- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
- Konu Sahibi Hesappasif
-
eviniz mumkun olduginca uzak olsin kafaniz rahat olurŞu an kaynanamlardan 3 saat uzaklıktayız iki ay sonra onların oraya taşınıcaz evimiz cok yakın olsun istemiyorum .olmayacakta ama 13 yaşındaki görümcem bıraya geldiğinizde hergün size gelirim dedi onun dışında diğer görümcemin kocası eşimi cok sever onun içinde sizden çıkmaz diyorlar ya ne bilim iyi insanlar bana zararları yok ama küçük görümcem cok bilmiş 13 değilde 30 yaşında gibi her seye karışır ama iyide davranır çocuk deyip geçmeyin ve ben hergün birinin evime gelmesinden rahatsız olurum ama yumuşak yüzlüyüm kıramam da kimseyi napcam of
hayır o bir örnekti temelli gitmiyor tatile gidio gelcek 10 gün .kız bize gezmek için hergün gelirim diyorNe kadar yakın o kadar sorun...
13 yaşında yalnız kalamayacağına göre illa ki bi yere gidecek. Eniştesi ile aynı evde kalmasından rahatsız olur belki kv-kp. Zaten ablası da istemiyormuş.
Bu durumda sizde kalacağı kesin. Sonrasında da ayağı alışacak, yine gelecek zırt pırt.
Kv kendi halinde zararı yok ama yakın olunca nolur bilmiyorumKayınvalidenizin yanına neden taşınıyorsunuz? Bence sadece ufak görümceden değil kv den de çok çekeceksiniz :) gidip gelme konusunda..
Nasıl otoriter olabikirim ki evimde internet var net delisi ve ne isterse yapıyoruz kötüde davranamam zaten vi laf söylesen hemen trip kaprisSen biraz otoriter ve baskıcı olursan bence gelmez
Ayrıca okul kurs sınav derken yazın ancak hafta da 1 2 gelir bence
hayır o bir örnekti temelli gitmiyor tatile gidio gelcek 10 gün .kız bize gezmek için hergün gelirim diyor
Nasıl otoriter olabikirim ki evimde internet var net delisi ve ne isterse yapıyoruz kötüde davranamam zaten vi laf söylesen hemen trip kaprisSen biraz otoriter ve baskıcı olursan bence gelmez
Ayrıca okul kurs sınav derken yazın ancak hafta da 1 2 gelir bence
Nasıl otoriter olabikirim ki evimde internet var net delisi ve ne isterse yapıyoruz kötüde davranamam zaten vi laf söylesen hemen trip kapris
Yok şu an kalamaz okulu var bize cok uzak şu an burdan oraya tasınmamam gerek aslında ofAnladım. O 10 gün sizde kalır, sonra da ayağı alışır her gün gelir belki demiştim zaten.
Kendi evinde bile iş yapmıyor annesi kızdıgı haldeİş yaptır. Koca kız olmuşsun, gel bana yardım et de...
O zaman gelmez bi daha
İyi anlasıyoruz evet ama sorun şu ki çok bilmiş her seye laf var ve ben evime hergün birinin gelmesini istemiyorumYaşınız kaç bilmiyorum ama benim görümcem evlendiğimde 16 yaşındaydı aynı senin görümce gibi bilmiş eke bişeydi.sonra büyüdükçe büyüdükçe benden bişeyler gördükçe çok iyi anlaşmaya başladık şimdi 25 yaşında ve benim en iyi arkadaşım.çok yakınız birbirimize ve onunda en iyi arkadaşı benim.herşeyini bilirim.sizin aranızda kaç yaş var bilmiyorum ama belki büyüdükçe huyu suyu değişir.biz dalga geçiyoruz şimdi onun yaptıklarıyla.
Okula gidiyor internet var evimizde ve her dediğini yapıyoruz gitmek istemiyor bize geldigindeAman o öyle der, neden gelsin her gün. Tam ergenlik zamanları, o asıl gelmek istemez bir iki seferden sonra.
Hem okula gitmiyor mu?
Kendi evinde iş yapmıyor ki vana yapsınKucuk gorumce gelince is ver, surekli biseyler yaptir.
Kv kendi halinde zararı yok ama yakın olunca nolur bilmiyorum
Evinizde internetin olması onun şifrenizi bildiği anlamına gelmez kotası doldu dersiniz ya da sosyal medya için kullanmıyoruz dersinizNasıl otoriter olabikirim ki evimde internet var net delisi ve ne isterse yapıyoruz kötüde davranamam zaten vi laf söylesen hemen trip kapris
Benim görümce 38 yaşında maşallah canı her istediğin de çat kapı gelir cnm akşam saat 10 11 sinir bozucu ama lüzumsuz oluyorlar fazla yüz vermezsin olur biter.Şu an kaynanamlardan 3 saat uzaklıktayız iki ay sonra onların oraya taşınıcaz evimiz cok yakın olsun istemiyorum .olmayacakta ama 13 yaşındaki görümcem bıraya geldiğinizde hergün size gelirim dedi onun dışında diğer görümcemin kocası eşimi cok sever onun içinde sizden çıkmaz diyorlar ya ne bilim iyi insanlar bana zararları yok ama küçük görümcem cok bilmiş 13 değilde 30 yaşında gibi her seye karışır ama iyide davranır çocuk deyip geçmeyin ve ben hergün birinin evime gelmesinden rahatsız olurum ama yumuşak yüzlüyüm kıramam da kimseyi napcam of
Yaşınız kaç bilmiyorum ama benim görümcem evlendiğimde 16 yaşındaydı aynı senin görümce gibi bilmiş eke bişeydi.sonra büyüdükçe büyüdükçe benden bişeyler gördükçe çok iyi anlaşmaya başladık şimdi 25 yaşında ve benim en iyi arkadaşım.çok yakınız birbirimize ve onunda en iyi arkadaşı benim.herşeyini bilirim.sizin aranızda kaç yaş var bilmiyorum ama belki büyüdükçe huyu suyu değişir.biz dalga geçiyoruz şimdi onun yaptıklarıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?