• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yönden aldatılıyorum galiba, bir yardım edin :(

her yönden aldatılıyorum galiba bir yardım edin diye duyunca bakıyım dedim..

kimbilir kızcağız ne cefalar çekmiştir..benden daha kötü durumdadır herhalde diye düşünmüştüm...

konu sahibine sadece şunu söyleyebilirim..ne konuda yardım istiyorsun?

sevdicegim bosver ya , tartisma bosa ceza alirsin,.. hem destekcilerini cagirirsa goruruz gunumuzu:)
bi soz vardi nasildi , cahille girme munakasaya , diye sonrasini hatirlamiyorum:emir_bebek:

haklısın boşu boşuna ceza yemiyim şimdi :26: en iyisi susalım çekindim ben :27: ben de hatırlamıyorum o sözün devamını ama o kadarı bile kafi :1:

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.Ben kimseden destek beklemedim sadece bir tek ben mi böyle düşünüyorum dedim,aileme artık bu kadarını anlatamam.Eşimi aldattığımı babama söyledim,oda beni korumasa arkamda durmasa ben ne yapardım? babam bu gün benim yanımda olmasa kocam daha kötü şeyler yapmazmıydı sizce beni başıboş sanıp? yada ailesi daha çok üstüme gelmezmiydi bu kızın kimsesi yok diye.Benim derdim para değil ben parayı çalışır kazanırım babamın evinede gider orada da yaşarım.Kendimi savunmayacağım ama aldatmayı sadece sevişmek başkasıyla yatmak olarak algılamayın.Ben eşimi çocukluk aşkımla görüşerek aldattım,ne öpüştüm ne seviştim elini dahi tutmadım sadece 15 dk görüştüm.yine söylüyorum beni acıyın yada bana hak verin diye yazmıyorum buraya anlatacak kimsem yok bu yüzden içimi dökebileceğim tek yer burası acımasız eleştri de yapsanız bana hak da verseniz bu değişmeyecek.

walla ne denir bilemedim.. size denebilecek birşey bulamadım. eşinizden dertlisiniz ama ben o adama acıdım yaa.. ne acıdır ki namusum dediği kadına ayrıl o adamdan intihar ederim dedirtecek dereceye düşürmüşsünüz... bir bayan ki bunu kabullenemez çoğusu bu yüzden yuvasını dagıtır. adam siz dönün diye ne hallere düşmüş.. evet şuda var... belki intikam belkide artık bazı şeylerin rahatlığı var eşinizde.. ne olursa olsun aldatmanın nedeni gelişmesi sonucu önemli olamaz.. ziraa eşiniz hatalıı fakat buda sizi masum melek yapmaz... buraya bu konuyu yazarken ben aldatmıstım ınyıkam mı alıyor derken yüreğiniz parçalandımı acaba ?? bence siz bu olayıın çözümünü gayet iyi biliyorsunuz.. sizin elinizle ittiğiniz evliliğinizi eşinizde son kırbacı atarak zaten bitirmişsiniz.. inanın bunları yaptıktan sonra o evlilik cüzdanındaki imzanın hiç bir anlamı yok.. eğerki sizi o kagıt parçasındaki imza evli tutuyorsa evliliğinde kutsallığına inanmıyacağım...

Kızlar ya bu beğenilme işde oyuncak oldu iyice he.
Geçen gün bir arkadaşla gayet güzel fikir alışverişi yapıyoruz.
Sırf bana sinir olduğu için bir arkadaş zırt pırt beğeniyor bana verdiği cevapları.
Hissettim yani.
Okuyunca anlar o kendini..:3:

neden bu kadar endişelisin?adamı resmen aldatmışsın
artık fiili mi nasıl orasını bilemem ama..
adam gene sadece nette geziniyor...
neyi takibe alacaksın anlayamadım!
ne bulanık bir ilişki aldatan aldatana...
birde bunu konu olarak açıyorsunuz ya pes....

cok haklisin , hic bu yonden dusunmemistik,konu sahibi burda ama yazmiyor, okuyordur insallah.

çekip koymuştur görüntüleri. yaşadığı şehri bile değişmemiştir eminim

intikam alacak aklı sıra

konu sahibi, umarım sevişmelerinizi eşinizle kayda almamışınızdır. eşiniz iyi niyetli değil çünkü

okunca şok oldum...aşşağıya kadar okuyup inene kadar eşinizin yaptıklarından tiksindim ama daha sonrada sizin yaptıklarınzdan...
bencee intihar ederim vs. deyip sizi kendine çekmesi bence intikam almak içindi...
ihaneti kimse kabul edip koynuna almaz erkek olsun kadın olsun..bu konuda erkekler daha hassas..bence adam çok zeki bir oyuncu ve intikamını alıyor..yanınıza bırakmıyor..
aldatma bazen cinayetlede bitiyor ama eşiniz intikamını çok farklı alıyor..

