• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

her zaman dikkatli olmak lazım

Viserion

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
1.440
562
323
merhaba aslında benimki bir dert değil fakat yaşadığım bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum ağustos ayı gibi biri ile tanıştım fakat farklı kültürlere sahiptik ben görüşmek istemesemde kendisinin zoru ile görüştük telefonda felan.Ben baştan sordum bekarmısın diye evet dedi.yanında kardeşleri ile birlikte çalışan biriydi kardeşine sorduğumda bana bir şey diyemem ona sor dedi süphelerim iyice arttı.ben artık görüşmek istemiyorum dediğim zaman ise tehdit etti seni ve aileni rezil ederim gerekirse seni öldürürüm beni bırakamazsın diye tehdit etti.
bu tehditleri abisine anlattım abisi ile kavga etmiş ve abisini başka bir şehire yolladı kimlik istedim kimliğin ön tarafı kendinin arka tarafı ise yanındaki başka çocuğa ait olduğunu söylediler bir defa yüz yüze geldik kimlik yanımda değil dedi.görüntülü aradı yine bekar yazıyordu ordada başka bir kimliği yapıştırmış üstüne.bayramda memlekete gitcem annemle seni görüntülü konuşturunca inanırsın dedi gitti ve bir hafta boyunca aramadı.o buraya geldikten sonra beni eşi aradı niye kocamın peşini bırakmıyon diye ben olayları baştan anlattım kadına.
ben onu istemedikçe tehdit küfürler felan polisten korkmuyor polisi aradım vazgçetim sonra bir gün durup dururken mesaj atıp evliyim affet beni felan yazmış.ben iyice araştırdım evli 2 çocuğu var bana yazarken başka kadınlara da yazdı evli bekar farketmiyor başörtülü bir kadının açık resimlerini gönderdi bana evli
ve bu kişi daha 26 yaşında felan o kadar dengesiz biriki hayatta ne insanlar varmış dedim
biri ile tanıştığınızda mutlaka araştırın arkaşlar
evli bir kadını tehdit ediyor kadın bana ulaştı ne yapcam die
eşinizin telefonunu takip edin devir çok kötü inannın :(

Eşin telefonunu takip edince ne oluyor?yapan yine yapar.

tabiki herkez için geçerli bir durum değil fakat insan dikkatli olmalı
ben ilk kez böyle bir durumla karşı karşıya kaldım için olabilir
Bir psikopatın elinden kurtulmuşsun,ama tanışmanız nasıl oldu,ortak arkadaşınız yok muydu?madem bilinçlendiriyoruz o kısmıda anlatın da anlayalım hep birlikte?

Bir psikopatın elinden kurtulmuşsun,ama tanışmanız nasıl oldu,ortak arkadaşınız yok muydu?madem bilinçlendiriyoruz o kısmıda anlatın da anlayalım hep birlikte?
yok hayır bu adam dış cephe ustası su isteme bahanesiyle içeri kağıt attı numarsı yazılıydı
tabi aramadım beni.beni görünce aramanı bekliyorum felan işte sonra erkek kardeşimle bağlantı kurarak beni ekledi bu şekilde olaylar gelişti
yanında kardeşleri ve abisi olmasaydı ben hala bekar olduğunu sanmaya devam edecektm

Valla birilerini bulacaksin bu adami sopa ile dovdureceksin bundan anlar bitek
ben durumu teyzeme ve yakın bir abime anlattım çok daya atmak istedi fakat kendisi çok terbysz benim resimlerimi çalıp sahte face bile açtı

yok hayır bu adam dış cephe ustası su isteme bahanesiyle içeri kağıt attı numarsı yazılıydı
tabi aramadım beni.beni görünce aramanı bekliyorum felan işte sonra erkek kardeşimle bağlantı kurarak beni ekledi bu şekilde olaylar gelişti
yanında kardeşleri ve abisi olmasaydı ben hala bekar olduğunu sanmaya devam edecektm
Eve gelen ustayla mı görüştünüz?kaç yaşındasınız?

Neyse çok acı sonla bitmese (çok şükür)de tecrübe etmiş oldun;demek ki napıyormuşuz,ortak tanıdıklar olmadan kimseye su bile vermiyor muşuz:)

Erkek kardeşiniz mi sizin iletişim bilgilerinizi cepheci ustasına vermiş yani?
Niye kimlik falan isteyip duruyorsunuz ki zaten; ilk falsosunda bağı koparacaktınız. Adam biraz cesaret bulmuş gibi.

Vallahi ben hep nüfüs cüzdanini kontroll ederim kendi ellerimle :)

aslında hala
Neyse çok acı sonla bitmese (çok şükür)de tecrübe etmiş oldun;demek ki napıyormuşuz,ortak tanıdıklar olmadan kimseye su bile vermiyor muşuz:)
ne bilelim böyle sapık ruhlu insanları kurtulmuş sayılmam 10 gündür aramıyor çünkü bir sürü kadın var görüştüğü
ararsa ben iş yerini arıcam zaten

Erkek kardeşiniz mi sizin iletişim bilgilerinizi cepheci ustasına vermiş yani?
Niye kimlik falan isteyip duruyorsunuz ki zaten; ilk falsosunda bağı koparacaktınız. Adam biraz cesaret bulmuş gibi.
yok kardeşimi faceden eklemiş onu ekleyince beni bulmuş
ben bekarmısın dediğimde evet dedi kimliğimi atayım dedi
attığı kimliğin arkası ona ait olmadığını kardeşi söyledi

Back
X