- 30 Ocak 2013
- 29.443
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Mail atsan. Cep tlfuna watsaptan gönderMalum iş arayışındayım ve çoğu firmaya iş bulma siteleri üzerinden çoğuna da mail ile başvuruyorum. Her görüşmeye gittiğim yere elden özgemişimi götürmeli miyim sizce kızlar ? iş arama süresince 20 firmaya gitsem özgeçmişim 2 sayfa hep çıktı almak durumunda kalıyorum. Nasıl yapsam sizce?
isyerlerine mail at yada cdye yukle ya da flas diske ama en mantiklisi mail atmak
çoğu yere online iş sitelerinden başvuruyorum dediğim gibi çoğu yerede mail atıyorumMail atsan. Cep tlfuna watsaptan gönder
gerek yok onlar zaten senin başvurunu basıyorlar kağıdaMalum iş arayışındayım ve çoğu firmaya iş bulma siteleri üzerinden çoğuna da mail ile başvuruyorum. Her görüşmeye gittiğim yere elden özgemişimi götürmeli miyim sizce kızlar ? iş arama süresince 20 firmaya gitsem özgeçmişim 2 sayfa hep çıktı almak durumunda kalıyorum. Nasıl yapsam sizce?
Ama bazı firmalar sadece online başvuru kabul ediyorMail atmak daha uygun gibi.
Bazılarına götürünce olumlu intiba yaratıyor diye düşünüyorum geneldeBen hep götürdüm hiçte işe yaramadı. Zaten internetten başvuruyorsan seninle görüşen kişide cv oluyor. Onlar çıktı alıp inceleyip seninle görüşürken üstüne not alıyorlar.
Bazı firmalara götürünce olumlu intiba yaratıyor diye düşünüyorumgerek yok onlar zaten senin başvurunu basıyorlar kağıda
Bence hiç umurlarında bile değil. Ben de hep cvmi poşet dosya içinde hazır bulundurdum. Görüşmeye başlamadan cvim burda deyip uzatınca bende var falan diyorlar ve hiiiç umursamıyorlar bence. İnsan iş görüşmesinde herşey etkili olur diye düşünüyor ama bence bunla uğraşmaya gerek yok.Bazılarına götürünce olumlu intiba yaratıyor diye düşünüyorum genelde
Bende genelde poşet dosya içerisinde götürüyorum bugün mesela bir yere gittim 3 kişi idik görüşmeye giden bir tek benim elimde CV vardıBence hiç umurlarında bile değil. Ben de hep cvmi poşet dosya içinde hazır bulundurdum. Görüşmeye başlamadan cvim burda deyip uzatınca bende var falan diyorlar ve hiiiç umursamıyorlar bence. İnsan iş görüşmesinde herşey etkili olur diye düşünüyor ama bence bunla uğraşmaya gerek yok.
Bazı firmalar istiyor detaylı CVBen hic goturmedim zaten cv onlarda oluyor onu inceliyorlar ve sizi cagiriyorlar neden yaninizda bidaha goturuyorsunuz anlamadim
Tamamda basvurdugunuz cv zaten detayli olmali ayri ayri cv mi gonderiyosunuz? Bir tame cv olur online sitelerden iletirsiniz zaten her gittiğimde onlarin elinde oluyor uzernden konusuyoruzBazı firmalar istiyor detaylı CV
Cogu kurumsal şirket veri guvenligi acisindan artik sirket bilgisayarlarinda disaridan cd veya usb kullanılmasını istemiyor.isyerlerine mail at yada cdye yukle ya da flas diske ama en mantiklisi mail atmak
zannetmiyorumBazı firmalara götürünce olumlu intiba yaratıyor diye düşünüyorum
Bende genelde poşet dosya içerisinde götürüyorum bugün mesela bir yere gittim 3 kişi idik görüşmeye giden bir tek benim elimde CV vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?