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.Ben kimseden destek beklemedim sadece bir tek ben mi böyle düşünüyorum dedim,aileme artık bu kadarını anlatamam.Eşimi aldattığımı babama söyledim,oda beni korumasa arkamda durmasa ben ne yapardım? babam bu gün benim yanımda olmasa kocam daha kötü şeyler yapmazmıydı sizce beni başıboş sanıp? yada ailesi daha çok üstüme gelmezmiydi bu kızın kimsesi yok diye.Benim derdim para değil ben parayı çalışır kazanırım babamın evinede gider orada da yaşarım.Kendimi savunmayacağım ama aldatmayı sadece sevişmek başkasıyla yatmak olarak algılamayın.Ben eşimi çocukluk aşkımla görüşerek aldattım,ne öpüştüm ne seviştim elini dahi tutmadım sadece 15 dk görüştüm.yine söylüyorum beni acıyın yada bana hak verin diye yazmıyorum buraya anlatacak kimsem yok bu yüzden içimi dökebileceğim tek yer burası acımasız eleştri de yapsanız bana hak da verseniz bu değişmeyecek.

Bak bir yerde haklısın.
Baban sahip çıkmasa eşinin nasıl tepki vereceği belli olmazdı.
Ama babana bu durumu nasıl anlattın.
Ç OK ŞAŞIRDIM.
Büyük bir hata yapmışsın.
Alah şeytana uydurmasın.

arkadaşım..sen aldattığını düşünüyorsan zaten olay bitmiştir..

eşininde sana saygısının zerre kadar olmadığı aşikar..

hatta kendine bile saygısı kalmamış o insanın..

bence kendine yeni bir sayfa açmalısın....insan bazen kendinden
tavizler verebilir,ama asla ne sadakatinden nede kendine saygından taviz verme..

gördüklerimi itiraf edemem kanıtlama yoluna gidemem kocama çünkü beni öldürürbiliyorum yaptıklarının duyulmasındansa beni öldürmeyi tercih eder,her zaman da söylüyor bunu en ufak bir yanlışında seni öldürürüm diyor zaten

Şimdi de bizi kandırmaya mı çalışıyorsunuz?
15 dakika görüştüm diyerek. Bunun aldatma sayılmayacağını bilecek kadar aklınız olduğu belli.
Herkesi kandırabilecek kadar akıllı da olamazsınız di mi?
Babanız sizi korumasın diyen de olmadı sizi hiç.
Kendimi savunacağım diye bu kadar çabalamayın.
Siz içinizi dökmüyorsunuz.
Ve dürüst de davranmıyorsunuz.
Önce ailenizi suçladınız çocukluğunuzla ilgili
sonra eşinizi
sonra eşinizin ailesini.

kendi adıma konuşayım nasıl aldattığınız beni hiç ilgilendirmiyor

bir hemcinsimin başına gelecek kötü şeyler beni üzüyor o kadar

üzüntümde sayfayı kapayınca geçer

tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş....
bence ayrılma...
yakışmışsınız birbirinize....

Şimdi de bizi kandırmaya mı çalışıyorsunuz?
15 dakika görüştüm diyerek. Bunun aldatma sayılmayacağını bilecek kadar aklınız olduğu belli.
Herkesi kandırabilecek kadar akıllı da olamazsınız di mi?
Babanız sizi korumasın diyen de olmadı sizi hiç.
Kendimi savunacağım diye bu kadar çabalamayın.
Siz içinizi dökmüyorsunuz.
Ve dürüst de davranmıyorsunuz.
Önce ailenizi suçladınız çocukluğunuzla ilgili
sonra eşinizi
sonra eşinizin ailesini.

okurken Allah Allah ne ara yazdım bunu dedim :) Aynı şeyleri düşünüyorum ben de.. Bir anda 180 derece döndü konu.. Allahtan ilk yazılan duruyor da bu kadar mı yanlış anlamışız demiyoruz :1:

kocam öldürür demişsiniz adam öldürseydi size intihar ederim geri dön demezdi önce sizi sonra kendini öldürürdü...adam profesyonel oyuncu intikamını çok acı alıyor...Allah yaşatmasın başa gelince insanın ne tepki vereceği belli oluyor...ülkemizdede kadın aldatmaları genelde cinayetle bitiyor..nefes alıyosunuz ama kolay nefes aldırmamaya kararlı bu adamm..bir an önce bitirinn

Öyle algıladığımızı da nerden çıkardınız? Siz aklınızda başka birisi varken eşinizle evlenerek aldatmayı en başta yapmışsınız, Eşinizde sizinle hala evli olmasına şaşırdım kaldım.Benim merak ettiğim babanız sizin aldatma mevzunuzu da biliyor mu?

kızlar durun geliyorum çekirdek almaya gittim. hem çıtlayayım hem okuyayım.
dizi ye döndü bu...
yaz yaz dur.

benim babam kırardı önce kemiklerimi... ne alakaa ben aldatıcam babam arkada duracak ..kocam o yüzden daha normal davranacak....ne kadar tutarsız ve acınası bi konuşmaa

bitmesi gerekir ihanetin oluru yokk

hadi aldatmayı falan bi kenara koyalım(!)

eşiniz bir ömür geçirilecek biri değil..sakat bi adama benziyor..

belliki bazı şeyleri hazmedememiş,çok haksızda değil ama yinede

size butip sinsilikler yapmasına hakkı yok..evinde de bir rahat uyuyamayacakmısın yani?

hiçbirimizin kocası biz uyurken böyle kameraya çekmek gibi adilikleri yapmak şöyle dursun,aklından bile geçirmez..Türk aile yapısına ters bikere..
bence hem can güvenliğiniz açısından hemde yaptığınızın arkasında duraraktan
boşayın kocanızı...

aileniz size baksın..yada kendi ayaklarınız üstünde durun..

Back
X