• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Kızlar üzgünüm bugün bildirim yapamadım tıpkı gecen hafta oldugu gibigibi.gecen hafta ablam rahatsızlandı dün gecede eşim.2 şehir uzaga hastaneye sevk ettiler bu sabah anjiyo olduk.bben sizi takip edicem ama mecburi ara veriyorum diyete.
geçmiş olsun canım

Günaydın sabahki kilom 68.9.Dünden itibaren -200.Aslında akşam 10 da yediğim dondurmalı irmik helvası olmasaydı daha iyi verirdim belki.

merhaba kızlar
dıyette 25. gün
başlangıc 72,5 kg
Fark 5,3 kg

upload_2015-4-25_10-47-1.webp

kızlar nasıl geçiyor hafta sonu?

benim bugünkü menüm şöyle:
sabah bir dilim çavdar ekmek, biraz beyaz peynir, üç beş zeytin, çay
öğlen: bir muz, birkaç ceviz, badem, kuru kayısı, tam sütlü kahve
ara: yeşil çay
akşam: bir porsiyon somon, bir büyük salata

merhaba hanımlar.ben tam 94 kilo bir bayan olarak kilolu hayatımadur demekistiyorum.ev hanımıyım. 2 çocuğum var.yalnız yapamıyorum benide aranıza alırmısınız.

kızlar nasıl geçiyor hafta sonu?

benim bugünkü menüm şöyle:
sabah bir dilim çavdar ekmek, biraz beyaz peynir, üç beş zeytin, çay
öğlen: bir muz, birkaç ceviz, badem, kuru kayısı, tam sütlü kahve
ara: yeşil çay
akşam: bir porsiyon somon, bir büyük salata
offf ya mavimli sen sabah beni geçersin.Ben bugünde bir organizasyona davetliydim yemeyeceğim diye gittim ama bir yaprak sarması vardı o biçimdi.bir tane alayım diye başladım,başlayış o başlayış...10 tane filan yedim:KK43:sonra 3 tanecik sigara böreği yedim 1 tanecikte ekler....tek tesellim saat 4 civarı yedim az alırım belki.sabah yine + olmak istemiyorum...:KK61::KK61:
..

Ben bugun yine +çok ciktim ya. Anlamiyorum neden boyle oluyor. Bir gunde +800 olur mu:KK57:
66.0 ciktim yine ve 66dan bikmis bulunmaktayim her yerden 66 cikiyor karsima:KK11::KK11:
Yarin 5 gunde 5 kilo diyetine baslayip kurtulucam su 66dan:63:

Menum:
Sabah
Yagda yumurta 5 6 lokma
Peynir
Zeytin

Ara
1 halley:KK23::KK23:

Aksam
3 servis kasigi kuru fasulye
Yogurt
1 dilim tambugday ekmegi

Su 1.5 litreye tamamlamayi umuyorum:KK69:

offf ya mavimli sen sabah beni geçersin.Ben bugünde bir organizasyona davetliydim yemeyeceğim diye gittim ama bir yaprak sarması vardı o biçimdi.bir tane alayım diye başladım,başlayış o başlayış...10 tane filan yedim:KK43:sonra 3 tanecik sigara böreği yedim 1 tanecikte ekler....tek tesellim saat 4 civarı yedim az alırım belki.sabah yine + olmak istemiyorum...:KK61::KK61:
..
olsun erkenden bitirmişsin yemeği bu da iyidir sıkma canını bence olmazsın artı :KK51:

Ben bugun yine +çok ciktim ya. Anlamiyorum neden boyle oluyor. Bir gunde +800 olur mu:KK57:
66.0 ciktim yine ve 66dan bikmis bulunmaktayim her yerden 66 cikiyor karsima:KK11::KK11:
Yarin 5 gunde 5 kilo diyetine baslayip kurtulucam su 66dan:63:

Menum:
Sabah
Yagda yumurta 5 6 lokma
Peynir
Zeytin

Ara
1 halley:KK23::KK23:

Aksam
3 servis kasigi kuru fasulye
Yogurt
1 dilim tambugday ekmegi

Su 1.5 litreye tamamlamayi umuyorum:KK69:
sen bayağı az yemişsin ya arkadaşım bence sen pat diye vericeksin bak görürsün :KK25:

sen bayağı az yemişsin ya arkadaşım bence sen pat diye vericeksin bak görürsün :KK25:
Insallah oyle olur. Bi arti bi eksi insanin morali bozuluyor. Oyle az buz da degil. +800 bildigin 1 kilo :KK62:
Sabit kalinca bu kadar sinir olmuyorum saglam gidiyorum demek ki diyorum ama boyle cok oynadi mi emin olamiyorum gitti mi gitmedi mi diye:KK51:

Back
X