• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

IMG_20150326_105228.webp kızlar kendime böyle bir liste yaptım her hafta 1 kilo vermek kaydı ile 11 hafta sonra hayallerime kavusaşacağım :))

selam kızlar dün akşam patron son gün diye bizi yemeğe götürdü açık büfeydi ühüüüüüüü ve yedim ne güzel akşama kadar iyi gelmiştim halbuki :( bugün saf protein yapcam geçen hafta 85 lerdeydim sanırım yarın 85 hayal oldu bana :(
bugün evimdeyim ceza 2000 ip atlayıp 5 km yürüycem

gunaydin yol arkadaslarim. ben aceleyle ciktim evden foto yok o yuzden ama +200 cikti yine 63.8 im. ne zaman spor yaptim heh vermisimdir desem + cikiyo anlayamadim bu olayi.:KK34:

gunaydin yol arkadaslarim. ben aceleyle ciktim evden foto yok o yuzden ama +200 cikti yine 63.8 im. ne zaman spor yaptim heh vermisimdir desem + cikiyo anlayamadim bu olayi.:KK34:
kız tuuba aynı benim durumum:KK4::KK4: ne zaman spor yapsam ki sporumu akşam 8-9 gibi yapıyorum ertesi gün artı çıkıyorum bugün yapmayacam banane :KK12::KK12:

kız tuuba aynı benim durumum:KK4::KK4: ne zaman spor yapsam ki sporumu akşam 8-9 gibi yapıyorum ertesi gün artı çıkıyorum bugün yapmayacam banane :KK12::KK12:
ya aslinda kas yaglardan agir oldugu icin sikilasiyorsak bu durum normal.ben zaten zayif olmak degil guzel vucutlu olmak istiyorum rakami onemsemiyorum. ama 2 gunluk sporla sikilasip kas yapacak halimiz yok ya anlayamiyorumo_O

ya aslinda kas yaglardan agir oldugu icin sikilasiyorsak bu durum normal.ben zaten zayif olmak degil guzel vucutlu olmak istiyorum rakami onemsemiyorum. ama 2 gunluk sporla sikilasip kas yapacak halimiz yok ya anlayamiyorumo_O
ya benim bacaklarım zaten aynı futbolcu bacağı gibi kaslı hiç sevmiyorum

60 kilodaki kasli insanla yagli insanin goruntusu bir olmuyor ben 60 kiloda kalmaya raziyim ama girinti cikintim olmasinnn:cry:

60 kilodaki kasli insanla yagli insanin goruntusu bir olmuyor ben 60 kiloda kalmaya raziyim ama girinti cikintim olmasinnn:cry:
senin boy 1.62 ydi sanırım 60 bile olsan yeter kuzu ya
ben 160 ım 62 altı bana iyi gidiyor çok zayıf olmak istemiyorum zaten

senin boy 1.62 ydi sanırım 60 bile olsan yeter kuzu ya
ben 160 ım 62 altı bana iyi gidiyor çok zayıf olmak istemiyorum zaten
yok canim ben de 160 im dugunumde 63 kiloydum ama sikiydim sisman durmuyordum.ben sadece dogum sonrasi deformasyonlari istemiyorum.bana da zayiflik gitmiyo.

yok canim ben de 160 im dugunumde 63 kiloydum ama sikiydim sisman durmuyordum.ben sadece dogum sonrasi deformasyonlari istemiyorum.bana da zayiflik gitmiyo.
doğum bana çok güzel sezeryanlı sarkık bir göbek bıraktı maalesef o bile gitse razıyım ki göbek cok zorr gidiyor

Benimde bacaklarım da acayip kaslı incelmiyor o yüzden ama o göbek yok mu o göbek doğumdan sonra sıkılaşmadı gitti yaza kadar her gün mekik cekeceğim inşallah işe yarar yoksa estetik olurum valla ;-)

Benimde bacaklarım da acayip kaslı incelmiyor o yüzden ama o göbek yok mu o göbek doğumdan sonra sıkılaşmadı gitti yaza kadar her gün mekik cekeceğim inşallah işe yarar yoksa estetik olurum valla ;-)
üst bacaklar incliyor bende ama alt bacaklar incelmiyor bitürlü şişe bacaklar
tamam sen estetik ol begenirsen bende olurum :KK53:

ben de cok korkmustum terslik olacak sezeryan olacagim diye ama sukur normal dogum yaptim. yine de gobek var malesef:KK42:

bende korkudan ve sabırsızlıktan sezaryen istedim maalesef
burda zaten sezeryan secme durumu yok canim normal dogum yapmak zorundayiz terslik yoksa. ama zaten ben hep normal istedim ameliyat olmak istemedim .arkadaslarim da korkudan sezeryan oldular Türkiye de ama o daha zor degil mi. onun yerine epiduralli normal dogum daha iyi sanki

Back
X