• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

her zaman dikkatli olmak lazım

kendi adınıza çokda zarar görmeden ders almışsınız buna sevindim ama

kafa şükkella ''eşlerinizi kontrol edin'' :KK70:

farkındamısınız, sürekli kocasını zan altında bırakan, kontrol etme isteği duyan, havadan sudan ondan bundan nem kapan, paranoyaklar haline geliyor kadınlar, iki gün sonra eşim kendisini çok bunalttıgımı söyledi alındım tartıştık eşim ilgisiz falan diye konu açarlar eee ben nerde hata yaptım

bazen gerçekten çok abartıya kaçılıyor.

kafa şükkella ''eşlerinizi kontrol edin'' :KK70:

farkındamısınız, sürekli kocasını zan altında bırakan, kontrol etme isteği duyan, havadan sudan ondan bundan nem kapan, paranoyaklar haline geliyor kadınlar, iki gün sonra eşim kendisini çok bunalttıgımı söyledi alındım tartıştık eşim ilgisiz falan diye konu açarlar eee ben nerde hata yaptım

bazen gerçekten çok abartıya kaçılıyor.
o zaman herkez kendi bilir ben kimseye eşinize sahip çıkın demiyorum yasadığım bir durumu anlattım
zorda kalan bir kadını anlattım ...

Duvar ustasını değil seni küçümsedim, millete akıl vermeye kalkışını küçümsedim, anadil bilgini küçümsedim, tanışma şeklini küçümsedim : hayat1oyun isimli kullanıcı yüksek katlı evinde evinde tv izlerken birden cam tıklatıyor, o da çok doğal karşılayarak camı açıp su isteyen adama su veriyor, adam da ona numarasını veriyor. Çünkü isveçte yaşıyoruz ve aşırı moderniz,insancılız. Aa o da ne, hayat1oyunun erkek kardeşi cingılbört, hayat1oyunu bu adamla tanışması için ikna ediyor!
Çünkü acayip modernizeyiz.
Değil tanımadıklarına, tanıdıklarına su verirken düşünmen lazım, hem de 5 kere.
:KK45:

Back
X