• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

günaydın kızlar acayip moralim bozuk 69.0
dün ayran detoksu yapmama ragmen dünle bugün arasında +100 var yanlış bişeyde yapmadım anlamadım gitti
canım bozma moralini hemen, suyla aran nasıl? bol su metabolizmaya veriyor coşkuyu veriyor coşkuyu:))

Gunaydin kizlar tabiki evimden uzakta olmak bana yaramadi haftaya +300 le devam ediyorum. Neyse allahtan fazla alamamisim. HaFtasonu kayinvalide ziyareti var istanbul disinda olcam yine of ya of :KK43: bugun yine protein agirlikli beslenicem. Kilo verenleri tebrik ederim mucuk
uzulme canim bende sendenim

kb diyeti var herşey serbest kb sayılıyor 50 olunca yemek yok ve güzel kilo verenler olmuş ben bugün başlıyorum benle başlamak isteyen var mi araştırın uyarsa liste yok bu diyet te :) karbonhidrat diyeti :)

ayran detoksu nasıllll die sormuştum ama cevap gelmedi :KK43:
canım arada kaynamıştır görmedim ayran detoksu
Ayran detoksu: 4 er kaşık nohut- yeşil mercimek- buğday- 2 salatalık. Bakliyatlar haşlancak, 2 litre ayrana karıştırılcak. Sabah 9- 10 a kadar kahvaltı sonra 2 saat ara ile ayran corbası içilicek. 2 gün ayrı ayrı karışım yapılıcak

ara ara yaparım normalde yaparken 1.gün en kötü -500 olurdu ama bu sefer vereceğime almışım anlamadım

canım arada kaynamıştır görmedim ayran detoksu
Ayran detoksu: 4 er kaşık nohut- yeşil mercimek- buğday- 2 salatalık. Bakliyatlar haşlancak, 2 litre ayrana karıştırılcak. Sabah 9- 10 a kadar kahvaltı sonra 2 saat ara ile ayran corbası içilicek. 2 gün ayrı ayrı karışım yapılıcak

ara ara yaparım normalde yaparken 1.gün en kötü -500 olurdu ama bu sefer vereceğime almışım anlamadım
haa bunu yapmıştım 600 gr vermiştim 1 günde ama bulantı yaptı içemedim daha fazla sevmedim çorbayııı :(

kb diyeti var herşey serbest kb sayılıyor 50 olunca yemek yok ve güzel kilo verenler olmuş ben bugün başlıyorum benle başlamak isteyen var mi araştırın uyarsa liste yok bu diyet te :) karbonhidrat diyeti :)
Arastirdim canim bu diyet karbonhidrat yememe diyetiymis. ben de kh yiyerek zayifliyoruz anladim:kk77: malesef ben kizima hergun kh protein sebze beslenmesi hazirladigim icin kendime de ayri bisi yapmiyorum aynilarindan az az yiyorum. o yuzden yapamam:KK43:

Arastirdim canim bu diyet karbonhidrat yememe diyetiymis. ben de kh yiyerek zayifliyoruz anladim:kk77: malesef ben kizima hergun kh protein sebze beslenmesi hazirladigim icin kendime de ayri bisi yapmiyorum aynilarindan az az yiyorum. o yuzden yapamam:KK43:
tamam canım az diyorsan kb si az olur yasak yok ki bu diyet te

Back
X