- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35

Bütün gün evde bir çocukla ve temizliğini yemeğini yapamadığını söylüyor. Evde temiz bulaşık çmaşır klmamış öyle diyor. Çalışmıyor evde bütün gün ama işleri yetişmediği için eve temizlikçi çağırıyormuş. Aramaya vaktim yok yazmış 41 msj yazıyor.
Annmde geldi kaldı bir ay giderken kocasının parasını uzatmış kaldım yedim içtim al diye. Annem de bana anlattı ablam için sen kimsin kocanın parasını bana uzatırsın diye. Sürekli onları şikayet etti onlarda kaldığı sürece.
Haklı olduğu yerlrde var ama haksz olduğu yerlerde var. Ayrıca çok bencil davranıyor. Arıyor beni nasılsın bile demeden herşeyi anlatıp kapatıyorum diyip kpatıyor.
Bi de normal anlatmıyor en ince ayrıntıya kadar insanı deli ediyor.
Hiç sohbet edemiyoruz o yazıyor ben okuyorum o anlatıyor ben dinliyorum. Hevesle bişey anlatmak için arıyorum aradığıma pişmn oluyorum anlatamadan yine onu dinleyip kapıyoruz. Derdimi anlatıp düzgünce sen şöylesin deyince savunmaya geçiyor.. Böyle olunca o derdini paylaşırken bile artık okumak istemiyorum çünkü bıktırdı.
Çocuk olunca kurtulurum dedim biraz geçmişti yine başladı. Çocuktan önce kocası şimdi de çocuğu.. Bitmiyor bir insan vakti yoksa nasıl gece birde 41 msj yazabilir her bir satırı da çok uzun.. Hiç sohbet edemiyoruz.. Hep o mükemmel hep onun hayatı hep onun hayatındakiler.. Hiç bi zaman abla gibi olamadı bana. Bnm en zor zamnmda yanımda olmadı arkamdan iş çevirdi hiç yakın davranmadı. Hiç derdin ne kardeşim demedi.. Hep kendisi. Bıktım artık bu davranışlarından...
Son düzenleme: