• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Kızlar bugün doktor kontrolüm vardı. Adetimin 21. Günü progesteron testi yapıldı. Sonuç 60 çıktı. Doktor bayağı iyi dedi. Cuma günü gebelik kanı vericem. Bakalım inşallah hayırlı haberler alırız. 60 çıkıpta hamile kalan var mı aranızda
Hic yaptirmadim progesteron.testi ama senin sonuc cok iyi bence insallah gebelik vardir ;) o kadar yumurtadan elbet birisi yada birileri tutmustur insallah ;)

Gecmedimi hala cnim yaa :KK43: . Iyiyim cnm bugun adet agrilarim ve gogus sizilarim basladi zaten sali gunu bat bende agrim falan olunca test almistim dun pzt yapacaktim ama yapayim bari dedim yaptim tabiki tek cizgi cikti.aldim boyumun olcusunu oturdum anlayacağın. ....
Daha erken canim dur iki.gun sonra tekrarlarsin testi .. Hayirlisi olsun bu ayda olmazsa artik yeter igne versin sana yahu .. oyalaniyoruz bos yere

Kızlar bugün doktor kontrolüm vardı. Adetimin 21. Günü progesteron testi yapıldı. Sonuç 60 çıktı. Doktor bayağı iyi dedi. Cuma günü gebelik kanı vericem. Bakalım inşallah hayırlı haberler alırız. 60 çıkıpta hamile kalan var mı aranızda
Çok iyi bi değer cnm inş gebesindir:) kaç yumurtan vardı

E-brulim E-brulim canım Saye- Saye- ve C cornella kardeşlerim için 25'er adet okudum. Rabbim tez zamanda evlat sahibi olmayı hepimize nasip etsin inşallah :KK19:

E-brulim E-brulim canım 30 tane okudum Rabbim kabul etsin inşallah

Günaydın kızlar C cornella cnm duanı okudum 22 ayetel. Kürsü 12 ihlas bir Fatiha Rabbim kabul etsin E-brulim E-brulim

Günaydın kızlar C cornella 25 duanı okudum 12 ihlas ve fatiha okudum allahım kabul etsin E-brulim E-brulim

C cornella canim 40 dua 12 ihlas 1 fatiha okudum allah kabul etsin :KK66:

C cornella canım 25 tane ayetel kürsi okudum.Rabbim kabul etsin inşallah...

C cornella duani okudum Allah kabul etsin E-brulim E-brulim 22 adet yazar mısın canim..

C cornella duanı okudum cnm allah kabul etsin(25 tane)

Allah razı olsun kızlar. Allah kabul etsın dualarımızı....

bu arada bugun uzun zaman sonra ılkkez şu herkeste olan yumurtlama akıntısından gördum. dostınex kullandıgımda daha önce yıne saydam akıntım olmustu. ne demektı bu yumurtladıgımıza mı işaret yoksa yumurtamı catlıyor hangısı...

misafirlerim gitti bu gün agirladim onlari sükür insallah memnun kalmislardir C cornella canim yatsi namazindan sonra duani okuyacagim belki girip yazamam tekrar Allah sana saglikli sihhatli hayirli evlat nasip etsin insallah canim

bu arada bugun uzun zaman sonra ılkkez şu herkeste olan yumurtlama akıntısından gördum. dostınex kullandıgımda daha önce yıne saydam akıntım olmustu. ne demektı bu yumurtladıgımıza mı işaret yoksa yumurtamı catlıyor hangısı...
Yumurtanin büyüdüğünü ve catlama seviyesine geldigini gosterir canim yumurtan catladiginda vücut ısın yükselir ve akintin sivilasir

Selam kızlar nasılsınız? Ben daha yeni kendime geliyorum, çok yorulmuşum dün :)

minnta minnta hsg çektirecekmişsin inşallah güzel sonuçlar alırsın canım

Nasaa0303 Nasaa0303 hakkında hayırlısı canım

LeYLa_21 LeYLa_21 ablacım geçmiş olsun

Ismi azam hangisi kızlar

âmin inşallah cnm inşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz
http://www.ibadet.tv/ismi-azam-duasi-ve-anlami/
Burada var canım

SAĞOL CNM ESKİDİ VALLA EŞYALAR 6 YIL OLDU TAŞINIRSAK BENDE MODERN ALACAĞIM AMA TEMİZLİĞİ ZOR OLUYOR CNM RESİM YOKTA YATAK ODASINDAN BİR KARE VAR SALONLA YATAK ODASI BU TARZ
Ay çok güzel gözüküyor, güle güle kullan canım :)

Arkadaşlar kitabta ismi azam duası iki tane var hangisini okucaz
Isteyen kısa olanı da ek olarak okuyabilir bence :)

Amin canım dilerim Allah bizlere de ongüzel ve eşsiz duyguyu yaşatır.
Bende önümüzdeki hafta doktora gidicem bakalım 2.tüp bebek çalışması için ilk muayenemi olucam.Umarım sorun çıkmaz ve süreç başlar,sonrasında da inşallah bebişini kucağıma alırım. Dualarınızı bekliyorum.Aranıza yeni katıldım ve gördüm ki kadının kadından başka pek düşüneni veya ilgileneni yok.Buda Allahın bizlere lütfu olsa gerek.Önce insan olabilmek kendinden başkalarınında mutlu olması için dua edip iyilikler dileyebilmek.Hiç tanımadan,görmeden.Dilerim tablonun alt kısmında bizlerinde isimleri hamişşş olarak yazılır.
Sevgilerimle...
Amin canım amin, o mucizeyi Rabbim bize de yaşatır inşallah... Hakkında hayırlısı olsun canım, Rabbim yar ve yardımcın olsun, zor bir süreç ama hep beraber tüm zorlukları atlatacağız inşallah. Dualarımızın vesilesiyle de bebeklerimize kavuşacağız Allah'ın izniyle.

Gebelik olabilir haydi ins. ;)

Back
X