- 6 Kasım 2014
- 3.809
- 5.622
- 158
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bulayim eklerim sayfayi canimHangi sayfadan alıyosun canım
Kizz yazikk vurmaValla bir saattir yanıma uğramıyo.Akşam çaktım 2 tane babasına gitti ağlaya ağlaya.. Gidiş o gidiş ben 2 80. Yatıyorum... Sesi yok uyumuş olabilir... Yarın yapabilirim yakıyı..semoşum kanıma girdi...![]()
Hangi sayfadan alıyosun canım
Bu ovulasypn testinde de belli oluyo mu gebelik
Rica ederim bak ordan istedigin miktari bul kac kisi almis yaziyor altlarinda guvenle alabilirsin ben cok memnunum geb.testindende ov.testindendeSaol canım teşekkür ederim
Eger ov.gununu yakaladiysan hic bitlrakmadan yap testi adete yakin koyulasmaya baslarsa %90 gebelik cikiyor hormonlarda vs bozukluk yoksaBu ovulasypn testinde de belli oluyo mu gebelik
Yok korkmaYatarken yakıyı yapıştırcam ama çok yanarmıyım acep korkuyorum valla... Zaten robot gibi oldum daha beter etmesin beni![]()
Saol canım benim bilgi için nasılsın bu aradaEger ov.gununu yakaladiysan hic bitlrakmadan yap testi adete yakin koyulasmaya baslarsa %90 gebelik cikiyor hormonlarda vs bozukluk yoksa
Ben bugun zor durdurdum kendimiAmin cümlemiz canım.. Aslında pazar çok erken... Varsa bile çizgi çıkmaz diye düşünüyorum ama test yapma isteğimide durduramıyorum be gülüm![]()
DurdumyaSiz hiç söz dinlemiyosunuz varya:) nerdeyse bihafta öncesinden test yapacaksınız yane:) leyla ablam sendemi yaaa hadi bu yaramaz pink yerinde duramıyor:)
Tesekkur ederim.iyiyim sagol.sen nasilsinSaol canım benim bilgi için nasılsın bu arada
Yok yaa korkacak birsey yok guvenilir yerden olduktan sonra al gitsin .. biz nerdeyse ekmegide netten alcazBen hic int alisveris yapmiyrum.guvenemiyorumsu ovulasyon testini cok merak ediyorum ama
![]()
Yarın yapıştırcam canımYok korkmatatli bir yanma ve kasinti
![]()
Bende iyiyim çok şükür bekleyip duruyoruzTesekkur ederim.iyiyim sagol.sen nasilsin![]()
Valla o kadar yapma dedim boğazımı sıkınca suratına patlattım bazen insanı çileden çıkarıyor bir dakika yerinde durmuyor.. Üstüme atlıyor güzel dille izah ettim bak kızım belimden hareket edemiyorum halimi göre göre mahsus yapıyo...en sonunda banada geldiler çakdım tokatıKizz yazikk vurmacocuk o melek o annesi ..