• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

canım becerebildiğin kadar işte tuuba anlatmış zati nasıl yapacağını.

kız aynı ben inanırmısın işi güce dalmadan ilk iş foto yüklemek
o tartıya in çık in çık eşim alay ediyo benle vallahi birde resim çekiyor diye
benimki de her sabah cıkmamla dalga geçiyor,daha foto cektiğimi görmedi,görse o da muhabbet konusu olur:KK45::KK45:

benim baskul asagi banyo da dus almayacagim zaman kostur kostur pijamalari cikarip tartilmaya gidiyorum sonra kostur kostur yukari cikiyorum benim kocamda bununla dalga geciyo pijama kac gr gelecekte evde boyle dolasiyorsun diye ben de olmazzzz 100 gr 100 grdir bizim kizlari bilmiyorsun diyorum :KK70:
oo ben gece yatmadan tartılıyorum sabah kalkar kalkmaz önce lavabo sonra çamaşırlarla tartıya çıkıyorum iniyorum şu şişelerini tartıyorum tam doğru olsun diye sonra yine cıkıyorum 15 dk bişey yemiyorum yine tartılıyorum tam manyağım yani:KK45::KK45::KK45:

Süpersiniz kızlar ya çok güldüm:) benim eşimde her gün tartılmama taktı bigünde kilo verilmiymişmiş falan filan bi de foto çektiğimi görse dilinden bi daha kurtulamam heralde

:KK5:yalniz degilim .. saka bir yana da kizlar ben hic bir kacamak yapmiyorum hafta ici.haftasonu da yapmamaya calisiyorum.. hayattan zevk alamaz hale geldim .yasasin yemek yemekkkkk

yaşadığım yerde çok kısıtlı sosyal yaşam nerdeyse yok bi eğlencemiz arkadaşlarla akşamları yada haftasonu yemek çay saatleri onlarada artık katılmamaya çalışıyorum

:KK5:yalniz degilim .. saka bir yana da kizlar ben hic bir kacamak yapmiyorum hafta ici.haftasonu da yapmamaya calisiyorum.. hayattan zevk alamaz hale geldim .yasasin yemek yemekkkkk
Haftasonu dışarı çıkınca mecbur kaçamaklar oluyo. Hey allahım bende acaba kilo almışmıyımdır demeden yemek yemek istiyorum ya :(

Monoton falan dediğime bakma canım ben yapamam başka şehirde bursada okudum mesela ama yok tutmadı yerini ama biraz daha hareket olaydı iyiydi ;-)
o zaman sana ankara sokaklarından, caddelerinden selam olsun...

İŞTAHIM ACAYİP ACIK ŞU SIRALAR KİLO ALMADAN ATLATAYDIM BU HAFTAYI. GÖZÜMÜN ÖNÜNE KEK GELİYOR :KK42:

Back
X