24 yasimdayim yani ben kotona baktm adl c a defacto collezione hepsine baktim sarar yada kigili da var boyner de var ama yasima uyduramadim. Cok tasli detayli yada oldugundan olgun gosteren elbise istemiyorum bir kere bir magaza da oyle buldm hatirlamiyorum gunluk degildi ama dizdeydi alacaktim 34 beden bile buyuk geldi ki benim bedenim 36 ve gogualerm normalden buyuk . Yok yani.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Haklısın.Ben sorun yaşamadım şansıma herhalde :) Ama geri iade edebilirsin olmadığı zaman,böyle siteler de var.Ama lilacim denemeden olmuyokibi tane aldik öyle popomda kaldi elbise
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Diktirmek en güzeli, artık terziler eskisi kadar revaçta olmasa da ben onları unutmadım =))
Kumaşı ve modeli seçebilmek, kendi bedenimin özelliklerine göre diktirmek bana çok rahat geliyor
Hazır konfeksiyon ürünlerinden pahalı oluyor ama çok uzun süre kullanabiliyor insan, umursamıyorum o yüzden
Günlük yaşamda çok da elbise kullanmadığım için arada giydiğim bir iki şeye özeniyorum
Ben de kısa bulamıyorum ya yer mi değişsek
Ben de kısa bulamıyorum ya yer mi değişsek
Kuzu linki tikladim acillmadi.acilmio. evet ankaradayim kizilayi turladim pazartesiAnkarada yaşıyorsanız Kızılayda epey var hemde diz kapağının altında cok şık elbiseler bende Mayısta giyecegim aldım kestirecegim dizkapagımın tam üstünde :) http://blog............./mezuniyet-onerileri.html burdaki mint yeşili 1.elbisenin düz puantiyesiz haliydi benim aldıgım yani elbisenin biçimine görede değişir aslında uzunlugu sizin baktıklarınızın kesimi öyledir mecburen yani
Kuzu linki tikladim acillmadi.acilmio. evet ankaradayim kizilayi turladim pazartesidur bida bakayim bari ben
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yakınımın nişanı için şöyle usturuplu bi elbise aradım.diz boyunda, yarım kollu.ama al benden de o kadar.iki gün gezdim.etek boyu oldu bu seferde kollar açık yada dekolteli.en sonunda buldum bi tane.balık etliyim.böyle giydiğimde bile kendimi belli ediyorum.yaşadığım yerinde etkisi var tabi..aynı şehirde yaşıyoruz sanırım.size aldığım yeri özel mesajla söyleyim.
Daha bugun ben de homurdana homurdana gezdim carsiyi Istanbulda. Ben de yarim veya dirsek kollu, dizaltinda elbise aradim ama yok. Benim boyum 1.62, ben bile uzun bulamadim o derece yani. Aslinda Marks & Spencerde vardi ama ben birazcik daha uzun ariyorum.Siz oraya bi bakin isterseniz.
İnternetten almak en iyisi
boyum 172, 38 bedenim, bana da Ankarada diz hizasında elbise bulun:)))
Kızılayda nerde var Allah aşkına, geçen hafta alt üst ettim, hiçbir şey bulamadım.
ben Chima yı seviyorum, kışın orda buldum 2 tane ama yazlık yok.
bir de penye-viskon şeylere sinir oluyorum.
onlar elbise değil tunik gibi oluyor, ve çok yapışıyor tenine insanın.
internetten de çok alıyorum, ama elbiseyi tutturamadım.
bir de ben sıfır kollu, askılı falan da giymiyorum.
geçen yaz tam dizimde bir elbise buldum, kolsuzdu, tezgahtar kızın önerisiyle kol diktirdim çok da şahane oldu
şimdi en azından kolu olan elbise arama derdim kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?