kimseyi zan altında bırakmıyorum ben bunu gördüğüm için söylüyorum .genel birşey bu .sadece burda değil heryerde var .
şimdi konu sahbine neden yaranmaya çalışayım ki tanımam etmem yani ne saçma .siz saçmalıyorsunuz asıl .
aldatılma olayı olmuş evet yanlış kesinlikle kabul ediyorum ama adam intihar ederim vs demiş yani karısını seviyor belli affetmiş affetmeyi bırak gidersen ölürüm demiş .yani olayı kapatıp önüne bakması gerekir .madem çok gururlu adam kabul etmesin ozaman .onların bileceği iş ama
gel gelelim kameraya çekmek vs o ne demek ?ne yani neyi ispatlıyor kendine .piskolojisi bozuk bir erkek .o görüntüleri net ortamında paylaşabilir gerçi buda bir suçtur ama gamze özçelik olayını hatırladım dkkat li olması gerek konu sahibinin.
Aldattığı için tepki gösterenleri Ti''''ye alan sizsiniz.. ve sizin dışınızdaki herkes tepkili.. tek öyle düşünen sizsiniz. o halde kalkıp da o şekilde bir ön yargıda bulunamazsınız kk üyeleri için. erkekler için hakaret bile ediyoruz ama konu sahibi bayana etmiyoruz yine ayrıcalığı var değil mi

ben kamera olayının normal olduğunu söylemedim. veriyordur sitelere amatör çekim olarak... yapacağı şey de savcılığa gitmek zaten başka seçeneği mi var ?! kendimi öldürürüm intihar ederim ayakları falan yalan iş yani.. kimse kendisini aldatan bir eş ondan boşanmasın diye ölüp bitmez...