• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

kilo aldım :( :(
20150417_075952.webp

Ben de aranıza katılmak istiyorum. 24,5 yaşındayım. boyum 1.67, kilom 61... hedefim 56 şu an iş yerindeyim, resim evde paylaşırım:) merhabalar.

kizlar birazdan tabloyu paylasacagim.lamekan ebru ve selin birkac gundur yoklar. diger arkadaslarin bazilarinin bilgileri eksik belki yazmissinizdir ama takip edememis olabilirim. bir de ara sira herhangi bi gun girip bildirim yapan arkadaslar var sindirella mesela onu eklemedim cunku gun gun takip edemiyorum. istek dilek ve sikayetlerinizi alayimmmm:KK53:
:)

kizlar birazdan tabloyu paylasacagim.lamekan ebru ve selin birkac gundur yoklar. diger arkadaslarin bazilarinin bilgileri eksik belki yazmissinizdir ama takip edememis olabilirim. bir de ara sira herhangi bi gun girip bildirim yapan arkadaslar var sindirella mesela onu eklemedim cunku gun gun takip edemiyorum. istek dilek ve sikayetlerinizi alayimmmm:KK53:
BAK BU HAFTA BENİM RENGİMİ KIRMIZI YAPMA :)

20150417_122750.webp

kizlar bakarmisiniz sabah tartildim 71dim.simdi foto paylasiim diye ustumu cikarip tekrar tartildim...bu cikti...ustelik sabah kahvalti yapmamistim???anlamadim?
Kilo 70.2di(pazar)
Boy 165
Hedef kilo 60

bu gerçekten süper canım. sen şimdi regl döneminde isen bikaç güne hızlıca daha düşük kiloları görürsün bide şimdi tekrar baslicaksin diyete ... oo senden büyük gelişmeler bekliyorum ben :KK66: hadi bakalım ...
teşekkürler arkadaşım hep beraber vermeye devam :KK19:

canım sen 8 kilo verdiyse zaten basarabiliyorsun demek ki.. sen şimdi bu 8 kiloyu daha rahat verirsin . sonuçta daha önce basarmissin. seni kocamannn tebrik ederim.. Bu arada koruma evresinin nasıl yapıyorsun canım benim o konuda bilgim yok?
günlük kalori miktarım kadar alıyorum canım korumada. ileriye yatırım yapıyorum psikolojik. rejimden sonra kilolar geri gelmesin diye kendimi alıştırıyorum.

ama o yetmişi bir gün gördüm sonra hop 71 oldum gene. Demek asıl kilo 71. ama bak haftaya cuma 69a inmezsem aaa canıma tak etti!

Back
X