- 19 Temmuz 2022
- 349
- 341
- 18
- 31
- Konu Sahibi Lotuss9335
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar seni merak ettim nasıl oldu sonucun mutlumusun istediğin kiloya ulaşabildin mi yazdıklarınla ben inanılmaz motive oldum yarın başlamayı düşünüyorumAn itibariyle 101.6 yım çok mutluyum
Merhaba bende şu orucu tutuyorum aynı zamanda çok aktif bir yaşantım var şu anda 4. Gunumdeyim ve disardayim bir çok isim var onları halletmeye çalışıyorum ..eğer yetişebilir sen hacamat yaptırmak istiyorum . akşam 20:00 de tam 4 gün dolacak bu yüzden akşam tartilip ne kadar kilonun gittigini söylerim 66.5 ile bu yola başladım.Bu diyette özellikle sabahları mide yanması ekşimesi yaşarsanız 1 çay kaşığından fazla karbonatı 1 bardak suda eritip için hem mide yanmanız olmaz hem de metabolizma hızınız artar. Bu arada benim 4.günüm baş ağrım geçti tam 2 kilo verdim her gün 30 dakika spor yapıyorum, dediğim gibi uyku azaldı enerji geldi...
Bende 2 güne bir ingiliz tuzu içtim ..bugünde lavman yapmayı planlıyorum 5. Günüm deyim 4.8 kg gitmiş..Arkadaşlar bir konuya da değinmek isterim, vücut kendini bu su orucunda yenilediği için 4-5 günde lavman (bağırsak temizliği) yapmanız gerekiyor, bağırsaktaki toksinleri atmanız gerekiyor. Bunu da unutmayın lütfen, Bugün benim 5.günüm toplamda 3 kilom gitmiş,
Bende 7. Gunumdeyim şu ana kadar 6 kilo 400 gram verdim ama artık çok zorlanıyorum ..beslenme düzenine girince paylaşım yapicam ama ben 10. Günde bitirmeyi sonra pilatese ağırlık vermeyi planlıyorumBugün yedinci günüm ve toplamda 5 kg verdim ama ben bir 5 gün daha yaparak 2 kilo daha vermeyi düşünüyorum, bu sıvı diyetim bitince mevcut kiloyu korumak ve bundan sonra sıkılaşmak için havalarda güzel olduğu için spor ve yürüyüşe ağırlık vereceğim ...Vücudum gerçekten dinlendi yenilendi,5.günümün sonunda yine yazarım.
Merhabalar… ben de sıvı diyetindeyim. Aynı sizin gibi metod uyguluyorum. Yeşil çay, kahve, su + olarak sinamekili çay içiyorum lavman veya diğerlerini yapmadım. Vitamin takviyesi de alıyorum. 3 gün oldu 98.40 ile başlamıştım bu sabah 95.60 ım :) ödemden gidiyor anlıyorum ama belli bir süreden sonra yağ da yakacak.. bu kadar kiloyu anca yakar vücut :)Merhaba arkadaşlar bugün 9.günüm toplamda 6 kilo verdim. Bu arada belirtmek istiyorum sadece su ile günüm geçmiyor. Benimki sıvı diyeti;
İçtiklerim;
-SU
-HİBİSKUS-YEŞİL ÇAY
-1 SU BARDAĞI ZENCEFİLLİ NANELİ ZERDEÇALLI KEFİR
-2 ADET TÜRK KAHVESİ
-BAZEN KEFİR YADA AYRANI SEMİZOTU,MAYDANOZ GİBİ EVDE OLAN YEŞİLLİKLERLE RONDODAN GEÇİRİP İÇİNE ZERDEÇAL ATARAK SIVI OLARAK TÜKETİYORUM..
-1 SADE SODA
-Kansızlık olduğu için 1 adet kan ilacı ve ekstra b12 vitamini alıyorum...
Netice de kalorili ,şekerli bir ürün tüketmiyorum,.4 gün sonra sonlandırıyorum yavaş yavaş çorba ile katı gıdalara geçecegim.
Vucudumda en çok gördüğüm değişimler, selülitlerim inanılmaz gitmiş,cilt pürüzsüz,vücut dinlenmiş, vücuduma format atmış gibiyim..
Evet dediğiniz gibi devam ettireceğim. Mevcut kıyafetlerimi giyebilmek için bile buna değer. Daha zayıf olduğum zamanlardaki kıyafetlerim zor oluyor herşey ateş pahası malumunuz… hem sağlık hem güzel bir görünüm için devam.. peki bişey sormak istesem? Ben şimdi bayram öncesi pazar günü bitirmek istiyorum şehir dışına gideceğim ptesi çünkü. Bunu durdurduğum an öncelikle ne yiyip sonra normal yemeğe geçmem gerek? Siz corba demişsiniz acaba ben de pazar günü corba ile başlasam ptesiye hazırlasam kendimi?Yapan herkes istisnasız fayda görecektir. Bugün eşimi de başlattım bakalım iradesine hakim olabilecek mi?
Hele ki başlayıp 7 günü atlatan bir kişi bunu 30 gün bile yapabilir, Aşırı kilonuz varsa devam ettirin ,her sabah tartıldığınızda en az 500 gr gidiyor. Bu beslenme düzenine vücut artık mecburen alışıyor.
Benim bugünü de atlatırsam son 2 günüm ve 1kg fazlam kaldı. Sonra çorba ile normal düzenime geçeceğim. Aslında vücudum inanılmaz alıştı beni artık açlık etkilemiyor,
Sabah baktım selülitlerim çok fazlaydı deniz dalgası gibi ,yüzde 90 gitmiş.Cildim çok nemli ve gergin, gözaltımda hiç morluk yok. Demek ki bu beslenme insanı olumsuz etkilemiyor. Bu arada düzenli doktor kontrolündeyim sağlık adına hiçbir olumsuzluk yok aksine kolestrolüm düştü.
Son gün son durumumu yazarım... Sağlıcakla...