• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Benim diyette iyi gitti bakalım yarın görelim . Annen yanında diye göz yumalım bu haftalık sana :KK39:

Sa
Allah kavuştursun canım bir de benim annem gelebilseydi evime. İnşallah bu yaza.
sağol canım benim. İnşallah senin annende gelir çabucak kavuşursunuz kıyamam ben:-( kendi evi bile olsa insanın anne gelince daha bi yuva oluyo o ev her şey daha sıcacık oluveriyor

Acaba diyorum bi sürpriz olurda yarın 62.9 görebilir miyim . Nerdeyse 1 haftadır 63.8 de kalakalmıştım. Hayal kuruyorum ne yapayım. Bugun sporumu da yaptım neden olmasın

yarın kesin + lardayım 40 dk spor yaptım ama ne zaman spor yapsam ertesi gün almış görüünüyorum:KK35::KK35:
buarada kızıma krep yaptım ve 1 tanesini mideye indirdim :oops::oops:

evet bugün neler yedim?
sabah kaşar peyniri bir dilim çavdar 2 siyah zeytin
ara öğün iki ceviz iki fındık
öğlen et haşlama salata az fasulye turşusu
ara öğün 2 ceviz 2 fındık
akşam çeyrek tavuk çevirme , bir kadeh şarap
bakalım yarın nolcak?

evet bugün neler yedim?
sabah kaşar peyniri bir dilim çavdar 2 siyah zeytin
ara öğün iki ceviz iki fındık
öğlen et haşlama salata az fasulye turşusu
ara öğün 2 ceviz 2 fındık
akşam çeyrek tavuk çevirme , bir kadeh şarap
bakalım yarın nolcak?
Bence gayet guzel yemissin ancak tursu vucutta su tutabilir canim insallah bol su icmissindir

günaydın canlar -200

20150403_073144.webp

günaydın kızlar
bugün düne göre +600 dün 68.1 bugün 68.7 bidaha tartı gününden önce spor yapmıcam:KK12::KK12:moralim cok bozuk
gecen hafta 69.0
bu hafta :68.7
sadece giden 300 gr

günaydın kızlar bu hafta hiç tartılmadım bugün sonucum tahmin ettiğim gibi 68.500. gebeç hafta 68.300 sonuç bu hafta sabit haftaya 67 göz kırpıyorum :)

günaydın kızlar bende durum vahim 67,90 gördüm offff gitmiyor kilo :(((

Günaydın kızlar 64.4 geçen hafta 63.9 bu hafta zarardayım +500 çok moralim bozuldu..

Back
X