• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Kizlarr malum tum gun disardaydm dun. Ve 76,3 cikti +500 :( ama su icmeyi hep unuttum disarda aklima gelmedi hic :(

Kizlar sizlerden yarin bol eksili bir gun bekliyorum.yoksa motive olamiyorum. sartladim kendimi galiba size. yalniz psikolojik baski mi yaptim ne:KK70:

hadi bakalım toparlanıyor herkess günlük kendine gel:KK34::KK34::KK34:
şunun şurasında yaza ne kaldı kii

herkes olmak istediği kiloyu yazsın kaç kilo kalmış hedefe yazsın bakim
mesela ben temmuz gibi 58 olmak istiyorum 11 kilo var hedefe kaldı önümde 3 ay gibi bi süre ayda 3 kilo vermeliyim en az
olurmu kiii:KK17::KK17::KK17:

olur super olur hemde.. bence de yaza kadar istedigimiz kiloda olalim nolur:KK34: ben de aynen canim temmuz da 58 olmak istiyorum benim de 7 kilom var fazla

Kızlar bu haftasonu regl olacağım vücudum ödem tutuyor vermem zorlaşacak görünüyor.

Ben de şuan 61 kiloyum başladığımdan beri 2 kilo verdim hedef 56 şu an 5 kilo daha vermem lazım mayıs sonuna kadar ondan sonra 54 e göz kırpcam;-)

Tablo da yapamiyoruz artik keske bilen birileri olsa bi care bulsak.herkesin kilosunu, vermek istedigi kiloyu bilmek istiyorum :21: sanirim kilo sorunu beni benden almaya basladi. kendim yetmiyo sizi teftis edicem :KK53:

Tablo da yapamiyoruz artik keske bilen birileri olsa bi care bulsak.herkesin kilosunu, vermek istedigi kiloyu bilmek istiyorum :21: sanirim kilo sorunu beni benden almaya basladi. kendim yetmiyo sizi teftis edicem :KK53:
ben tablo yapabilirim öyle ahım şahım bişey yapamam ama takibi rahat olabilir

Ben temmuza kadar 64ü görmeyi hedefliyorum. 10 kilo fazlam var.

Back
X