Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siyaset ve din dışında her şeyi pat pat söylerim. Bu iki konu konuşulmak için fazla özel bence. Ama bu demek değil ki kırıcı oluyorum. Ölçülü konuşuyorum kalp kırılmasın diye uğraşırım ama bazıları inadına ayar yemek istiyor öyle bir durumda da kendimi daha fazla sıkmayıp cevap veriyorum.Her zaman her yerde açık ve net fikirlerinizi söyler misiniz ?
Bir şekilde kendi fikirlerinize zıt olan kişilerle aynı ortamda bulunuyorsunuz diyelim... arkadaş, akraba, eş ailesi vs.
Tadımız kaçmasın şimdi aman ne gerek var tartışmaya diyipte bazı şeyleri görmezden gelir misiniz yoksa taviz tavizi doğurur diyip kendinizi açık net ifade etmeyi mi seçersiniz ?
Benim bu konuda düşüncelerim.. tadımız kaçmasın diye alttan aldıkça, iyi geçinmeye çalıştıkça bir süre sonra değerin bilinmiyor. Her şeye evet demek, onaylamak yanlış diye düşünüyorum. Mesela ben karşımdaki ne derse he demem, onaylamam kesinlikle. Fakat şunu yapıyorum, tartışmıyorum kimseyle. Sanırım böyle durumlarda karşımdaki kişiyi ne onaylıyorum ne tartışıyorumhal böyle oluncada neden susuyorsun diyebiliyorlar. Ne yapabilirim ki peki her zaman herkese ne olursa olsun açık olmak mı daha iyidir sizce
Her durumda tersime geliyorsa direk söylerimHer zaman her yerde açık ve net fikirlerinizi söyler misiniz ?
Bir şekilde kendi fikirlerinize zıt olan kişilerle aynı ortamda bulunuyorsunuz diyelim... arkadaş, akraba, eş ailesi vs.
Tadımız kaçmasın şimdi aman ne gerek var tartışmaya diyipte bazı şeyleri görmezden gelir misiniz yoksa taviz tavizi doğurur diyip kendinizi açık net ifade etmeyi mi seçersiniz ?
Benim bu konuda düşüncelerim.. tadımız kaçmasın diye alttan aldıkça, iyi geçinmeye çalıştıkça bir süre sonra değerin bilinmiyor. Her şeye evet demek, onaylamak yanlış diye düşünüyorum. Mesela ben karşımdaki ne derse he demem, onaylamam kesinlikle. Fakat şunu yapıyorum, tartışmıyorum kimseyle. Sanırım böyle durumlarda karşımdaki kişiyi ne onaylıyorum ne tartışıyorumhal böyle oluncada neden susuyorsun diyebiliyorlar. Ne yapabilirim ki peki her zaman herkese ne olursa olsun açık olmak mı daha iyidir sizce
Beni tanıdıkları için ne konuşacaklarını bilirler. Bu benim için de geçerli.Her zaman her yerde açık ve net fikirlerinizi söyler misiniz ?
Söylerim.
Susmak istesem de yapamıyorum, ondan pek sevilmem
Sevilmemekle övünen nadir insanlardanım...
Cahile laf anlatmak deveye hendek atmaktan atlatmaktan zordur der ve susarımHer zaman her yerde açık ve net fikirlerinizi söyler misiniz ?
11.Yüzünüzde ki ne diyo bu yine ifadesini silinSevmediğiniz negatif duygulara maruz kaldığınız insanların yanında nasıl hareket etmeliyiz??????
1. Kendinizden bahsetmeyin.
2. Sorulara kısa ve duygusuz cevap verin.
3. Başkaları hakkında fikrinizi söylemeyin.
4. Gelecek planlarınızdan asla bahsetmeyin.
5. Anlattıklarına duygusal katılım yapmayın.
6. Felaket haberciliği yapıyorlarsa onaylama yapmadan dinleyin.
7. Söylenenlerin sizinle ilgisi olmadığını bilin; sakin ve rahat olun.
8. Sinirlenirseniz sizi yönlendirmelerine izin vermiş olursunuz; duygularınız ulaşılmaz olmalı.
9. Yanlarında olmanız orada olduğunuz anlamına gelmez; gerekli konuşmayı yapın ve tüm başka duygu veya fikir alışverişini kesin.
10. O kişinin hayatınızdaki rolünü de düşünerek bu tarz ilişkilerin hayatta size ne öğrettiğini tam anlamaya çalışın.
Alıntı.
.
.
.
.
#
Güzel tavsiyeler. Zaten bende aynen böyleyim sevmediğim veya zorunlu olarak aynı ortamda bulunduğum, kafamız hiç uyuşmayan vs kişilere. Bu sefer de niye hiç konuşmuyorsun, neden böylesin diye üstüne geliyorlar ve seni soğuk, yabani ilan ediyorlar. O yüzden açık açık konuşmak mı daha iyi acaba diye düşündüm. Bazıları insanı zorla çirkefe bağlatıyor yaSevmediğiniz negatif duygulara maruz kaldığınız insanların yanında nasıl hareket etmeliyiz??????
1. Kendinizden bahsetmeyin.
2. Sorulara kısa ve duygusuz cevap verin.
3. Başkaları hakkında fikrinizi söylemeyin.
4. Gelecek planlarınızdan asla bahsetmeyin.
5. Anlattıklarına duygusal katılım yapmayın.
6. Felaket haberciliği yapıyorlarsa onaylama yapmadan dinleyin.
7. Söylenenlerin sizinle ilgisi olmadığını bilin; sakin ve rahat olun.
8. Sinirlenirseniz sizi yönlendirmelerine izin vermiş olursunuz; duygularınız ulaşılmaz olmalı.
9. Yanlarında olmanız orada olduğunuz anlamına gelmez; gerekli konuşmayı yapın ve tüm başka duygu veya fikir alışverişini kesin.
10. O kişinin hayatınızdaki rolünü de düşünerek bu tarz ilişkilerin hayatta size ne öğrettiğini tam anlamaya çalışın.
Alıntı.
.
.
.
.
#