Her yerde minicik elbise .

((( bekleyişe arayisa devam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ama lilacim denemeden olmuyoki bi tane aldik öyle popomda kaldi elbise

Haklısın.Ben sorun yaşamadım şansıma herhalde :) Ama geri iade edebilirsin olmadığı zaman,böyle siteler de var.

Son düzenleme:
Diktirmek en güzeli, artık terziler eskisi kadar revaçta olmasa da ben onları unutmadım =))
Kumaşı ve modeli seçebilmek, kendi bedenimin özelliklerine göre diktirmek bana çok rahat geliyor
Hazır konfeksiyon ürünlerinden pahalı oluyor ama çok uzun süre kullanabiliyor insan, umursamıyorum o yüzden
Günlük yaşamda çok da elbise kullanmadığım için arada giydiğim bir iki şeye özeniyorum

Aslında amcam terzi. Devlette. Yeni emekli oldu hatta dukkani var .ona diktirirdimde smdi o sahiplenme duygusuyla iyice uzun diker miker

Ben de kısa bulamıyorum ya yer mi değişsek

Ankarada yaşıyorsanız Kızılayda epey var hemde diz kapağının altında cok şık elbiseler bende Mayısta giyecegim aldım kestirecegim dizkapagımın tam üstünde :) http://blog............./mezuniyet-onerileri.html burdaki mint yeşili 1.elbisenin düz puantiyesiz haliydi benim aldıgım yani elbisenin biçimine görede değişir aslında uzunlugu sizin baktıklarınızın kesimi öyledir mecburen yani

Kuzu linki tikladim acillmadi.acilmio. evet ankaradayim kizilayi turladim pazartesi dur bida bakayim bari ben

Kuzu linki tikladim acillmadi.acilmio. evet ankaradayim kizilayi turladim pazartesi dur bida bakayim bari ben

Tüh açılmıyor yaa :/ Ablam aldı bana aldıgı yerin adınıda bilmiyorumki :44: Ama 3tane elbise getirdi 2si diz kapagının altında birisi tam azcık üstünde :/ canım kopyalıyorum diye açılmıyor http:// blog. lidyana. com /mezuniyet-onerileri.html boşluk bırakarak yaptım canım insallah olur bu sefer boşlukları silmeyi dene

Son düzenleme:
yakınımın nişanı için şöyle usturuplu bi elbise aradım.diz boyunda, yarım kollu.ama al benden de o kadar.iki gün gezdim.etek boyu oldu bu seferde kollar açık yada dekolteli.en sonunda buldum bi tane.balık etliyim.böyle giydiğimde bile kendimi belli ediyorum.yaşadığım yerinde etkisi var tabi..aynı şehirde yaşıyoruz sanırım.size aldığım yeri özel mesajla söyleyim.

Sevinirim:))))))) ankaradanim

Daha bugun ben de homurdana homurdana gezdim carsiyi Istanbulda. Ben de yarim veya dirsek kollu, dizaltinda elbise aradim ama yok. Benim boyum 1.62, ben bile uzun bulamadim o derece yani. Aslinda Marks & Spencerde vardi ama ben birazcik daha uzun ariyorum.Siz oraya bi bakin isterseniz.

ck saa00l cnm bulaamyyz harbıden...resmen batılılasmıs gıysıler:26:

boyum 172, 38 bedenim, bana da Ankarada diz hizasında elbise bulun:)))
Kızılayda nerde var Allah aşkına, geçen hafta alt üst ettim, hiçbir şey bulamadım.
ben Chima yı seviyorum, kışın orda buldum 2 tane ama yazlık yok.
bir de penye-viskon şeylere sinir oluyorum.
onlar elbise değil tunik gibi oluyor, ve çok yapışıyor tenine insanın.
internetten de çok alıyorum, ama elbiseyi tutturamadım.
bir de ben sıfır kollu, askılı falan da giymiyorum.
geçen yaz tam dizimde bir elbise buldum, kolsuzdu, tezgahtar kızın önerisiyle kol diktirdim çok da şahane oldu
şimdi en azından kolu olan elbise arama derdim kalmadı

bulan bırbrını lutfen haberdar etsın orAYA akın edelmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…