Hergün gelir mi ya cidden küçük görümce

Hesappasif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2016
2.405
3.368
133
Şu an kaynanamlardan 3 saat uzaklıktayız iki ay sonra onların oraya taşınıcaz evimiz cok yakın olsun istemiyorum .olmayacakta ama 13 yaşındaki görümcem bıraya geldiğinizde hergün size gelirim dedi onun dışında görümcemin kocası eşimi cok sever onun içinde sizden çıkmaz diyorlar ya ne bilim iyi insanlar bana zararları yok ama küçük görümcem cok bilmiş 13 değilde 30 yaşında gibi her seye karışır ama iyide davranır çocuk deyip geçmeyin ve ben hergün birinin evime gelmesinden rahatsız olurum ama yumuşak yüzlüyüm kıramam da kimseyi napcam of

13 yaşındakiş görümceniz mi evli olan, başka bir görümceniz daha mı var

her gün gelirim diyosa eğer annesi de gitme ayıp demezse her gün gelir. evden gönderemezsiniz de siz kötü olursunuz. allah kolaylık versin.

her gün gelirim diyosa eğer annesi de gitme ayıp demezse her gün gelir. evden gönderemezsiniz de siz kötü olursunuz. allah kolaylık versin.
Annesi istanbula gidecek kızı ablasına bırakmak istiyor Kendi ablası bile ben ona bakamam bırakma diyor biraz şımarık

Hergün size gelir aman diyeyim
Dikkat edin sizin arkanızdan dolaplar çevirip kocanıza sizi düşman etmesin
Kaynana neymiş kaynanadan beter

Annesi istanbula gidecek kızı ablasına bırakmak istiyor Kendi ablası bile ben ona bakamam bırakma diyor biraz şımarık

valla işiniz zor o zaman. eşiniz ne diyor? 13 yaşında kız tek kalamayacağına göre bi yere yerleşcek kesin.

Yok o örnek tatile gidip gelcej annesi bana gezmek için hergün gelcem diyor

An
O zaman her gün gelmeyecek hep sizde kalacak. Şimdiden geçmiş olsun.
Bari eşini yönlendir başbaşa kalalım diye de arada gitsin ablasına..
annesi tatile gidip gelcek o örnek yani demek istediğim kızı ablası bile istemiyor .

Kayınvalidenizin yanına neden taşınıyorsunuz? Bence sadece ufak görümceden değil kv den de çok çekeceksiniz :) gidip gelme konusunda..

Ne kadar yakın o kadar sorun...

13 yaşında yalnız kalamayacağına göre illa ki bi yere gidecek. Eniştesi ile aynı evde kalmasından rahatsız olur belki kv-kp. Zaten ablası da istemiyormuş.

Bu durumda sizde kalacağı kesin. Sonrasında da ayağı alışacak, yine gelecek zırt pırt.

Aman o öyle der, neden gelsin her gün. Tam ergenlik zamanları, o asıl gelmek istemez bir iki seferden sonra.

Hem okula gitmiyor mu?

Sen biraz otoriter ve baskıcı olursan bence gelmez
Ayrıca okul kurs sınav derken yazın ancak hafta da 1 2 gelir bence

Yaşınız kaç bilmiyorum ama benim görümcem evlendiğimde 16 yaşındaydı aynı senin görümce gibi bilmiş eke bişeydi.sonra büyüdükçe büyüdükçe benden bişeyler gördükçe çok iyi anlaşmaya başladık şimdi 25 yaşında ve benim en iyi arkadaşım.çok yakınız birbirimize ve onunda en iyi arkadaşı benim.herşeyini bilirim.sizin aranızda kaç yaş var bilmiyorum ama belki büyüdükçe huyu suyu değişir.biz dalga geçiyoruz şimdi onun yaptıklarıyla.

Ablasi bile ugrasmam diyorsa , surekli sizde bile kalmak isteyebilir.Isiniz zor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…