• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yönden aldatılıyorum galiba, bir yardım edin :(

Konudan ziyade,yoruma yorum ilerlemiş sayfalar :44:
Arkadaşım daha bişey yazmicam demişsin ama merak ettim eşinle aldatma konusu kapandıktan sonra başka sorunlarınız oldu mu?
Olmuştur da aldatmayla ilgili konuları açtı mı tekrar?
Kamerayla seni çekmesi hiç masum bişey değil bi işler çeviriyo kesin,al karşına konuş başına işler açmadan
İntikam çok güçlü bi duygu her an herşeyi yaptırabilir.

cnm dikkatli oku yorumları..sonrasındada ayrılırsam eşim beni öldürür vs.yazdı...aldatma mevzusunda geri dön diyen kendini öldürecek adam onuda öldürüp intihar edebilirdi..adam çok iğrenç bir şekilde intikam almaya çalıştığı aşikar... hem kadın olsun erkek olsun ben daha ihanet konusunda ayrım yapan bir yorum görmedim..ihaneti erkek olsun kadın olsun oluru yokk

ihanet gerçekten düşüncesine bile katlanılmayan bir şey.sevdiğin hayatını paylaştığın insanın başka tende haz alması :((((((
amaaaaaa
ihanetin erkek kadın oluru yok demişsin de genelde kadın aldatınca linç ediliyor baksana...

Arkadasin aldatmaktan kasti eski sevgilisiyle 15 dk gorusmekmis...ayrica ne oluyor burada bir zaman kocam beni aldatti hirsimdan bende onu aldattim diyen biride vardi onada denmeyen kalmamisti..kimse kocan haketmis dememisti...arkadasim senin yaptiginda yanlis esininkide ...gerci sen sadece muhabbaet etmissin dedigine gore...ama sanirim esin bunu unutmayip iyice kendini dagitmis...sevmiyorsan ugrasma artik...

bundan sonra aldatan kadınlara törenle madalya takalım...
hatta foruma isimlerini verelim....

aldatmanız vaya eşinizin sizi aldatması bir tarafa koyalımda.gecenin bi vakti hangi koca eşini uyurken kameraya çekerki .siz nasıl böyle bişeyi kabullendiniz.mideniz bulanmadımı ya benim bile okurken bulandı .hiç masum değil kusura bakmayın öyle bir adamın yanındada bir dakika durmam yüce rabbim büyük konuşturmasın allahım şeytana uydurmasın .

eski sevgiliyle 15 dk.konuşmak aldatmak mı olurmuş ya allah aşkına.
bu mantıkla gidersek o zaman eminim çoook kadın aldatmıştır.

arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz anlamadım konu sahibi ortada yok zaten size cevap verecek olan kim?bence gereksiz polemikler yaşamayın başkaları yüzünden şahsi fikrim

Forumda yeniyim ; ama yıllardır takip ediyorum ya arkadaşlar amacımız dertlerimizi anlatıp bir çözüm yoluna varmak ya da fikir sahibi olmak değil mi muhalefet olup birbirimizi kırmanın ne manası var anlamıyorum :((:19:

bencede hemde sanal ortamda her seferinde hirslarimiza malup oluyoryzzz..

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.Ben kimseden destek beklemedim sadece bir tek ben mi böyle düşünüyorum dedim,aileme artık bu kadarını anlatamam.Eşimi aldattığımı babama söyledim,oda beni korumasa arkamda durmasa ben ne yapardım? babam bu gün benim yanımda olmasa kocam daha kötü şeyler yapmazmıydı sizce beni başıboş sanıp? yada ailesi daha çok üstüme gelmezmiydi bu kızın kimsesi yok diye.Benim derdim para değil ben parayı çalışır kazanırım babamın evinede gider orada da yaşarım.Kendimi savunmayacağım ama aldatmayı sadece sevişmek başkasıyla yatmak olarak algılamayın.Ben eşimi çocukluk aşkımla görüşerek aldattım,ne öpüştüm ne seviştim elini dahi tutmadım sadece 15 dk görüştüm.yine söylüyorum beni acıyın yada bana hak verin diye yazmıyorum buraya anlatacak kimsem yok bu yüzden içimi dökebileceğim tek yer burası acımasız eleştri de yapsanız bana hak da verseniz bu değişmeyecek.

ne olursa olsun aldatma aldatmadir..zate gidsata iiyi degil

gördüklerimi itiraf edemem kanıtlama yoluna gidemem kocama çünkü beni öldürürbiliyorum yaptıklarının duyulmasındansa beni öldürmeyi tercih eder,her zaman da söylüyor bunu en ufak bir yanlışında seni öldürürüm diyor zaten

madem oldurecek kadar duzgun yasamayi niyet etmis adam kendine hangi mantikla seni kameraya cceker yaa..

bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış bizimkiside o hesap bence konu fake yazan fake boşuna birbirimizi yemeyelim :9:

iste hayat normlarinda yasanmiyacagini dusundugumuz seyler olunca fake diyoruz aslinda istegimiz boyle seyler yasamnmasin...

aldatmanın kadını erkeği yoktur doğruda kadın aldatınca daha bi midem bulanıyor benim.. hep kadının temiz ve saf olduğunu düşünmüşümdür, güçlü olduğunu düşünmüşümdür... Allah boşuna anne olma sıfatını kadına vermedi... kadının aldatması sadece kendisine yaptığı bir hakaret ve haksızlıktır...

