- Konu Sahibi CANIM2YAVRUM
-
bursluluk sınavı arkadaşım yaaaçocuk nezamandır bekliyordu.birdahaki seneye kalacak.zannedersem bu gidişle gidemeyecek anne yazıları okuyamıyorum bulanık görüyorum dedi.ney ayapayım sağlığı daha önemli ama bu kadın kaç kişiye sebep oldu.en büyük temennim iyilieşsin
ben dün başladım çaya inşallah iyi gelir.pamukla üzerine pansuman yapıyorum.düzelir inşallah çocuk perişan anlatmakla ifade edemiyorum.3 gündür gözü kapalı ve açılmıyor.ondan 4 gün önce başlamıştı oldu toplam 1 hafta.bunaldı artık çocuk
cok gecmıs olsun/
gozunu hıc mı acamıyor_
eger sınav gorevlısı mudurle konusursanız belkı buyutec goturmenıze ızın verır.
Hıc olmaz bıraz gorur.
Ayrıca doktor harıcınde kmsenn fıkrıyle hareket etmeyın.
Daha da kotu olabılır.
Hayırlısı olsun
canım ya okul yönetimiyle konuşsan ve sınava sağlık sebebiyle giremeyeceğini beyan etsen ve bir rapor alsan iyileşince girmesi için bir hakkı olabilir diye hatırlıyorum. öncelikle sağlık ama bunuda bir araştır derim.tekrardan geçmiş olsun ,sevgiler
başka bir doktora götürseniz, benm kardeşimde küçükken bu şekilde olmuştu ama onun gözü enfeksiyon kapmıştı. doktora götürmüştük daha beter olmuştu çocuğun gözü kan çanağına dönmüştü. başka bir doktora götürdük tek bi damla verdi ve çocuğun gözü iyileşmişti.
bENim de başıma geldi aynı şey....
Söz GÜNümüze 1 hafta kala kaptım göz nezlesini....
SÖZe kadar geçsin diye kullanmadığım damlalar ilaçlar kalmamıştı ama geçeceğine daha da kötüye gitmişti durumum...
Maalesef herkeze haber verildiği için SÖZü de iptal edememiştik...
Ve ben şiş ve kızarık gözlerle çıkmıştım herkezin içine...
NEDEN AĞlıyorsun bu mUTLU gününde diye saçma sorulara maĞRUZ kalmıştım....
Ve sonra kullandığım damlaları bir daha kullanmadım ,,, kendiliğinden geçti sonra....
İnşllh sizin evladınızın da en kısa sürede geçer..:26:..Bence biraz oluruna bırakın ,, bazen ilaçlar daha da kötü sonuç veriyor bende olduğu gibi...
kaç yaşında çocuğun cnm.. ya inan çok üzüldüm.. sorumsuz insanlar yüzünden olana bak.. cnm özellerde yer yok diyosun da oraya kadar gittikten sonra bakıolar cnm... çok acil falan de.. araya sıkıştırsınlar seni..
bize 4 tane verdi.1 tanesi damla diğerleri merhem.bu ilaçlardan umudumu kesdim.başka doktora getireceğim.
Bebek sampuanida iyi gelebilir belki yani mikrop kapmalarda filan öneriyormus ya bazi doktorlar,
internettende bir arastirin isterseniz...gecmis olsun...
Bide cok oynamayin bence gozle,ovalamasin filan ama 1 gunde gececek birsey degil gibi,
uzuldum umarim sinav icin bir care bulunur
aynı şeyi bizde yaşadık eğer uzun süre geçmediyse ve daha kötüye gidiyorsa mutlaka başka bir göz doktoruna görünmeli kızınız.
çok geçmiş olsun.
Yazılanların tamamını okumadım ama bizde ilk gittiğimiz doktor 2 damla ve krem vermişti o damlalardan biri asit içeriyormuş
sürdükçe daha kötü oldu ilerleyince göz doktoruna gittik ve yanlış ilaçlar dedi tekrar ilaç yazdı çok şükür onunla geçti.
Göz bu ihmal etmeyin iyi bir doktora mutlaka zaman kaybetmeden götürün.
hayatımda ilk defa göz nezlesi bu sene oldum
sana tavsiyem şu
bir gözünü eliyle açıyor demişsin
kesinlikle bunu yapmaması lazım
şuanda çok hassas olduğu için elindeki en ufak bir mikrop bile ona zararlı
elini yarım saatte bir yıkamalı
ve elini kesinlikle yüzüne sürmemeli
yastık kılıfını yıkamalısınız sonra kızgın ütü ile ütülemelisiniz
yüzüne ütüsüz hiçbir kumaş değmemeli
ilaçlarını sürerken sizde ellerinizi sabunla yıkamalısınız
özel hastanelerden birine gidin
göz doktoru vardır mutlaka
göz hastanesini beklemeyin boşuna
doktora çay vs uygulamalarınızı söyleyin tamam derse uygulayın
belki ilaç olmadığı yerde çay vs iyi geliyordur ama
ilaçlarla ters bir etkileşimi olabilir
bursluluk sınavı gibi genel sınavların telafisi yok
benim bildiğim kdarıyla rapor kabul olmuyor
kaybettiği bir iki haftanın önemi olmadığına çocuğunuzu ikna edin morali bozulmasın
Allah şifa versin
Kardesiniz hala hatir gönül mü sayiyormusta laf söyleyemiyorsunuz bu bencil bayana. Cekin cocuklarinizin resmini gönderin de görsün eserini. Bu kadinin sayesinde bir yildir beklediginiz sinava giremiyor cocuk bir hic yüzünden. Sinav bile olmasa niye böyle hastalansin. Ya da sosyal platformda paylasin taniyan bilen görüsmesin cocugunun hastaligi gecene kadar. Benim kücük kizda da benzer bir hastalik olmustu ve damla kullanmistim. Tob... isminde. Bazen de arada bir sabah kalktiginda niyeyse gözünü acamaz capaktan ve sismis olur. Hemen papatya cayi kaynatirim ve iliyinca pamukla silerim. Antibiyotik özelligi var papatyanin, siyah cay bir ise yarar mi sanmiyorum.
inan ki kardeşime de bir poşet ilaç vermişti ilk doktor ama bir işe yaramamıştı
ikinci doktor tek damlayla halletti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?