Hergün görüşmek isteyen sevgili

Loveliiess

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
302
12
118
Denizli
Çalısıyo da olsa boş da olsa her Allahin gunu gorusmek istiyor bes on dakika olsa yine tamam ama her gun 2-3 saatimi ayiramam ki, annem babam izin vermiyo baştan zaten hep kavga kiyamet cikiyorum neden erkek arkadasimla aram bozulmasin diyee. Bazen de arkadaslarimla takilmak istiyorum off bak artik yedigim kavgaya.. Onu cok seviyorum asigimm ama su hareketleri beni uzuyor sizce nasil halledebilirim bu konuyu?
Dipnot: yaşlarımız 21 bu arada soran olur kesin ☺

Bu düpedüz bencillik yalnız. Bizim de ayrılma nedenlerimizden biriydi. Eve gitmem lazım diyorum bana surat asıyor. Ben evde ne hesap verecegimi düşünüyorum o ise sanıyor ki ben gitmek istiyorum. Boyle böyle ipler koptu.

Al bir gun karşına ciddi ciddi konuş. Yoksa kendi bilir..

Aynen buraya yazdıklarınızı söyleyin işte.
Anlamazsa düpedüz bencildir zaten.

Böyle erkek de bencildir. Hani görüşmek istemeyen ne kadar kötüyse bu da kötüdür. Bize Anlattığın gibi anlatsan. Zor durumda kaldığına ikna etsen çözebilirsin. Ayrıca istediği kadar görüşmek istesin silah zoruyla değil ya. Gün belirle. Haftasonu bi gün. Haftaiçi max iki akşam salı perşembe gibi. İş sende bitiyor. Görüşme düzenini ayarlamayı becer.

Hergün niye görüşeceksin yaw ..
Özlemek güzel duygu. .

Defalarca konustum konusmaz miyim, istesen izin koparirsin deyip kavga ediyo benimle.

Araya azda olsa ozlem gırmelı
Her gün buluşmak isteyen erkek
Bencildir benim gözümde.

hergun 2-3 saat ailenize karşı zor durumda bırakmaktan zevkmi aliyormus her allahın gunu

'Çalışıyor da olsa boş da olsa gorusmek istiyor' demişsiniz demek mesguliyetleri de var buna rağmen her gün sizinle gorusmek istiyor.

İlginç bir şekilde yalnız hissediyor demek ki.

Bu çocuğun kendi arkadaş çevresi yok mu?

Her gün hem mesguliyetlerine hem size hem de arkadaşlarına nasıl vakit ayirabiliyor?

Ben sadece bazı kızları bu kadar sıkıcı sanırdım 'sevgilim de sevgilim' diye erkek arkadaşına sirnasmaktan kız arkadaşlarını arayıp soracak vakit bulamazlar.

Demek böyle erkekler de varmış, kötü.

Sizin ailenizin karşısında zor durumda kalmaniza mi onun sizin hayatınıza sizmaktan yalnızlaşmasina mi yoksa ikinizin de kendinize ayiracak zamanı kalmamasına mi uzulmeli bilemedim.

Gün yirmi dört saat sonuçta...

Cok konustum coook, umarim bizde ipler kopmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…