Sizin yaptığınız yanlışa eşinizde düşüyor muhtemelen.

Eşinizin yaptığı daha ileri bir boyutta hatta.Kişilik haklarınıza saldırarak sizden habersiz görüntünüzü çekiyor.Bu görüntüleri ne amaçla kullanacağı meçhul.

Eşiniz görüntünüzü çekerken ne yapmaya çalıştığını sormalıydınız.

Evet herkes hata yapar.Ama siz artık sevmediğinizi düşündüğünüz bir adamla evliliğinizi sürdürüyorsunuz.Buda hatalarınızın devam etmesini sağlıyor.

Yaptıklarınızı yargılamak bana düşmez.Buna kimseninde hakkı olduğunu sanmıyorum.

Ama şu bir gerçek ki sizinki gibi bir hatayı yaşamamak için elimden geleni yaparım.Eşim dediğim adamı asla ve asla aldatmam.

Her çocukluğu zor geçen büyüdüğünde kötü şeyler yaşar diyede bir klişe yok tabiki..Her yaşadığımızı kötü geçen çocukluğumuza bağlama şansımız yok ne yazık ki.Geçmiş geçmişte kalır.Bugün önemli hayatımızda..Düne takılıp bugününüzüde yakmayın.

Eşinize şüphelerinizi anlatın.Ve evliliğinize dair tüm düşüncelerinizi.Borç,harç bunlar bir şekilde halledilir.

Ne kandırın,ne de kandırılın..

Ya kızlar bırakın tartışmayı, konu sahibi" hadi bana eyvallah" diyerekten gitti. O yokken neyin tartışmasını yapıyorsunuz.

Burada kim eşini aldatırsa aldatsın aynı tepkiyi aldı, ister kadın aldatsın ister erkek. Eşleri geçtim sevgilisini aldatanlara bile ayrıl denildi. Aldatmayı bırak, sözlüyüm/nişanlıyım ve ya sevgilim var ama ben başkasını seviyorum, bir önceki erkek arkadaşımla görüşüyorum diye konu açıp ne tarz sözlere maruz kalanlar var. Burada birisi aldatıyorsa kusura bakmayın ama hakettiği tepkiyi alır bunun oluru yok.

Aldatmak çevresel bir faktör değil, karakter meselesidir...

ne gunlere kalldik arkadas:44:
o onu aldatmis o onu aldatiyor babasi normal karsiliyor :26:
konu sahibi esin seni kameraya cekip o videoyu bir sitede sahte profil acip oraya koyabilir bilemiyorum,
yoksa bir adam esini neden ceksin kameraya :26:

sen eşini aldatmışsın eşin seni aldatıyor gece seni kameraya çekiyor bunlar hiç doğru değil.en doğrusu bu evliliğin bitmesi bence

bazı kadınlarda çok abartıyor yaaa kimse kocan iyi yapmış demiyor yadaa haketmişsin demiyor..kadın benim gözümde kutsaldır..kadın annedir..öyle ki cennet ayaklarının altında demilmiştir.kadın olmak ahlaklı olmaktır..kimsee bana kadın aldattıysa normaldir demesin...erkeklerede aynı gözle bakıyorum...ne kadın ne erkek hakkınız yok kimseyi üzmeyee... herkez ahkam kesiyor..bence kimin içindeki neyse onu söylüyor...

konu sahibi saçmalamış dikkatli okuyun sayfaları ve muhtemel fake bi konu..
aldattım bana geri dön intihar ederim dedi kocam yazmış..ve kocasının pisliklerini yazmış..daha sonra boşan dediler...boşanırsam beni öldürür eşimi biliyorum yazmış..ne alaka adam ihanete uğradığında öldürüp intihar edebilir..ama adam pis bir intikamı seçmiş..boşan dedik...kimse kimseye sataşmasın lütfen...kaç kişi ceza aldı...gerek yok..

konunun gerçek olduğuna inanamıyorum nedense..

konu sahibi ;gece üzeri açılmış uyurken eşi tarafından videoya kayıt ediliyor
ve konu sahibi sen ne yapıyorsun? bu hareketinin maksadı ne demiyor?
ışıktan rahatsız olup başka odaya geçiyor..:35:

:51::51::51:

aldatmak iki taraf icin kötü de, kocasi affetmis etmeseydi..

kac kadin aldatiliyor susup affediyor.. madem kabul edemeyecekti yol verseydi...

hatayi hatayla örtmek mi iyi olan..o aldati diye digeride aldatsin..

madem ortada sevgi yok,güven yok ne diye birliktelik devam ediyor anlamiyorum

Back
X