• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Günaydın kizlar aşure Gününde bol dua edelim insallah. Bugün benim doğum günüm bir yaşıma daha nöbette giriyorum :)
Sağlıklı mutlu bebişli yaşların olsun canım iyi ki doğmuşsunnn..
Selamun aleykum kizlar Gunaydin..
10 kisiye slm verin bugun :KK66: Saye- Saye- mutlu yillarin olsun canim umarim dileklerinin gerceklestigi bir yil olur ..
Aleykümselam canım..
@deeploneliness u-mutlu lale u-mutlu lale ağzınıza sağlık kızlar Allah kabul etsin inşallah.

Saye- Saye- canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara seneyeki doğum günün daha kalabalık olur inşş :)
Amin canım inşallah kabul olur..

Saye- Saye- iyi ki dogmussun canım benim Allah nice sağlıklı huzurlu ömürler versin insallah esinle birlikte ömür boyu mutlu ol inşallah kuzum diğer yaşına bebeginiz kucaginizda girin insallahhhhhhh:dua::KK200:

Günaydın kizlar aşure Gününde bol dua edelim insallah. Bugün benim doğum günüm bir yaşıma daha nöbette giriyorum :)
Canım nice mutlu senelere Rabbim yeni yaşında bebişler nasip etsin hayırlısı ile tabi :)

resimli-dogum-gunu-mesajlari-11-150x150.jpg

Back
X