her yıkımın ardından en çok söylediğiniz söz nedir ?

meltosh

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2007
1.059
52
688
32
her yıkımın ardından en çok söylediğiniz söz nedir ??a.s.

bende çok kötü bi durumsa Allah beterinden saklasın derim ama her moralim bozulduğunda kolay kolay isyan etmem genelde ammmmmmaaaaaannnnnnn derim takamaya değmez

Rabbim in bir bildiği vardır derim...
Gün doğmadan neler doğar derim...
Bakalım Rabbim ne eyler, O ne eylerse güzel eyler. derim...
Ve gerçekten beni rahatlatır...

Allah kahretsin derim..
bu sözü her yıkımda diyorum ama denmemesi gereken bir söz var ama napimm alıştımm..

aslında o yıkıma bağlı..bazen istemedende olsa isyan ettiğim günler çok oldu..ama inancım herzaman ağır bastı ve sonra herşeyde bir hayır vardır dedim...........

ağlayarak dua ederim..rabbim biliyorum bunda da bi hayır war we ben şuan bunu göremiyorum..göster bana yarabbim die dua ederim hep..we derim ki biliyorumki sen kulun için en hayırlısını bilensin bana yardım et atlatmam için,içimi ferahlat.. uzun oldu demi:) ama napiim ben bööle atlatmaya çalışırımm..

'Allahım sen büyüksün, bunlarda geçer' 'her işte bir hayır vardır' derim kendi kendime...

sen sabır wer yarabbim derim çok iyi geliyo bide hep düşünürüm ben yarın weya seneye üzülmeyecem bu konuya unutacam belki ozamn şimdi neden takıyımki diorum çogu konuda işe yarıyo ama bazılarında bu bile yaramıyor

duruma bağlı,
ama artık biliyorum ki yaşanan herşeyin sebebi var, başına gelen her durum seni iyileştirmek için var,
çok sıkılmışsam biliyorum ki arkası huzur ve dinginlik,
o nedenle
bu geçici bir durum ve geçecek daha önce nasıl geçtiyse derim,
her şey güzel olacak derim,
vardır bir hayır şimdi göremiyorum derim kendimi sakinleştirmek için öyle işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…