Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

iyi yolculuklar şimdiden :)
güzel geçer inşallah düğün.
ben de işteyim :)
arkadaşın da 112'den mi acep?
sagol canim insallah hayirla gider geliriz. evet arkadasimda 112den üniversiteden arkadasim .. kolay gelsin hergün mesai benim gözümü korkutuyor isin acigi:)
Amin gülüm...Allah razı olsun haticem...acımız çok büyük gerçekten...Rabbim bizlere şefaatçi kılsın inşallah...
genc ölüme dayanmak ne zor ablacim Alah ailesine sabir versin özelliklede esine cok üzüldüm

Canım başınız sağolsun, çok üzüldüm..
Allah gani gani rahmet eylesin..
Mekanı cennet zaten, şehit mertebesinde.
Rabbim geride kalanlara sabır versin. .
amin zeynepcim...sağol kuzum...
sagol canim insallah hayirla gider geliriz. evet arkadasimda 112den üniversiteden arkadasim .. kolay gelsin hergün mesai benim gözümü korkutuyor isin acigi:)

genc ölüme dayanmak ne zor ablacim Alah ailesine sabir versin özelliklede esine cok üzüldüm
evet canım ya..herkes perişan olmuş durumda...eşine özellikle bende çok üzüldüm daha yeni gelin...Rabbim dayanma gücü versin...

dilo00 dilo00 umarim yalnis kisiyi etiketlemedim .. Nerdesin canim hic ugramaz oldun ?

Evet kuzum onu ben de çok kez etiketledim ama gelmiyo girmiyo sanırım.. En son da iç kanama mı geçirdi ne oldu ne yaşadı merak ediyorum iyidir inşallah baya sancışanmıştı en son.. :/

kzlar selam..... bugun dktra gttım ve megomon ıgneye gectı doktor.... yavastan tup bebege dgru gıdıyorum sankı hayrlısı bakalım

Canım insallah gerek kalmadan gelir bebişin o dediğin iğneyi bilmiyorum hangi aşamada oluyo ne iğnesi ama aşılama felan olmuşmuydun hiç

kzlar selam..... bugun dktra gttım ve megomon ıgneye gectı doktor.... yavastan tup bebege dgru gıdıyorum sankı hayrlısı bakalım
Menogon demek istedin sanirim ben çooook kullandim ilkinde kimyasal gebelik oldu 2de bisi olmadi 3de normal gebelik oldu tabi düştü sonrada vucut tepki vermedi bana :)
Ama menogon bana ugurlu gelmisti inşallah sanada ugurlu gelir biraz agir bi igne mutlaka kolonya ile aksam igne yerine masaj yap dagit ben gece agridan uyuyamiyordum o igneyi kullanirken..

Herkese iyi günler kızlar... Bugün kontrolumuz var. Kalp atışlarını doktor az bulmuştu. Umarım dahada artmıştır minnakımın...dualarınızı bekliyoruz bebişimle.....

Menogon demek istedin sanirim ben çooook kullandim ilkinde kimyasal gebelik oldu 2de bisi olmadi 3de normal gebelik oldu tabi düştü sonrada vucut tepki vermedi bana :)
Ama menogon bana ugurlu gelmisti inşallah sanada ugurlu gelir biraz agir bi igne mutlaka kolonya ile aksam igne yerine masaj yap dagit ben gece agridan uyuyamiyordum o igneyi kullanirken..

hayrlısı bakalm canm ya allah buyuk kalcadan vurulcam sanırım aksam 6 ıle 8 arası vurun dedı yaparm dedıgınıde zaten agrısız gnum yok bıde o muu eklencek sımdı.bunu beklemıyodum ama cnku daha bıkere klomenle asılamam oldu ben ıgneye gecmeyı beklemıyodum ama ıyıde oldu heralde daha etkılıyms haptan bu aksm baslıyorum hayrlısı bakalm rabm herkse nasp etsn hayrlı saglklıbı ewlat

Canım insallah gerek kalmadan gelir bebişin o dediğin iğneyi bilmiyorum hangi aşamada oluyo ne iğnesi ama aşılama felan olmuşmuydun hiç

ocakta btane asılama oldu cnm klomen kullanmstım bu ıgnede yumrta bytmek ıcın sonnda catlatma ıgnesı vurulup aılamam olcak... tup bebektekı bayanlara sordguma göre ıkı kere ıgne ıle asılamadan snra tup bebege hak kazanılıyoms dah ıyı olms ıgne verdıgı dedıler hayrlısı bakalım

75mg yazdı cnm dıkkat etmm gereken bısey varmı sence

ocakta btane asılama oldu cnm klomen kullanmstım bu ıgnede yumrta bytmek ıcın sonnda catlatma ıgnesı vurulup aılamam olcak... tup bebektekı bayanlara sordguma göre ıkı kere ıgne ıle asılamadan snra tup bebege hak kazanılıyoms dah ıyı olms ıgne verdıgı dedıler hayrlısı bakalım

Hayırlısı olsun bakalım canım inşallah bu seferki tedavin hayırlı gelir..

rabbm hayrlısını versn cnm bn elmden gelenı yapıyorm tedavmı goryorum gerısı allahn takdırı fzla strese grmek ıstemıyorum kendıme yazık oluyo snra

Hepimiz aynıyız aynı durumdayız şuan...
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah kucagımız boş kalmaz Mevlam verir mükafatımızı inşallah..

LeYLa_21 LeYLa_21 ablacım sen de inşallah bebişin pıt pıtlarını güzelce duyarsın bu sefer..

LeYLa_21 LeYLa_21 Canım nasıl geçti doktor görüşmeniz?
iyi haberlerini bekliyoruz..

:KK200::KK200::KK200:

Back
X