Hergun konu acıyorum ama ne olur icimi rahatlatın kızlar :(

Ershd

Çabucak geç zaman !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2012
1.116
434
198
Hatırlarsanız gecen hafta vajinal mantar olmustum, su an gecti gibi gorunurde bisi yok krem ve hap kullandım.
Dun sabah ufak bi kanlı akıntı geldi, adetim agustos 2'de bitti, cok telas etmedim adetim tam sokulmedi heralde dedim, degistirdim camasırı oturdum, adet kanaması gibi ama az miktarda hala geliyor, hem peceteye hem ic camasıra, oyle cok azda degil, ped takmak zorunda kaldım tekrar.
P.tesi gunune randevu aldım tekrar, bekarım bu arada. Yasayan varmı bunu ne olabilir mantar yol acar mı,enfeksiyon iltihap olabilir mi tutuştum resmen ((

Yok mu boyle bir sorunla karsılasan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

vajinal mantar nedir. Hiç duymamıştım bilidğimz ayakta çıkan mantarın vajinada çıkmaası mı?

ben çok sık olurum canım. O durumu çok iyi bilirim bende kaşıntı da olur çıldırıyorum bazen doktora gitmen faydalı olacak krem verecek hemen geçer yoksa çok çekersin

bende bilmiyorum nasıl bi hastalıkmış

Geçmiş olsun öncelikle. Pazartesi günü randevu demişssiniz sanırım bugün randevunuz. Doktora gitmeniz çok yerinde bir karar çünkü kanama olması ciddi bir durumun habercisi olabilir. Mantarda krem & antibiyotikle çözüme ulaşılıyor hiç kanama duymamıştım. Bakalım doktor ne diyecek.

Kanamanın sebebi kistmiş, içi su dolu minicik onemsiz birseymis, adetim sokulememis, o yuzden olmus, nasıl rahatladım inanamazsınız :)

Kanamanın sebebi kistmiş, içi su dolu minicik onemsiz birseymis, adetim sokulememis, o yuzden olmus, nasıl rahatladım inanamazsınız :)

Geçmiş olsun kist derken sizde de yumurtalık kisti mi var?

bende de mantar var heralde peçeteye kan geliyor bir de çamaşıra kahve parçalar geliyor hafif sıvı arada birde kaşıntı geliyor yarın gidecem bakalım..benim kürtajdan sonra düzelmedi aşağı yolum bi türlü..

Konu hakkinda bir fikrim yok Geçmiş olsun ama vajinal mantar ne hiç duymadım duyen hemcinslerim konudan daha ilginç geldi

Geçmiş olsun kist derken sizde de yumurtalık kisti mi var?

Valla direk yumurtalık kisti demedi ama, sag yumurtalıkta ici su dolu ufak bi kist dedi, adet sokulemedigi icin olmus, bir sonraki adet bitimimde tekrar cagırdı, hala ordaysa ilac yazıcakmıs.

Benimde mantardan 1 hafta once kahve pıhtı pıhtı parca gelmisti, sonra kasıntı, sonra mantar. Simdi gorunurde bisey yok ama kızarıklık sadece, ihmale gelmiyomus bunlar valla, ben gecen hafta ilk kez gittim jinekologa iyikide gitmisim

bende bugün kadın doğumcuya gideceğim bakalım..

Ben iki sene önce çok ağır bir grip geçirdim ağır ilaçlar aldım. Bu arada tatile gitmiştik o halde bile rahat duramadım sonra ertesi gün hapı aldım ve olanlar oldu. Mantar değil ama adetim üç ay kesildi kahverengi akıntı geliyor sümük gibi ama adet sökmüyor. Jinekoloğa gittim sökmemiş dedi. Bir hafta sonra iğrenç şekilde söktü adetim. Şimdi düzenli Allaha şükür. Alt taraflar ihmale gelmiyor doktora gitmekten çekinmemeli.

Konu hakkinda bir fikrim yok Geçmiş olsun ama vajinal mantar ne hiç duymadım duyen hemcinslerim konudan daha ilginç geldi

Acaba oramızda yetişen bir sebze falan mı sandılar ? Kültür mantarı gibi

gittim doktor doluymuş...sağlık ocağına gitcem sabah yüksek ihtimal mantar çünkü her dk gelmiyor arada bi ama kaşıntı geliyor alta,o sebeple mantar olduğundan eminim evde neo panetron var fitil kullansam mı gitmeden

Bence hic kullanma ya sen bi randevu al git derim bir an once, bide boyle mantarda beyaz peynir parcası gibi seyler olur vajinada, ben aynayla baktım gitmeden, azıcık sirkeyle falan yıkadım, ertesi gun o beyaz seyler gitmisti kızarıklık vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…