Ben de kararsız kalmıştım da benimki psikolojikti bence ben o yüzden psikoloğu tercih ettim. Tabi kızlık zarının da yapıları farklı olabiliyor. Kadın doğuma görünmüşsünüz madem maddi durumunuz müsaitse psikoloğa da başvurun biraz masraflı oluyor tabi. Ama önce kayganlaştırıcı kullanarak kegel egzersizi eşliğinde bir deneyin bence olmazsa değerlendirirsinizPsikologmudur jinekologmudur bu konunun uzmanı.
Ben bilmediğim için jinekoloğa gittim belki sağlık sorunum vardır fiziksel anlamda diye
Ben samsundayım canım maddi imkanım çok iyi değil. Heraya gidemem burda yok sanırım.ve ben onlarin sayesinde 3. gunde hallettim simdi sana bastan sona herseyi anlatirim ama sana tavsiye ediyorum tedaviyi bilmeden git orda sana doktorlar aile terapisti anlatsin egerki ben birinden soyle yaptilar dedigini duysaydim kesinlikle gitmeyi dusunmezdim cunku zaten bizim sorunumuz yenemedigimiz korkumuz
Kadın doğuma gittim ama muayne olamadımki hemen kasıldım doktorda uğraşmadı açıkçası.Ben de kararsız kalmıştım da benimki psikolojikti bence ben o yüzden psikoloğu tercih ettim. Tabi kızlık zarının da yapıları farklı olabiliyor. Kadın doğuma görünmüşsünüz madem maddi durumunuz müsaitse psikoloğa da başvurun biraz masraflı oluyor tabi. Ama önce kayganlaştırıcı kullanarak kegel egzersizi eşliğinde bir deneyin bence olmazsa değerlendirirsiniz
Hera burda yok bildiğim kadarıyla. Burda öyle bi merkezde yok.size yardim etmeyi cok isterim bu sorunu yasayan herkese yardim etmek isterim cunku cok iyi biliyorum. eger ki kesinlikle gidemem diyorsaniz kayganlastiriciyla nefesinizi verirken esinizin iceri itmesini isteyebilirsiniz ama once penisten daha kucuk seylerle yapinca insan pskolojik olarak vajinanin acik olduguna inaniyor zaten bi kac cm icerde bi yere carpiyor orasi vajinanin kasi orayi acabildigin zaman gerisi ck kolay
Ben şehir dışına çıkamam zaten canım.bende dokunamiyordum. hera ankara izmir ve istanbulda var ben bize yakin diye ankarayi tercih ettim aslinda dernegi var durumu kotu insanlar icin ayda belli sayida kisileri bedava tedavi ediyorlar ama sartlari var esinde sende issiz olmalisiniz gibi
Bana fazlaymış. Ben bikere daha deniycem şansımı doktora gitcemhayat sartlarinizi bilmiyorum tabi ama zorlamanizi tavsiye ederim ben kaynanama ragmen gittim ☺ fiyatta yardimci oluyorlar 5 binlira biriktirebilirseniz halledebilirsiniz
Giittinz ve yendinz mii sizdee cokk sevindimmmm... gecen sene bu zamanlar bende yenmistim inss kimse bu cileyke kalmasin inss.. allah razi olsun ordakilerdende...anladim canim hakkinda hayirlisi olsun insallah basarirsiz.
Ben eşimle gittim bin pişman oldum.arkadaslar hera klinige giden var mi aranizda bilgi almak istiyorum varsa yardimci olabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?