• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Eki Görüntüle 1527003 günaydın kızlar sonunda foto çekmeyi unutmadım :)) düne göre -300 bbugün et günü yapıyorum bakalım sonuç ne olacak yarın
canım masallh sen neguzel kilo vermiş sin ben birkaç gündür buralarda yoktum ve tabi bu yememe de yansıdı kilo falan veremedim malesef ama masallh seni çok iyi gördüm. sen galiba şu 5te 5 diyetini yapıyorsun ben yapamadım o diyeti ilk gün çok rahatsızlandım. bugün kilomu bildirmicm kızlar yarın sabah bildiririm.

Bir de bu arada şunu anladım ki ben bu sayfaya girip sizlerle paylaşım yapmayınız diyet miyet yapmıyorum ;) neyse hadi bu haftayı tatil yaptım sayıyorum kendime bugün yeniden başladım diyete ne yersem yazcm cl sayarak diyet yapmayı planlıyorum hadi bakalım bana kolay gelsin..
Kahvalti 2 küçük salatalik 20 cl
1 domates 20cl
1 kib.kut.peynir 70 cl
1 dilim ekmek 90 cl
toplamda 200 cl ile Kahvaltimi tamamladım.
hadi bakalım şimdiki planım yediklerimi ce cl lerini buraya yazmak...

canım masallh sen neguzel kilo vermiş sin ben birkaç gündür buralarda yoktum ve tabi bu yememe de yansıdı kilo falan veremedim malesef ama masallh seni çok iyi gördüm. sen galiba şu 5te 5 diyetini yapıyorsun ben yapamadım o diyeti ilk gün çok rahatsızlandım. bugün kilomu bildirmicm kızlar yarın sabah bildiririm.
Saol canım :) aslında bende 10 gün şehir dışındaydım ve gerçekten yemenin dibine vurdum gün içinde sürekli gezdiğim için kilo almadım şükür ama şuan diyet moduna girmekte zorlanıyorum 5/5 yapıyorum evet ama bi ton kaçamakla kahvaltı yapıyorum mesela ekmek yiyorum meyve günüde yapmıycam haftada bi gün en azından saf protein günü yapmayı düşünüyorum sen de deneyebilirsin ;)

Saol canım :) aslında bende 10 gün şehir dışındaydım ve gerçekten yemenin dibine vurdum gün içinde sürekli gezdiğim için kilo almadım şükür ama şuan diyet moduna girmekte zorlanıyorum 5/5 yapıyorum evet ama bi ton kaçamakla kahvaltı yapıyorum mesela ekmek yiyorum meyve günüde yapmıycam haftada bi gün en azından saf protein günü yapmayı düşünüyorum sen de deneyebilirsin :KK66:
canım ben yapamadım o diyeti ya tek çeşit beslenir ce vücudum tepki veriyor malesef.. keşke yapabilsem ama olmadı nerdeyse hastanelik okuyordum. o yüzden cesaretim yok bi daha yapmaya..

canım ben yapamadım o diyeti ya tek çeşit beslenir ce vücudum tepki veriyor malesef.. keşke yapabilsem ama olmadı nerdeyse hastanelik okuyordum. o yüzden cesaretim yok bi daha yapmaya..
Yapma kuzum tabi o zaman, ben de sadece haftada bir en fazla iki gün yaparım saf proteini o da kilomu korumak için ;)

selam kızlar,

Bu sabah tartılmayı unutup kahve içtim, sonrasında tartıldım çok fark edeceğini sanmıyorum. Bugün 58.8 çıktım cumaya göre -400, 6 gün için az bir düşüş ama sonunda 58lere düştüğüm için mutluyum

IMG_9974.webp

selam kızlar,

Bu sabah tartılmayı unutup kahve içtim, sonrasında tartıldım çok fark edeceğini sanmıyorum. Bugün 58.8 çıktım cumaya göre -400, 6 gün için az bir düşüş ama sonunda 58lere düştüğüm için mutluyum

Eki Görüntüle 1527218
canım masallh ne güzel ya keşke ben de görsem 50 li sayıları.. neyse çok azmettim gorcm insallh.. bakalim..

canım masallh ne güzel ya keşke ben de görsem 50 li sayıları.. neyse çok azmettim gorcm insallh.. bakalim..

Görürsün tabii ki canım sanırım bu işin sırrı sabırlı olmak ve hemen pes etmemek. Ben yavaş veriyorum, ilk başlarda moralim bozuluyordu ama artık eninde sonunda istediğim kiloya ulaşacağımı biliyorum.

ya ben bütün gün güzel gittim de akşam yine tozuttum. yemekten sonra bir bar çikolata yiyip üzerine höşmelim tatlısı ve meyveli yoğurt yedim :KK17: çok stresliyim bugünlerde belli oluyor mu :rolleyes:

ya ben bütün gün güzel gittim de akşam yine tozuttum. yemekten sonra bir bar çikolata yiyip üzerine höşmelim tatlısı ve meyveli yoğurt yedim :KK17: çok stresliyim bugünlerde belli oluyor mu :rolleyes:
Oluyor canım oluyor :) insan hem stres olunca hem de diyetteyim diye düşününce daha fazla yiyor en iyisi eve almamak ben yemekten sonra aburcubur yemeden yatmazdım şimdi almıyoruz canım çeksede yiyemiyorum
xenforo-smilies-kk53.gif

Sabah 69.0 idim bakalim sabah ne olacak.15 nisanda da 69 musum.bir ay yerimde saymisim.1.5 ayim kaldi ve hala vermem gereken 10 kilom var.

DSC_1227.webp günaydın kızlar ben geçen cuma bildirim yapmamıştım ondan önceki haftayada fark 700 gr:)

68.5 olmusum.hadi biraz daha asilalim artik malum havalar iyice isindi birakmayalim.

Back
X