• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yönden aldatılıyorum galiba, bir yardım edin :(

sevdicegim bosver ya , tartisma bosa ceza alirsin,.. hem destekcilerini cagirirsa goruruz gunumuzu:)
bi soz vardi nasildi , cahille girme munakasaya , diye sonrasini hatirlamiyorum:emir_bebek:

bende cahilsem sen nesin acaba bana yorum yapma artık yeter .herkesin ne olduğu belli zaten boşver kafa yorma .her konuda birşeyler yazıyorum diye iki üç kişi toplaşıp saldırıyorsun ben kendimi koruyunca agresif oluyorum nedense yeter artık .katılır katılmazsın kulis yapmana gerek yok .

dün bir haber okudum adam rüyasında karısının kendini aldattığını görmüş uyanınca kadına anlatmış

kadında evet ben senı aldatıyorum demiş
adam kadını 15 defa bıçaklamış kadın komAda ölmediyse hala..

bak bu normal türk erkeği tepkisidir canım...

senınkı senı kesip biçmemiş demek ki öldürmeyecek ama bu adamın daha gizli planları fantazileri var seni kameraya çekmesi hiiiç normal değil kendine mukayet ol o adam sana bir fenalık planlıyor üzgünüm...

Son düzenleme:
bir de dikkatimi çeken bir şey var burada daha geçen gün başka bi kadın evli adamla ilişki yaşadığını yazdı ona dendi ki aman canım yapma etme bu bir hata dön hatandan cart curt

üstelik kadın evli adam evli adamın 1 çocuğu varmış...

o kadına hiç yüklenilmezken bu kadına neden bu kadar yüklenildi anlamadım...

o zaman dünkü kadına da aynı şekilde davranalım bi tutarlı olalım yani...

Son düzenleme:
Ya herkes aldatmak aldatılmak intikam vs üstünde durmuş. Elbette kadın da yapsa erkek de yapsa bence evliliğin affedilmezidir. Benim sadakat anlayışıma da uymaz. Ama aladatmak da aldatanı affetmek de sonradan aldatarak intikam almak da bu intikamı görmezden gelmek ya da gelmemek de bir seçimdir.
Burada çok daha önemli bir sorun var. Adam kadını kameraya almış. Ve eğer bunu kendi fantezilerinde kullanmayacaklarsa (ki öyle olsa konu sahibinin haberi olurdu) bu hem adilik hem şerefsizlik hem de yasalar önünde suç. Kocan bile senin iznin hilafına yarı çıplak görüntünü çekip internete koyamaz. Derhal savcılığa ver o görüntüleri koyduğu siteyi bulup. Daha ötesi ne? Adam seni (çok çok özür dileyerek yazıyorum) satınca mı dur diyeceksin?

gördüklerimi itiraf edemem kanıtlama yoluna gidemem kocama çünkü beni öldürürbiliyorum yaptıklarının duyulmasındansa beni öldürmeyi tercih eder,her zaman da söylüyor bunu en ufak bir yanlışında seni öldürürüm diyor zaten

havlayan köpek ısırmaz diye vıcıklaştırayım dedim...:ssz: keza konu anlatılanlar yapılanlar oldukça çirkin ..!! ama ne var biliyormusun konu sahibesi arkadaşım sonuçta şaka mısın gerçek misin doğru mu yalnışmı birşey bilmiyoruz tabiiki ilk konu anlattığın mesajında bende (ALDATTIM ) BOŞLUKTA DOLULUKTA diyerek yardım isteyeni görmemiştim doğrusu takdire şayan :25: + ben zaten diğer adamı seviyordum gibi birşey dikkatimi çekmişti madem öyleydi de kocanla ne evlendin?:47: belliki evlilik öncesi ilişkini bitirmeden devam etmişsin eğer sen eşinin böyle şeylerini maiillerinden vs.. bulabiliyorsan onun bulmadığı ne malum şimdi herşeyin kolayı var tek bir pc programı ve herşey elinde kaldı ki silinen tel mesajları bile geri geliyor. kocan intikammı alıyor bilemem de sen olsan neler yapardın acaba? diye düşünmeden edemedim doğrusu:26:

türk toplumunda soyle bi kanı var maalesef. kadın aldattıgında cok daha kotu bi durummus gibi yaklasılıyo. sen aldatmıssın haketmissin gibi sacma sapan yorumlar.. tamam konu sahibinin yaptıgı sey hic dogru degil, kesinlikle yanlıs. ancak esi ayrılırsan intihar ederim demis. yani ayrılmak istememis. bu durumda karsılık olarak bunları yapması cok sacma! kendi istemis cunku, kendi kabul etmis... saglıksız bi iliski belliki. en dogrusunu siz bilirsiniz

bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış bizimkiside o hesap bence konu fake yazan fake boşuna birbirimizi yemeyelim :9:

türk toplumunda soyle bi kanı var maalesef. kadın aldattıgında cok daha kotu bi durummus gibi yaklasılıyo. sen aldatmıssın haketmissin gibi sacma sapan yorumlar.. tamam konu sahibinin yaptıgı sey hic dogru degil, kesinlikle yanlıs. ancak esi ayrılırsan intihar ederim demis. yani ayrılmak istememis. bu durumda karsılık olarak bunları yapması cok sacma! kendi istemis cunku, kendi kabul etmis... saglıksız bi iliski belliki. en dogrusunu siz bilirsiniz

cnm dikkatli oku yorumları..sonrasındada ayrılırsam eşim beni öldürür vs.yazdı...aldatma mevzusunda geri dön diyen kendini öldürecek adam onuda öldürüp intihar edebilirdi..adam çok iğrenç bir şekilde intikam almaya çalıştığı aşikar... hem kadın olsun erkek olsun ben daha ihanet konusunda ayrım yapan bir yorum görmedim..ihaneti erkek olsun kadın olsun oluru yokk

Sadece konuyu okuyarak diyeceğim kusura bakmayın ama tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş :ssz:

konu fake değilde keşke açmasaydım , yorumlardan çözebildiğim şu ; ihanet ettiğim için bu yaşadıklarımın heepsini hakediyorum.Neyse ya ben daha bir şey yazmıyayım.rahatsız etmiyim sizi.Dert paylaşmak için gelmiştim hitlerden beter oldum gözünüzde.her insan hayatında bir hata yapabilir gerçeğini gözden kaçırıyorsunuz bence.

konu fake değilde keşke açmasaydım , yorumlardan çözebildiğim şu ; ihanet ettiğim için bu yaşadıklarımın heepsini hakediyorum.Neyse ya ben daha bir şey yazmıyayım.rahatsız etmiyim sizi.Dert paylaşmak için gelmiştim hitlerden beter oldum gözünüzde.her insan hayatında bir hata yapabilir gerçeğini gözden kaçırıyorsunuz bence.

İhanet size göre sadece bir hata mı? Hatadan çok başka ağır sıfatları hak ediyor bana göre... Siz bu şekilde düşünmeye devam ettiğiniz sürece evlilikten size bir hayır gelmez...

bu cvbınızdan sonra banada gerçekmiş gibi gelmedi... msj sayınızda 12 ve daha yazmıyayım yazmışsınız..bendede bi güvenirliğiniz kalmadı

Arkadaşlar merhaba bende konuyu açan arkadaşımızın yaşadığı şeyleri yaşıyorum belki biraz daha fazlasını.bundan yaklaşık 3 ay önce bilgisayarımın masaüstünde eşimin bir fotoğrafını bir site ismi etiketiyle beraber gördüğümden beri hayatım alt üst olmuş durumda.o siteye girdim,kendini çok farklı bir insanmış gibi tanıtarak belki 50-60 kıza arkadaşlık isteği göndermiş övgüler yağdırmış,ben fotoğrafçıyım diye yalanlar atmış.bu olayın ardından şifresini bilmediğim mail adresinin şifresini buldum ( genelde aynı şifreyi kullanır) ama keske bulmasaydım açtığımda gözlerime inanamadım belki 10-12 tane yabancı arkadaşlık sitesine üye olmuş,herkese mesajlar atmış,hatta para karşılığında ilişki kurulan sitelere bile üye olmuş.Ne yapacapımı hiç bilmiyorum.Bu durumu babamla paylaştım takibe al bekle bakalım dedi ama artık dayanacak gücüm kalmadı,ayrıca maddi olarak da ona bağımlı sayılırım bir çok ortak borcumuz benim üzerime ( yaklaşık 18 milyar ) . Bir kaç gece öncede beni uyurken gizlice kameraya çektiğini farkettim ama bir şey diyemedim sadece ışığın açıklığından yakınıp odama geçtim ( bu sırada salonda yatıyorum ve üzerim açılmış farkındayım ) Acaba sizce benden intikam alıyor olabilirmi çünkü ben daha önce onu zayıf bir anımda aldatmıştım acaba bunun içinmi yapıyor bu kadar şeyi bilmiyorum?? Çocuğum yok ayrılmayı da çok düşündüm aslında hatta aldattığım zaman onu değil diğer kişiyi seviyordum ama intihar ederim diye tehdit etti beni bende bunca senenin hatırına yanında kaldım.Ne yapmam gerekiyor bir akıl verin lütfen çok kararsızınmmm

arkadaşım sana diyecek bi cümle bulamıyorum gerçekten..hele hele de bu sorununuzu buraya yazıp insanlardan fikir ve yardım beklemeniz beni çok şaşırttı.. nasıl bi yardım bekliyorsunuz acaba..çok doğru yapmışsınız dememizi mi yoksa eşinizin yaptığı sizin yaptığınızdan daha kötü mü....ne demek bu şimdi..siz aldatmışsınız oda sizi aldatmış kısasa kısas işte.. etme bulma dünyası..evli bi bayan olarak siz bu işi yapmışsınız ve eşinizin yapmasını yadırgıyorsunuz..eşiniz ne yapsa hak veririm.. hala sizinle evli kalması zaten çok garip...

