hera klinik???

Psikologmudur jinekologmudur bu konunun uzmanı.
Ben bilmediğim için jinekoloğa gittim belki sağlık sorunum vardır fiziksel anlamda diye
Ben de kararsız kalmıştım da benimki psikolojikti bence ben o yüzden psikoloğu tercih ettim. Tabi kızlık zarının da yapıları farklı olabiliyor. Kadın doğuma görünmüşsünüz madem maddi durumunuz müsaitse psikoloğa da başvurun biraz masraflı oluyor tabi. Ama önce kayganlaştırıcı kullanarak kegel egzersizi eşliğinde bir deneyin bence olmazsa değerlendirirsiniz

arkadasin sebebi varmis o yuzden pskologa gitmesi normal ama kesinlikle heraya gitmenizi oneririm ben bir bucuk yillik evliyim cok aratirdim 4 ay boyuncada bulundugum sehirde bi tedaviye gittim ama pskologa ama hic bir faydasi olmadi hera bu isi bilerek yapan uzman insanlarla dolu bakin daha bu konuyu acali cok olmadi bende merak ettim kendim gibi insanlarla konusuo guvenemk istedim aklim almadi bir bucuk yilda olmayan 3 gunde nasil oluyormus diye esik hic inanmadi ve maddi anlamda hic bir gucumuz yokken gittik

ve ben onlarin sayesinde 3. gunde hallettim simdi sana bastan sona herseyi anlatirim ama sana tavsiye ediyorum tedaviyi bilmeden git orda sana doktorlar aile terapisti anlatsin egerki ben birinden soyle yaptilar dedigini duysaydim kesinlikle gitmeyi dusunmezdim cunku zaten bizim sorunumuz yenemedigimiz korkumuz

Evet herayı ben de her araştırmamda gördüm. Burası da olmazsa ben de düşünmüştüm orayı pek boş dönen duymadım ben de ordan

Ben samsundayım canım maddi imkanım çok iyi değil. Heraya gidemem burda yok sanırım.
Ben anlatılandan etkilenmem anlatabilceğiniz ölçüde anlatırsanıs kendim denemeye çalışırım

Kadın doğuma gittim ama muayne olamadımki hemen kasıldım doktorda uğraşmadı açıkçası.

yani oyle bi sey olsa tabiki anlatirim bende nigdede yasiyorum suanda maddi anlamda cok skintidayiz ama evliligimiz icin bunu yapmamiz gerekiyordu. once jinekolojik muayene yapiyprlar herangi bi skinti yoksa suleyman beyin urettigi cubuklarla iliskiye baslatiyolar ama size soyle soyleyin eger kendiniz yapabilecek olsaniz iliskiyi basaeirdiniz ben nasil oldugunu anlamadan olmustu nefes egzersizleri vajinadaki kaslari calistirmak onemli ben igne bile vurduramam hayatimda bi defa kan verdim oda evlenirken mecburiyetten yani canim o kadar tatli belli kremlerle uygulaniklari egzersizleri var klinikta esinizle basbasa calisiyorsunuz ben hepsini ilk denemede yaptim ama evde kendimi ne kadar telkin edersem ediyim yapamiyordum. siz dusunun arastirin ama iki bucuk yil gecmisken daha fazla gecmesin benim tavsiyem para yerine konur ama evliliginizin huzuru her seyden daha onemli yinede karar sizin tabiki

kadin dogumcularin bildigi bi alan degil bu bende muayene olamadim herada bile olamadim bagirdim doktr acimiyor diyordu ama benim icin oraya dokunmasi bile urkutucuydu

size yardim etmeyi cok isterim bu sorunu yasayan herkese yardim etmek isterim cunku cok iyi biliyorum. eger ki kesinlikle gidemem diyorsaniz kayganlastiriciyla nefesinizi verirken esinizin iceri itmesini isteyebilirsiniz ama once penisten daha kucuk seylerle yapinca insan pskolojik olarak vajinanin acik olduguna inaniyor zaten bi kac cm icerde bi yere carpiyor orasi vajinanin kasi orayi acabildigin zaman gerisi ck kolay

Hera burda yok bildiğim kadarıyla. Burda öyle bi merkezde yok.
Ben bütçemin elverdiğince yine doktora gitcem. Ama muayne bile çok zor geliyo anlamadım gitti dokunulması irrite ediyo.
Kendimde dokunamıyorum

bende dokunamiyordum. hera ankara izmir ve istanbulda var ben bize yakin diye ankarayi tercih ettim aslinda dernegi var durumu kotu insanlar icin ayda belli sayida kisileri bedava tedavi ediyorlar ama sartlari var esinde sende issiz olmalisiniz gibi

bende dokunamiyordum. hera ankara izmir ve istanbulda var ben bize yakin diye ankarayi tercih ettim aslinda dernegi var durumu kotu insanlar icin ayda belli sayida kisileri bedava tedavi ediyorlar ama sartlari var esinde sende issiz olmalisiniz gibi
Ben şehir dışına çıkamam zaten canım.
Nekadar ödediniz toplamda

hayat sartlarinizi bilmiyorum tabi ama zorlamanizi tavsiye ederim ben kaynanama ragmen gittim ☺ fiyatta yardimci oluyorlar 5 binlira biriktirebilirseniz halledebilirsiniz

hayat sartlarinizi bilmiyorum tabi ama zorlamanizi tavsiye ederim ben kaynanama ragmen gittim ☺ fiyatta yardimci oluyorlar 5 binlira biriktirebilirseniz halledebilirsiniz
Bana fazlaymış. Ben bikere daha deniycem şansımı doktora gitcem

evet yendim daha gecen hafta bugun nasil olacak guvenebilir miyim diye care ararken sukur suan cok iyiyim gercekten hep dua edicem hepsine

arkadaslar hera klinige giden var mi aranizda bilgi almak istiyorum varsa yardimci olabilir misiniz?
Ben eşimle gittim bin pişman oldum.

Telefonla konuştuk gayet tatlılardı. Sonra hemen ankaraya gittik. Bizi samimiyetsizce karşıladılar. Konuşmaya başlar başlamaz 6000 tl istediler. Size hipnoz yapacağız dediler. Ben peki hipnozun etkisi geçince nolacak dedim. Kızıp bizi kovdular. Süleyman beyi aradık. Özür dileyip ben onlarla bir konuşayım dedi. Sonra adam bizi arayıp bir sürü laf saydı memleketinize geri dönün diye bağırdı. Hemen numaramızı engelledi.

Onlar için her şey para.

Bir arkadaşım da oraya gitti 3 günde iyileşti (güya). Hamile kalmış. Ama bebek kontrollerini vajinadan yapamadı. İlişkiye giremedi. Doğum yaptı ve yine aynı eskisi gibi vajinismus oldu.

Son düzenleme:
suan sizin bu yazdiginizi gitmeden okusaydim kesinlikle cok kotu etkilenirdim. ben daha gecen hafta pazartesi gittim bi hafta bile olmadi gayette sicak karsiladilar hipnoz falan da hikaye hic oyle bi tedavi yontemleri yok ben 3. gun ikiskiye girdim halada girebiliyorum bu yazdiginizin amacini anlayanadim

hipnoz diye bi vajinismus tedavi yontemi yok bile kendi urettikleri falluslarla vajinayi acuyirlar esinle beraber klinikte calismalar yapuyosun vajinanin acik oldugunu o penisi nasil icine alman gerektigini ogretiyorlar baska herahngi bi uygulamalari yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…