her yıkımın ardından en çok söylediğiniz söz nedir ?

yikimin ne kadar buyuk olduguna bagli?
kucukse: kismetimizde yokmus
buyukse:isyan etmek coook gunah biliyorum ama ....allahim ne gunah isledim?ne yaptimda bana bunlari reva goruyosun...al canimida kurtulayim

hiç bilmiyorum o an ne söyluyorum farkında bıle olmuyorum acıkcası ben........

Her yagmurun ardindan günes dogar

Her dertten bir tecrübe dogar

Her üzüntünün arkasindan mutluluk dogar

Her ayrılık bir vurgun değmeyin yaslarıma benden selam söyleyin bütün aşklarıma....

Hadi hadi yüreğime gayret hele sıkı dur hele sabret başını eğme dik tut buda bi rüyaydı farzet....

bundan öncekilerdede büyük yıkım yaşandı, nasıl geçti?? bu da öyle geçecek sakin olmam lazım yanlış davranışlarda bulunmamam lazım derim, ne de olsa kışın sonu bahardır, bu da gelir, bu da geçer ağlama, şarkısını hatırlarım hep.

Allahım daha büyük dertlerle sınama beni senin bir bildiğin vardır.şükürler olsun derim.

bunada şükür
allah beterinden saklasın
koy g... gitsin :delphin:

Allah'ım neydi günahım günahım neydi Allah'ım dualarımda yalvarmıştım onla olmaktı isyanım.nerede ben nerde yanlış yaptım mumlar yakmıştım yalvarmıştım sen yazmıştın olabilirdi :( bi şarkıyla cevap verdim ama Sana binlerce kez şükürler olsujn Alla'ım bi bildiğin vardı bana tekrar hayırlı sağlıklı büyüteceğim evlat ver..( bu sözleri söyledim en son yıkımımın ardından :(

Back
X