• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

bugün hiç ama hiç doymuyorum yarın tartıda gecen haftayla aynı çıksam bile şükredecem o denli yanii

1 saat kardiyo calismasi yaptim geldim ogle arasi ohh miss. haydi kizlarrr canlaninnn:KK6:

aynen kızlar bu saate kadar yedikleriniz sizin olsun bu saatten sonra dikkat ederseniz günü kurtarırsınız bence
bende yemeğimi yedim geldim akşama 8 gibi ıspanak yoğurt var menude :)

aynen kızlar bu saate kadar yedikleriniz sizin olsun bu saatten sonra dikkat ederseniz günü kurtarırsınız bence
bende yemeğimi yedim geldim akşama 8 gibi ıspanak yoğurt var menude :)
Şimdiden afiyet olsun canım benimde favorımdir

Valla canım süpersin:) ben de yarım saat bi zumba yapayım dedim ama ufaklık izin vermedi tv yi kapatıp durdu mekik çekebildim sadece:-(
Benim kizim zumbaya bayiliyo ama benim kucagimdayken:KK70:oyle dene bakalim bir de. ben de mekik cekiyorum gece yatmadan bence ise yarayacak...

Benim kizim zumbaya bayiliyo ama benim kucagimdayken:KK70:oyle dene bakalim bir de. ben de mekik cekiyorum gece yatmadan bence ise yarayacak...
Denemez olurmuyum canım denedim de benimki çok çabuk sıkılıyo erkek Milleti işte ;) bende yatmadan mutlaka mekik çekiyorum kesinlikle işe yarayacak yaramalı yaa

dogru sen de yakisikli vardi. bende ki kiz olunca simdiden baslatiyorum bizim gibi dertlere dusmesin diye:KK48:

Back
X