- 24 Nisan 2014
- 580
- 514
- 323
- Konu Sahibi yagmur0007
İi
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
içinizden gelmesi lazım. birilerinin motivesiyle bir süre yapar yine bırakırsınız. işim gereği her zaman bakımlı olmak zorundayım, bir süre sonra alıştım ve otomatik oldu benim için.bir de çok seviyorum güzel giyinmeyi:) bazen içimden bir ses of bugünde bakımsız ol diyor ama akşam tv yi açtığım an her kanalda 100 milyon tane bakımlı bayan görünce hemen eski formuma dönüyorum:) bir de victorias secret kızlarına baktım mı tamamdır gelsin gaz gelsin motivasyon:) sabahları çok uzun süre gerekmiyor ki bakımlı olmak için, saç makyaj giyinme derken 30 dk da hazırım ben.Arkadaşlar her zaman bakimli ve şık gorunen insanlara imreniyorum. Bende bu konuda cook kararlar veriyorum. Bundan sonra ihmal etmemeliyim kendimi diye. Bir gun dikkat ediyorum herseyime. Ama ertesi sabah kalkinca en rahatima ne geliyorsa onu giyiyorum. Sacima ozensem makyaja zaman bulamiyorum. Sabahlari cok usengec oluyorum.ben ogretmenim . 29 yasindayim. 2 yasinda bi kizim var. Benim motive olmaya ihtiyacim var kizlar bu konuda. Siz neler yapiyosunuz. Her zaman bakimli olabilmek için tavsiyeler istiyorum.
Harikasin tam bende boyle dusunebilmeyi istiyorum. Bazen disarda kendimi oyle kotu hissettiğim zamanlar oluyor ki anlatamam :) niye boyle ciktim, sanki cok mu güzelim de kendime hic ozenmiyorum falan diye..içinizden gelmesi lazım. birilerinin motivesiyle bir süre yapar yine bırakırsınız. işim gereği her zaman bakımlı olmak zorundayım, bir süre sonra alıştım ve otomatik oldu benim için.bir de çok seviyorum güzel giyinmeyi:) bazen içimden bir ses of bugünde bakımsız ol diyor ama akşam tv yi açtığım an her kanalda 100 milyon tane bakımlı bayan görünce hemen eski formuma dönüyorum:) bir de victorias secret kızlarına baktım mı tamamdır gelsin gaz gelsin motivasyon:) sabahları çok uzun süre gerekmiyor ki bakımlı olmak için, saç makyaj giyinme derken 30 dk da hazırım ben.
ben de çalışıyorum. en zor mesleklerden birindeyim. çocuk tabiki daha da fazla yorar ama, hiç bir şey engel değil bence istedikçe:) tam olsun derken?? ben yarım saatte hazırlanıyorum derken allık sürüp rimel sürmeden çıkıyorum manasında yazmadım. el çabukluğu önemli. bir gece önceden her şeyinizi hazırlarsanız çok iyi olur.Yani nasil desem ben yaptim mi tam yapmayı seviyorum herşeyi. Ama çocuktan sonra biraktim. Bi de calisiyorum. Ama hep imreniyorum her zaman her kosulda kendine bakan insanlara.
isterseniz yaparsınız o potansiyeli gördüm sizde, ha gayret:) yardımcı olabilirim aklınıza takılan konularda.Harikasin tam bende boyle dusunebilmeyi istiyorum. Bazen disarda kendimi oyle kotu hissettiğim zamanlar oluyor ki anlatamam :) niye boyle ciktim, sanki cok mu güzelim de kendime hic ozenmiyorum falan diye..
Arkadaşlar her zaman bakimli ve şık gorunen insanlara imreniyorum. Bende bu konuda cook kararlar veriyorum. Bundan sonra ihmal etmemeliyim kendimi diye. Bir gun dikkat ediyorum herseyime. Ama ertesi sabah kalkinca en rahatima ne geliyorsa onu giyiyorum. Sacima ozensem makyaja zaman bulamiyorum. Sabahlari cok usengec oluyorum.ben ogretmenim . 29 yasindayim. 2 yasinda bi kizim var. Benim motive olmaya ihtiyacim var kizlar bu konuda. Siz neler yapiyosunuz. Her zaman bakimli olabilmek için tavsiyeler istiyorum.
Ogretmen iseniz o zaman size soyluyeceklirimi dikkate alin.her zaman uyumluu ve sik giyinin.duzenli ve guzel bir tarz edininn.ben bazen ogretmenlere bakiyorum sanki komsuya tuz almaya gider gibi giyiniyorlarrr.cok kotu yaaa.bide soyle belde hirka giyip ellerini bagliyorlarya.usumus gibii.ayyy sinir oluyorumm..ben oglumu ilk gun goturdugumde ogretmeni bayan benimle yasit,genc biriydi.ilk gun velilerle tanisacaksiniz sik olur insan.siyah dizlerde etek.ustunede aci kahve gomlek....hic siyahla kahve giyilirmi yaaa.sac bas hic sormayin...Arkadaşlar her zaman bakimli ve şık gorunen insanlara imreniyorum. Bende bu konuda cook kararlar veriyorum. Bundan sonra ihmal etmemeliyim kendimi diye. Bir gun dikkat ediyorum herseyime. Ama ertesi sabah kalkinca en rahatima ne geliyorsa onu giyiyorum. Sacima ozensem makyaja zaman bulamiyorum. Sabahlari cok usengec oluyorum.ben ogretmenim . 29 yasindayim. 2 yasinda bi kizim var. Benim motive olmaya ihtiyacim var kizlar bu konuda. Siz neler yapiyosunuz. Her zaman bakimli olabilmek için tavsiyeler istiyorum.
