• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Buyur gel canim hergun kilo bildirimi yapiyoruz.isteyen gun icinde ne yedigini hangi sporu yaptigini da yaziyor.cuma gunleri de bendeniz tablo hazirliyorum yani cuma bildirim yapmak sart Hoppa biz baya destek olduk birbirimize hepimiz az da olsa verdik kilo...
tamam benıde toblaya eklersenız sevınırım. bende yazarım ne yaptıklarımı bu sekılde inşallah kılo verırız

ama evde kalmak iyi değil habire şimdi ne yesem diye düşünüyorum :kk77:
KOLAY GELSIN CANIM.KUTLUYORUM DOKTORA YAPANLARI.KIZ BEN VIZELERI FINALLERI ZOR GECTIM DE KURTULDUM :-)HAKLISIN YEMEK KONUSUNDA EVDE HEP BEN DE BU DUSUNCEDEYIM.ZATEN BU HALE NASIL GELDIK ANACIM.

hedefime 3 kilo-4 kilo var diyenlerin yanında abes olacak ama hedefme 12 kilocuk var:KK17::KK17::KK53::KK53:

hedefime 3 kilo-4 kilo var diyenlerin yanında abes olacak ama hedefme 12 kilocuk var:KK17::KK17::KK53::KK53:
yahu aslında benim de o kadar vermem gerek ama çok diye önce bir 6 vereyim dedim. 8 kiloyu yeni verdim zaten. Ver ver bitmiyor anacım ne haldeyim :KK61:
CANCAGIZLARIM SIZLER UZUNSUNUZ SIZIN HEDEFLERINIZ FISTIK GIBI OLMAK.NITEKIM OLURSUNUZ SULUN GIBISINIZ MASALLAH. BENIM HEDEFIM KISACIK BOYUMA NACIZANE GIYDIGIM YAKISSIN YETER MODUNDA O YUZDEN 160 CM BOYA 58 CANDIR..:KK76:

CANCAGIZLARIM SIZLER UZUNSUNUZ SIZIN HEDEFLERINIZ FISTIK GIBI OLMAK.NITEKIM OLURSUNUZ SULUN GIBISINIZ MASALLAH. BENIM HEDEFIM KISACIK BOYUMA NACIZANE GIYDIGIM YAKISSIN YETER MODUNDA O YUZDEN 160 CM BOYA 58 CANDIR..:KK76:
ben 160 a 62 olsam o bile yetecek bana :cool::cool:

bugün 23 nisan kutlamalarımız vardı kar yağdı hava buz gibiydik donduk resmen zaten hastaydım
eve gelir gelmez çayla bişeyler atıştırdım önüme ne geldiyse artık bakalım yarın ne cıkıcam

Back
X