- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.368
- 133
- Konu Sahibi Hesappasif
-
13 yaşındakiş görümceniz mi evli olan, başka bir görümceniz daha mı varŞu an kaynanamlardan 3 saat uzaklıktayız iki ay sonra onların oraya taşınıcaz evimiz cok yakın olsun istemiyorum .olmayacakta ama 13 yaşındaki görümcem bıraya geldiğinizde hergün size gelirim dedi onun dışında görümcemin kocası eşimi cok sever onun içinde sizden çıkmaz diyorlar ya ne bilim iyi insanlar bana zararları yok ama küçük görümcem cok bilmiş 13 değilde 30 yaşında gibi her seye karışır ama iyide davranır çocuk deyip geçmeyin ve ben hergün birinin evime gelmesinden rahatsız olurum ama yumuşak yüzlüyüm kıramam da kimseyi napcam of
Başka görümcemin kocası :)13 yaşındakiş görümceniz mi evli olan, başka bir görümceniz daha mı var
Annesi istanbula gidecek kızı ablasına bırakmak istiyor Kendi ablası bile ben ona bakamam bırakma diyor biraz şımarıkher gün gelirim diyosa eğer annesi de gitme ayıp demezse her gün gelir. evden gönderemezsiniz de siz kötü olursunuz. allah kolaylık versin.
Annesi istanbula gidecek kızı ablasına bırakmak istiyor Kendi ablası bile ben ona bakamam bırakma diyor biraz şımarık
Annesi istanbula gidecek kızı ablasına bırakmak istiyor Kendi ablası bile ben ona bakamam bırakma diyor biraz şımarık
annesi tatile gidip gelcek o örnek yani demek istediğim kızı ablası bile istemiyor .O zaman her gün gelmeyecek hep sizde kalacak. Şimdiden geçmiş olsun.
Bari eşini yönlendir başbaşa kalalım diye de arada gitsin ablasına..
Ablasi bile ugrasmam diyorsa , surekli sizde bile kalmak isteyebilir.Isiniz zor gibi.Annesi istanbula gidecek kızı ablasına bırakmak istiyor Kendi ablası bile ben ona bakamam bırakma diyor biraz şımarık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?