Gerekli olan, en uygun ve kullanisli malzemeleri edindikten sonra makyaj yapması 5 dk sürüyor....
Sac ve kıyafette geceden düşünülüp hazir ediliyor giyinmekte en fazla 5 dk..
Benim en beceremediğm kisim saç hep sac yüzünden geç kalirim:)
haklısınız. bende saç konusunda çok beceriksizim. beni kurtaranlar at kuruğu,balerin topuzdur. bir de saçımı omuzlarda düz kestim. kurtarıcı oldu resmen...Gerekli olan, en uygun ve kullanisli malzemeleri edindikten sonra makyaj yapması 5 dk sürüyor....
Sac ve kıyafette geceden düşünülüp hazir ediliyor giyinmekte en fazla 5 dk..
Benim en beceremediğm kisim saç hep sac yüzünden geç kalirim:)
ya bunu okuyunca acaba dedim bizim velilerden böyle düşünenler oluyo mudur:)) bu mesaj bana çok iyi bi motivasyon oldu mesela konu sahibi arkadaşım ben gaza geldim bak..Ogretmen iseniz o zaman size soyluyeceklirimi dikkate alin.her zaman uyumluu ve sik giyinin.duzenli ve guzel bir tarz edininn.ben bazen ogretmenlere bakiyorum sanki komsuya tuz almaya gider gibi giyiniyorlarrr.cok kotu yaaa.bide soyle belde hirka giyip ellerini bagliyorlarya.usumus gibii.ayyy sinir oluyorumm..ben oglumu ilk gun goturdugumde ogretmeni bayan benimle yasit,genc biriydi.ilk gun velilerle tanisacaksiniz sik olur insan.siyah dizlerde etek.ustunede aci kahve gomlek....hic siyahla kahve giyilirmi yaaa.sac bas hic sormayin...
ben okuldayken hep öğretmenlerime dikkat ederdim. kimya öğretmenime hayrandım mesela, kısacık kızıl saçlar, sade ve hoş giyim. bayılırdım...Ogretmen iseniz o zaman size soyluyeceklirimi dikkate alin.her zaman uyumluu ve sik giyinin.duzenli ve guzel bir tarz edininn.ben bazen ogretmenlere bakiyorum sanki komsuya tuz almaya gider gibi giyiniyorlarrr.cok kotu yaaa.bide soyle belde hirka giyip ellerini bagliyorlarya.usumus gibii.ayyy sinir oluyorumm..ben oglumu ilk gun goturdugumde ogretmeni bayan benimle yasit,genc biriydi.ilk gun velilerle tanisacaksiniz sik olur insan.siyah dizlerde etek.ustunede aci kahve gomlek....hic siyahla kahve giyilirmi yaaa.sac bas hic sormayin...
haklısınız. bende saç konusunda çok beceriksizim. beni kurtaranlar at kuruğu,balerin topuzdur. bir de saçımı omuzlarda düz kestim. kurtarıcı oldu resmen...
Benide en çok saç oyalıyor ya hayatta hafif makyajsız ve saçım yapılı olmadan çıkamam.
Ewt kendini koyveren cok insan var. Benim bu konuda kizdigim nokta kendime tamamen ihmalden kaynaklanıyor. kendimi tam anlamıyla motive edemiyorum.Ogretmen iseniz o zaman size soyluyeceklirimi dikkate alin.her zaman uyumluu ve sik giyinin.duzenli ve guzel bir tarz edininn.ben bazen ogretmenlere bakiyorum sanki komsuya tuz almaya gider gibi giyiniyorlarrr.cok kotu yaaa.bide soyle belde hirka giyip ellerini bagliyorlarya.usumus gibii.ayyy sinir oluyorumm..ben oglumu ilk gun goturdugumde ogretmeni bayan benimle yasit,genc biriydi.ilk gun velilerle tanisacaksiniz sik olur insan.siyah dizlerde etek.ustunede aci kahve gomlek....hic siyahla kahve giyilirmi yaaa.sac bas hic sormayin...
Kesinlikleeeeeeeeee,boyle..ay bi gun 23nisan senlikleri var.bir tane uzuuunnn boylu zayif bir ogretmen var.ama sadeceazicik top gibi gobegi var.sen kisa etegi cek gobegin ustune..boyle burnunu ucundan havaya haldirirsinya aynen oyleee.bende matrak biriyim ya.arkadas ogretmene bakti sonra ban ben koptummm.sanki sidikli kizlar olurya etegini cekistirmissss,ay olduk gulmekten...ay birtane var sanki millattan once yasiyor.ya o bizden once yasamis ruhunu teslim etmis.ya biz yasmiyoruzzzzz...ama bir gormeniz lazimmm...zaten cok kisa birii.tombikkk.ve hem kilos elbiseee giyer up uzunnnn...zaten kisa boylu ve kilolusunnn ama tarzida milattan once giyim tarzi....ya bunu okuyunca acaba dedim bizim velilerden böyle düşünenler oluyo mudur:)) bu mesaj bana çok iyi bi motivasyon oldu mesela konu sahibi arkadaşım ben gaza geldim bak..