evde yapabilen o parayi vermez evinde yapar ama ben helal ediyorum parami cunku ben yaklastirmiyordum bile esimi kendime suan korkum kasilnalarim esini yitmelerim. hepsi bitti cunku icime nasil alacagimi vajinami nasil acacgimi ogrendim
bu kadar aciklamayi yapmamin tek sebebide 18 ay bu kabusu yasadim insanlara engel olmayin ki onlarda bunu yasamadan kurtulsunlar keske daha once gitseydim.
suan sizin bu yazdiginizi gitmeden okusaydim kesinlikle cok kotu etkilenirdim. ben daha gecen hafta pazartesi gittim bi hafta bile olmadi gayette sicak karsiladilar hipnoz falan da hikaye hic oyle bi tedavi yontemleri yok ben 3. gun ikiskiye girdim halada girebiliyorum bu yazdiginizin amacini anlayanadim
Yalan mı söylüyorum??? Bana böyle dediler ve böyle davrandılar. Sizi bilemem. Allah şahit ki birebir yaşadım. Bu forumda bir çok kişi 2 sene vajinismus olduğumu bilir. Yalan söylesem elime ne geçecek????
bu kadar aciklamayi yapmamin tek sebebide 18 ay bu kabusu yasadim insanlara engel olmayin ki onlarda bunu yasamadan kurtulsunlar keske daha once gitseydim.
Benim iyileştiğim doktorda da başka bir hasta iyileşememişti. Yani illa şu doktorda kesin iyileşirsin diye bir şey yok. Herkes farklı atlatıyor bu hastalığı.
İşte ben de bunu anlatıyorum. Ama bu bayan bana yalancı dedi. Halbuki ben kimseye gitmeyin demedim. Herkesin kendi tercihi. Ama ben neden yalancı oluyorum? Çok ayıp ya şu mesajlara bak. Halbuki ben ne acılar yaşadım 2 sene. Doktorlar, hocalar, hacılar, büyüler...vb. neler neler. Sonunda iyileştim. Bu yazdıkları içime dokundu. Ben sadece yaşadıklarımı yazdım.
kusura bakmayin aslinda farkli seyler gecti aklimdan hakli olabilirsiniz onemli degil benim klinige isteyen verir parasini guvenir gider tedaviyi istemeyen gitmez tabi. yinede beni bu dertten kurtardiklari icin bi minnet duygusuyla yazdim ama lutfen yanlis anlamayin ben bu klube bu hastalik icin girdim ole hani tartismak falan bana gore degil tekrar kusura bakmayin kimseyi olumsuz etkilemeyel herkes kendi akliyla harekt etsin iyi aksamlar.
kusura bakmayin aslinda farkli seyler gecti aklimdan hakli olabilirsiniz onemli degil benim klinige isteyen verir parasini guvenir gider tedaviyi istemeyen gitmez tabi. yinede beni bu dertten kurtardiklari icin bi minnet duygusuyla yazdim ama lutfen yanlis anlamayin ben bu klube bu hastalik icin girdim ole hani tartismak falan bana gore degil tekrar kusura bakmayin kimseyi olumsuz etkilemeyel herkes kendi akliyla harekt etsin iyi aksamlar.
Olabilir tabi. Ben sadece yalancı konumuna koyulmaktan dolayı kırılmıştım. Yazdığınız yazı içimi ferahlattı. Allah biliyor ben neler yaşadım.
Rabbim kimseye bu illet hastalığı vermesin. 2 sene ömrümden ömür gitti. Saçım döküldü beyazladı stresten. Benim Türkiye üzerinde belki gitmediğim doktor kalmadı.
6000 ne ki, ben iyileşmek için ne paralar harcadım...
Tam umudum bitti aşık olduğum adama boşanalım dedim ve o sırada doktorumla tanıştım. 2 ay sürdü ve iyileştim şükür.
Çok acılar yaşadım ama eşim, ailem, eşimin ailesi hep destek oldu.
Bunlar aklıma gelince size çok kırıldım. Ama geçti.
Rabbim dualarınızı boşa çıkarmasın, ben de sizi kırdıysam affola.
Benim gittigim doktorla heranin doktoru önceden ortak calisiyorlarmiş daha sonra ayrilmişlar.Istanbulda bi klinik acmis Kayra-Bera adinda ..Eger istanbuldaysaniz siddetle tavsiye ederim .9 ayda basaramadigimi 5 günde basardim