hergün daha kötüye gidiyor çare kütfen...

ışığa zaten hiç bakamıyor.evin içinde loş ışıkta oturuyoruz.dün bende güneş gözlüğü taktım gözüne sıklıdı çıkardı.anne sen iyisi ışıkları kapa dedi.içeri güneş girmesin diye güneşlikler çekili.sizede çok geçmiş olsun.sizde ne şikayetler oldu nezamandır sürüyor?

Şuan göz nezlesi değilim. Enfeksiyon var ama hemen hemen aynı ilaçlar veriliyor zaten ikisinde de.Göz nezlesi de geçirmişliğim var yani..
Ben kızarmaya başladığı an hastaneye gidip alıyorum ilaçları. Çok fazla şişmesine fırsat vermeden halletmiş oluyorum. Yine de nezlenin geçmesi 3-4 günü buluyor en az. Güneşlikler çekili ışıklar kapalı bile olsa rahatsız olup gözlükle dolaşıyorum ben. Geceleri ovalamayayım diye kardeşimin eczaneden getirdiği göz bandını takıyorum. Gündüz kendinizi engellesiniz bile gece ister istemez insanın eli gidiyor gözüne..
Bir de damlanın biri yakıyor demişsiniz. O kadar ilaç kullandım böyle yakanını görmedim hiç. Bence bi acile gidip göstermenizde fayda var..
Bir de sakın gözü geçti diye ilaçlar bitmeden kullanmayı bırakmayın. Geçti zannedip bırakınca tekrar edebiliyorlar..

merhabalar.geçen sene eltimin de başına geldi aynı olay.onlarada misafirliğe gelen kızkardeşinin çocuğundan bulaşmıştı.eltim eşi çocuklar hepsine de bulaştı haftalarca uğraştılar.ne hikmetse hepsinin geçti ama eltim hala uğraşıyor bu illetle.viral konjonktivite miş hastalığın adı.bir sene olacak nerdeyse ama bilmiyorum nasıl düzelecek.doktorlar en son tedavi bu artık deyip farklı bi tadavi uyguluyorlar şu an.işinde uzman iyi bir göz doktoruna götürün vakit kaybetmeden.allah şifalık versin inşaallah en kısa sürede atlatırsınız...

birazdan tekrar damlatcağım ve merhemleri sürecğim kızım isteksiz.geçirmediğine inanmaya başladı ilerlediği için umudunu yitirdi.geçerse kendi kendine geçsin diyor.yakması benimde ilgimi çekti.zaten gözü perişan bir halde birde onu damlatınca daha çok acısı artıyor.gözü daha çok şişiyor ineceği yerde.

inşallah canım eltinizede üzüldüm ALLAH şifasını versin.kızımın gözünde kalıcı hasar oluşmasından çok korkuyorum.öyle bir duruma geldiki beni ürkütüyor.nekadar geçecek kızım diye ona teselli versemde ben içimden korkularımla cebelleşiyorum.

Eğer ilaç kullanmazsa çok daha uzun süre şiş kalır.Merhem vermişlerdir büyük ihtimalle asıl mikrobunu kıran o. Onu kesinlikle ihmal etmeyin. Yakan damlaya gelince bence bi hastanenin aciline gidip sorun derim.. Eczacı bile reçeteyi yanlış okumuş olabilir eczaneye de sorabilirsiniz. İlacın adını bana özelden mesaj atarsanız kardeşime sorabilirim. Eczanede çalışıyo kendisi hemen yanlarında bir hastane var. Yakması normal mi değil mi öğrenmesini isteyebilirim.