Hepimiz anladık arkadaşlar hepiniz çok namuslusunuz,asla ve asla aldatmazsınız,kadın akıl danışıyor, ben de yaptığını tasvip etmiyorum ama bu ne allahaşkına? herkes kendi namus derecesini ispatlama peşinde,
"ben bu gezegenden değilim"
"çı çı çı allah seni kahretsin" falan
bu yorumların kime ne faydası varki,aldatmış bitmiş gitmiş,zaman makinasını icad edip geçmişe dönemeyeceğine göre;bugüne dair yorumlar yapın ya...
herkes ahlak metrajı koymuş ölçüyor maşallah...
ki ben en çok da namus konusunda en iddialı olanlardan beklerim en büyük hataları...ama en iyi onlar saklarlar her yaptıklarını...neyse. başka konu...

Hepimiz anladık arkadaşlar hepiniz çok namuslusunuz,asla ve asla aldatmazsınız,kadın akıl danışıyor, ben de yaptığını tasvip etmiyorum ama bu ne allahaşkına? herkes kendi namus derecesini ispatlama peşinde,
bu yorumların kime ne faydası varki,aldatmış bitmiş gitmiş,zaman makinasını icad edip geçmişe dönemeyeceğine göre;bugüne dair yorumlar yapın ya...
ki ben en çok da namus konusunda en iddialı olanlardan beklerim en büyük hataları...ama en iyi onlar saklarlar her yaptıklarını...neyse. başka konu...

bende neden insanların burda günah çıkarmaya çalıştığını anlamıyorum...
bide süsleyip püsleyip "ben aldatmıştım amaa yok boşluktaydım yok intihar ederim dedi yok bilmemne" diyo...
üstelik geçmişe dönen biz değiliz kocası....
hatun soruyo intikammı alıyo diyo bizde heee intikam alıyo diyoruz...
soruyo boşanimmi boşama iyisiniz böyle diyoruz....
en az senin şüphe ettiğin namuslular kadar saklamasını bilsin o zaman bizde kocasına sayalım burda...
dedektif değiliz heralde araştıracak değiliz gelmişini geçmişini...
yok saklamıyosada hazır olacak bu yorumlara...
kimse kusura bakmasın....
pohpohlanmak isteyen hatasını gizlesin....

Peki sen niye konuyu açan arkadaşa akıl vermiyorsun, niye bugüne dair yorumlar yapmıyorsun.

Çünkü konu sahibi senin umrunda değil tek amacın herkesden farklı yorum yaparak kendini başka bir yere koymak.

Hani nerede arkadaşa yol gösterecek yorumun.

Kendi verdiğin aklı kendin uygulamıyorsun.

Son düzenleme:
Peki sen niye konuyu açan arkadaşa akıl vermiyorsun, niye bugüne dair yorumlar yapmıyorsun.

Çünkü konu sahibi senin umrunda değil tek amacın herkesden farklı yorum yaparak kendini başka bir yere koymak.

Hani nerede arkadaşa yol gösterecek yorumun.

Kendi verdiğin aklı kendin uygulamıyorsun.

hani nerde yol gösterecek yorumunmu:)
dikkat ediyorsan konu sahibine yönelik bir hitap yok yorumda,yazan kişilerin namus ispatlama sevdasına benim lafım...
ben zaten başka bir yere koymuşum kendimi o insanlardan,bunun onayına ihtiyacım yok...

az önce bahsettiğim gibi yazanlara;
insanlara destek olmuyorsunuz vereceğiniz akıllarla,sadece kendi "sahip olduğunuza inandığınız karakterinizi" (aslında olmadığınız biri gibi davranarak mesela) vitrine çıkarıyorsunuz. bende ne gerek var diyorum.

yine de ısrarın üstüne;
konu sahibi arkadaş boşansa kendisi için iyi olur,adamın intikam için böyle birşey yapmaya çalıştığını sanmıyorum,olsa olsa bir daha kendisini terketmeni engellemek için elinde koz olmasını istiyodur...
tatmin oldunuzmu?

Back
X