• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Mesajimizi yazdigimiz yerde cevapla butonunun yaninda dosya yukle yaziyor canim ordan yukleyeceksin ben de arkadaslardan ogrendim:KK48: once telefondan girip resmimi yukluyorum sonra bilgisayardan takip ediyorum tel den takip zor oluyo. gorun halimi eyyy millet ne zorluklardan geciyorum sizden kopmayim diye :KK45:
çok teşekkürler canım, Allah diyetine zeval vermesin:)

İŞTAHIM ACAYİP ACIK ŞU SIRALAR KİLO ALMADAN ATLATAYDIM BU HAFTAYI. GÖZÜMÜN ÖNÜNE KEK GELİYOR :KK42:
Gitsin o pis kekler:) ben hemen kaç kalori olduğunu düşünüp aklımdan uzaklaştırıyorum badem fındık yiyorum çiğ olarak biraz bastırıyor

benim baskul asagi banyo da dus almayacagim zaman kostur kostur pijamalari cikarip tartilmaya gidiyorum sonra kostur kostur yukari cikiyorum benim kocamda bununla dalga geciyo pijama kac gr gelecekte evde boyle dolasiyorsun diye ben de olmazzzz 100 gr 100 grdir bizim kizlari bilmiyorsun diyorum :KK70:
:KK57::KK57::KK57:

abartiyorum degil mi. yillardir kilo vercem diye diye biktim.boyle baslamisken motive olmaya calsiyorum:KK22:
iyi yapıyorsun arkadaşım. bak bende şehir dışındayım ama her fırsatta sizi takip edip yazıyorum. Çok motive oluyorum sizlerle :KK68:

Back
X