• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herbieleif i merak edenlerin yeri

Bugramazan

Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
132
53
13
38
Slm kizlar bugun siparis ettigim herbieleif shake lerim geldi iki kutu almistim ogleden sonra geldiler. Ben de bugun icli kofte yapmistim bayagi bi yedim. Siparis gelince de meraktan hemen yapip ictim. Tadi guzel merak edenler icin ve ictikten iki Saat sonra bagirsaklarinin calistigini hissediyorsun sonra da acayip gaz yapiyo. Simdilik boyle gelismeleri yazacagim.

Merhaba dun yazmadim cunku dun icmedim yuzde 3,5yag orani olanbir sutle yaptigim icin shake acayip ishal Karin agrisi kramp ve usume titreme oldu cumartesi oglene kendime zor geldim. Bu yuzden cumartesi kullanmadim. Bu sabah tekrar basladim yuzde1,5 yag orani olan bir sut Le yaptim anladim ki bu icecek bagirsak calistirici ama bu gun ishal olmadim. Once aclik hissini giderdi ama sonra cok aciktim. Ve biraz biseyler yedim..gelismelerle yine gelecegim

Telefonunun otomatik yazim hatasi hangi urunun yazilmak istendigini anlamissiniz sanirim HERBALIFE

Aslinda 3 gun oncesine kadar 63 kiloya dusmustum sonra ara verdim oglumun dogum gunu hazirliginda cok seyler yapmisim arta kalan cok sey olunca onlari yedim tabi hop 65 i gordum dun bugun tekrar basladim kendime 21 gun sure koydum bugun itibalriyla

Almak istiyorsaniz bu urunu cok da buyuk bi olayi yok yani gunde bir ogun ye sonra sabah aksam shake ic ara ogunlerde su ve bikac cerez yada bir meyve diyorlar acsin yani o kadar ac kalabiliyosan zaten zayiflarsin

Back
X