özelden atamam canım 100 msj dolması lazimmiş.Eye-Visol bu göz damlası.....tobrased merhem antibiyotik....terramycin antibakteriyal merhem....en sonda verdiği zovirax merhem.bunları verdi cv bekliyorum

özelden atamam canım 100 msj dolması lazimmiş.Eye-Visol bu göz damlası.....tobrased merhem antibiyotik....terramycin antibakteriyal merhem....en sonda verdiği zovirax merhem.bunları verdi cv bekliyorum
Ablacım sordum şimdi. Eye-Visol biraz yakarmış ama çok fazla olmaması gerekirmiş.
Terramycini şuan bende kullanıyorum zaten o ve diğerleri yakmıyolarmış.
Eğer ilaçların hepsini aynı zamanda kullanıyolarsa ondan daha çok yakıyo olabilir dedi.
Aralarında en az yarım saat olması lazımmış.
Bir de böyle sürsün eğer yine çok aşırı yanma oluyosa doktora görünsün dedi..

Eye-Visol u günde 4 kere 2 damla kullanmamızı söyledi doktor.evet özellikle damla o çok yakıyor.terramycini nasıl faydasını gördünmü.bu arada saol zamanını ayırıp ilgilendiğin için.

Eye-Visol u günde 4 kere 2 damla kullanmamızı söyledi doktor.evet özellikle damla o çok yakıyor.terramycini nasıl faydasını gördünmü.bu arada saol zamanını ayırıp ilgilendiğin için.
Ben terramycini kullanmakta biraz zorlanıyorum. Gözümü pek rahatlatmıyo ama gözüm kızarmaya başladığı an sürdürür kardeşim onu mikrobunu kırar diye.
Abla damlayla merhem arasında yarım saat kesin olsun diye tekrar aradı kardeşim doktora sormuş birde. 2 Damla damlatıyosunuz ya bir de. Birini damlatın azıcık bekleyin diğerini öyle damlatın.

Ama ilaçları geçti diye bırakmayın mikrop tamamen ölmeden bırakınca geri başlıyo çünkü.

Rica ederim. Azıcık sabretcek çocuğunuz geçer inşallah en kısa zamanda.

saol canım ALLAH razı olsun yordumda seni hakkını helal et.beni dikkate alman çok hoşuma gitti ALLAH seni darda koymasın.dediklerine daha çok dikkat edeceğim en az yarım saat aralan. :)

ne merhametsiz acımasız insanlar var yahu...
madem çocuğun hasta hemde bulaşıcı ne diye misafrliğe gidersin...başkasına bulaştırmaya ne hakkın var, ben olsam direk telefon eder laf sokardım...
bende çocukken amcamın kızı ve annesi bize geldiler..koca kızdım hatırlıyorum...
kuzenim su çiçeği çıkarmış...ve annesi olacak sivri zekalı da bize misafirliğe geldiler...
inanın onlar akşam üzeri gittiler, ve ben gece 9 civarı ani bir ateş yükselmesi ve vücudumda minik kabarcıklarla uyandım...
hemen doktora gittik ve ertesi gün yüzümün tamamını çiçek kaplamıştı,...
o gün annem ah etti kadına, bile bile bulaşacağını bizzat göre göre neden getirdin diye, ve benden 6 yaş küçük kardeşime de 3 gün sonra bulaştı....
bir düşüncesiz kadın yüzünden günlerce hasta yattık kardeşimle...
şimdi de ben oğlumu hep sakınıyorum hasta kişilerden ama benimde bi arkadaş var, çocuğu genelde grip olur durur, ve kaç kere söylememe rağmen yine de gripli çocuğu getirir...oğluma hemen bulaşır günlerce hasta olur yavrum...
sizi çok iyi anlıyorum allah yardımcınız olsun ama ben olsam arar söylerdim hiç değilse içinizde kalmaz...
geçmiş olsun tekrar..rabbim yavrunuza sıhhat versin...

Evet ben de de ilaçlar daha da kötü yapmıştı maalesef.....Bence biraz ara verin kullnamaya....Zaten o zaman zarfı içerisinde de kendiliğinden geçecektir...

2 haftada ancak geçti benim neredeyse....

çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl kızın inşallah daha iyidir
acil şifa diliyorum

çok saolşimdi eskisine göre biraz daha iyi.gözünün şişi indi, kanaması durdu.gözünün içi hala kırmızı bulanık görüyor onlarda geçerse bu hastalığı tamamamen atlatmış olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…