkese zor bir is 30 gunde cikiyor sonuc

Hayir özellerde yapiyor ama 1500 fiyat veren var .. tip fakultesinde yaptirdimben 3 dusugum var dedim 2 aslinda oyle yaptilar yoksa yapmiyorlar herkese zor bir is 30 gunde cikiyor sonuc
Benim gittiği hastane bana testlerin toplamına 6 bin tl istedi yuh dedim:) sonra doktor üni hastanesine yönlendirdi orda anlatıyosun işte başından geçenleri genetik doktoruna bende öle yaptırdım benimde 20 gün felan sürdü

cnm minik şeker iğnesi onlarda merak etme hiç zor değil yapması sadece morarma olmaması için önce buz kabı tutacaksın sonra iğneyi yapıcan arkadaşım 9 ay yaptı Veson Veson da sana bilgi verir.yumurta gelişimi iğneleride öle aynı ben göbekten yapıodum hiç zor değil:)
Al_pi Al_pi ben clexane yapıyorum iğneyi yaparken acımıyor ama ilaç biraz yakıyor ilk Başlarda çok kasıyordum ama yavaş yavaş alışıyorum bebek Büyüdükçe kola geçeceğim Dr öyle söyledi

yuhhh bu ne be.. valla soygunculuk.tıcaret oldu zaten bu bebek işi....desene unı hastanesıne gıdıp yalan soyleyerek yaptıracaksın. onu da beceremem aman ya hayırlısı...

Back
X