Hergün gelir mi ya cidden küçük görümce

eviniz mumkun olduginca uzak olsin kafaniz rahat olur

13 yaşında bir çocuğun sorumluluğunu alamayacağını şöyle .Ben almam şahsen. KAZA olur bela olur dunya kotu

hayır o bir örnekti temelli gitmiyor tatile gidio gelcek 10 gün .kız bize gezmek için hergün gelirim diyor

Sen biraz otoriter ve baskıcı olursan bence gelmez
Ayrıca okul kurs sınav derken yazın ancak hafta da 1 2 gelir bence
Nasıl otoriter olabikirim ki evimde internet var net delisi ve ne isterse yapıyoruz kötüde davranamam zaten vi laf söylesen hemen trip kapris

Sen biraz otoriter ve baskıcı olursan bence gelmez
Ayrıca okul kurs sınav derken yazın ancak hafta da 1 2 gelir bence
Nasıl otoriter olabikirim ki evimde internet var net delisi ve ne isterse yapıyoruz kötüde davranamam zaten vi laf söylesen hemen trip kapris

İyi anlasıyoruz evet ama sorun şu ki çok bilmiş her seye laf var ve ben evime hergün birinin gelmesini istemiyorum

Aman o öyle der, neden gelsin her gün. Tam ergenlik zamanları, o asıl gelmek istemez bir iki seferden sonra.

Hem okula gitmiyor mu?
Okula gidiyor internet var evimizde ve her dediğini yapıyoruz gitmek istemiyor bize geldiginde

gelir mi gelir neden gelmesin. işiniz zor gibi duruyo.bi de ablası başından atıyosa

Evinizde internetin olması onun şifrenizi bildiği anlamına gelmez kotası doldu dersiniz ya da sosyal medya için kullanmıyoruz dersiniz
Sürekli ders çalışması için ısrarda bulunursunuz ki o yaşta bir çocuk için bu dediğimiz şeyler tamamen onun yararı için
Ayrica istediği kadar trip atsin sonuçta çocuk ve abisinin eşisiniz gerektiğinde gerektiği cevabı verin çocuk olduğunu unutmadan

Eşinizde çocuğun yararını gozettiginizi anlar herhalde o yaşta bir çocuk her gün gezmeye değil her gün ders yapmaya çalışmaya araştırmaya ihtiyaç duyurmalı

Benim görümce 38 yaşında maşallah canı her istediğin de çat kapı gelir cnm akşam saat 10 11 sinir bozucu ama lüzumsuz oluyorlar fazla yüz vermezsin olur biter.

Kusura bakma küçük o, birşeyleri birilerinden görüp öğrenecek ablasının yapamadığı ablalığı yapıver sende çok mu zor sanki ? 13 yaşında genç bir kız olacak şurda serpilecek ne kalmış senden birşeyler öğrense kendini geliştirse ki ben diğer konudan düşünürsem sende de eksiklik görüyorum kendini geliştirse dedim ama senin evlilik yaşantın baya zorlu geçecek gibi görünüyor kendinide pek savunamıyorsun bunlarıda belki zamanla aşarsın belki o şımarık dediğin görümcendende sende böyle şeyleri öğrenip cesaret alırsın savunursun kendini zamanla

O yaşta çocuk hergün gelemez okulu var kursu var. Ayrıca kız cocuğu abartmadan sen çağırınca gelse sende sıkılmazsın ablalık yaparsın istersen. Ama hergün her canı istediğinde gelemeyeceğini bilsin. Benim de 10 yaşında kardeşim var gelmeden önce arar izin ister gelebilirmiyim der. Eşime sarılır öper onu çok sever o da abilik yapar. Yetiştirme tarzı bu. O çocuk öyle dediğinde annesinin ya da eşinizin durumu ona anlatması gerekir. Ama böyle yapacaklarını sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…