hergün aynı bıktım artık

Bence ilk önce sakin ol.
Şuanda konuşmayın bende öyleyim ve şuanda çok üstüne gidiyorum sıkıyorum onu biliyorum kendiside söyledi zaten.
Elimde değil ama olması gerekende bu.
Yapmak zorundayız...

böyle anlaşamadığınız konularda kısa kesmek en iyisi.
şuan sen de ona istediğini kabul ettiremiceksin, o da sana ettiremicek.
bidaha böyle bişey olduğunda ikinizin de daha dikkatli olması gerek ama :/

nasıl olcak ki canım ben anlayışsızmışım hasta olduğunu anlamıyomuşum.. ya o anlıyo mu madem hasta o kızla nasıl konuştu bişi demiyorum artık zaten :'( ama dahada üzüldüm uzatmasaydım

ayyy inanmıorum cnm ya aynı benim durumum.
benim de eski sevgilim arkadaşlarıyla evde kalıyordu bazen.
kızın biri geliyordu sürekli ben de yasaklamıştım o eve gitmesini.
çok kavga etmiştim ama sonunda istediğimi yaptırmıştım.
ama burası senin sevgilinin kendi evi.
senin şuan özgürlüğün kısıtlı ve gerçekten sana hak veriyorum rezalet bi duygu.
işte bu yüzden evleri hiç sewmiorum ya :S giren çıkan belli değil.olan bize oluyor.
ama şöyle düşün canım, ortada ne kadar gıcık bi durum olsa da, sevgilinin yapabileceği birşey yok.
hg demesi normal medeni bi davranış, bu yüzden ona kızmak olmaz.
ama o da senin kendini kötü hissetmene anlayış göstermeliydi

hahaha şimdi aklıma geldi, çok komik bi durum ama, sevgilimin arkadaşı nişanlısıyla bir sabah sevgilimin evine gitmiş.
o da uyuyomuş, o kız onun uykudan kalkmış halini evlerini falan gördü diye delirmiştim, burnundan getirmiştim
halbuki kız nişanlı, ama bazen böyle psikopata bağlayabiliyoruz

yok cm yok göstermiyo kıza bişey mi yaptım diuo öğrenci evlerinden nefret ediyorum

aynen cnm dedimki ben kızlarla kalsam birini sevgilisi bu sema gibi sürekli gelse sende yanıma gelemiyo olsan kıskanmazmısın dedim ne alakaaa yaaa eve erkek gelemez aynı şey mi yazmış..bende evet aynı şey dedim ay ne bencil ben evde kalsam izn vermicek demekki

şoktayım,aynı diyalog bizde de yaşandı ya aynen böyle empati kurmaya çalıştırmıştım, aynı cevabı almıştım.işlerine gelmiyo bırak yaa!

aynen erkek kıza zorla bişi yapabilir ama bana sema yapamaz yazmış bende ne alaka o da hayalini kurabilir o zaman yazdım..çok benciller çokkk

allahım ya bu diyalog da aramızda yaşandı ya bu erkekler hep aynı demek ki
bikere senin rahatsız olduğun kızın ona bişey yapması değil ki.
orda olması ve senin orda olamaman bile sinirini bozmaya yeter yaniii...

çok saçmaymış sölediğim hayal kursa kız ne olcakmış o mantıkla onunda bana çıkma teklifi eden erkekleri öldürmesi lazımmış boş boş konuşuyoz bi yere varamadk yauu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…