her zamanki gibi kocamın kıskançlığııııı :(

ilksad

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2012
39
0
16
Manisa
arkaşadlar 1 buçuk yıllık evliyim. ve eşimle memuriyet sebebiyle ayrı ayrı şehirlerde bulunmak zorundayız ama artık çok az kaldı kavuşmamıza... ama nedense eşim şu aralar bana karşı kıskançlık yapıyor ve şuanda küsüs konuşmuyoruz bugün tüm gün arayıp sormadım msjda atmadım çünkü beni öğretmen arkadaşlarımdan kıskanıyor... nasıl davranmalıyım artık arayıp onun egosunuda tatmin etmek istemiyorum çünkü kendini sonsuz derecede haklı görür diye korkuyorum ): ne yapmalıyım ya yardımınızı bekliyorum .... lütfennnn

uzakta olunca hersey daha zor oluyor yanyana gelince düzelirsiniz bence canını sıkma ztn az kalmıs kavusmanıza biraz alttan al :)

Alttan alman saçma olur. Suçlu degilsin neticede?
Durumu izah edip onu düşünceleriyle yalnız bırak.
Asla inandirmaya calışma, haklıyken haksız duruma düşersin...

Uzakta olduğu içindir canım.
Ayrı kalınca tartışmalar uzuyor çünkü kendini ifade edemiyor insan,
Biz de eşimle ayrı kaldık ve yaşadık aynı sorunları,
Biraraya gelince herşey düzeldi.

arkaşadlar 1 buçuk yıllık evliyim. ve eşimle memuriyet sebebiyle ayrı ayrı şehirlerde bulunmak zorundayız ama artık çok az kaldı kavuşmamıza... ama nedense eşim şu aralar bana karşı kıskançlık yapıyor ve şuanda küsüs konuşmuyoruz bugün tüm gün arayıp sormadım msjda atmadım çünkü beni öğretmen arkadaşlarımdan kıskanıyor... nasıl davranmalıyım artık arayıp onun egosunuda tatmin etmek istemiyorum çünkü kendini sonsuz derecede haklı görür diye korkuyorum ): ne yapmalıyım ya yardımınızı bekliyorum .... lütfennnn

biz de eşimle yaşadık bir süre ayrı kalmak zorunda kaldık eşim de çok kısıtlamıştı o zamanlar yanyana geldik hiç o değil istediğim yere gider istediiğimle konuşurum uzakta olunca oluyor evet çok sinir bozucu ama kendini de ifade edemiyorsun tel zor ama geçer

Merhaba, umarım eşinizin kıskançlığı kavuştuğunuz zaman törpülenir, çünkü sürekli bir şeyleri izah etmeye çalışmak çok zor. Konuşmamak, küs durmak da çözüm değil ki :s Belki çok da alttan almadan ama ılımlı bir konuşma yapmayı deneyebilirsiniz.Umarım sorun çözüme kavuşur.

Daha once de kiskanclik yapmadiysa arkadaslarin dedigi gibi dusunuyorum ben de.
Uzaklik tedirgin etmistir.
İnsallah cabucak kavusursunuz :)

Back
X