Hatırlarsanız gecen hafta vajinal mantar olmustum, su an gecti gibi gorunurde bisi yok krem ve hap kullandım.
Dun sabah ufak bi kanlı akıntı geldi, adetim agustos 2'de bitti, cok telas etmedim adetim tam sokulmedi heralde dedim, degistirdim camasırı oturdum, adet kanaması gibi ama az miktarda hala geliyor, hem peceteye hem ic camasıra, oyle cok azda degil, ped takmak zorunda kaldım tekrar.
P.tesi gunune randevu aldım tekrar, bekarım bu arada. Yasayan varmı bunu ne olabilir mantar yol acar mı,enfeksiyon iltihap olabilir mi tutuştum resmen((
Geçmiş olsun öncelikle. Pazartesi günü randevu demişssiniz sanırım bugün randevunuz. Doktora gitmeniz çok yerinde bir karar çünkü kanama olması ciddi bir durumun habercisi olabilir. Mantarda krem & antibiyotikle çözüme ulaşılıyor hiç kanama duymamıştım. Bakalım doktor ne diyecek.
Kanamanın sebebi kistmiş, içi su dolu minicik onemsiz birseymis, adetim sokulememis, o yuzden olmus, nasıl rahatladım inanamazsınız :)
Kanamanın sebebi kistmiş, içi su dolu minicik onemsiz birseymis, adetim sokulememis, o yuzden olmus, nasıl rahatladım inanamazsınız :)
Geçmiş olsun kist derken sizde de yumurtalık kisti mi var?
bende de mantar var heralde peçeteye kan geliyor bir de çamaşıra kahve parçalar geliyor hafif sıvı arada birde kaşıntı geliyor yarın gidecem bakalım..benim kürtajdan sonra düzelmedi aşağı yolum bi türlü..
bende bugün kadın doğumcuya gideceğim bakalım..Benimde mantardan 1 hafta once kahve pıhtı pıhtı parca gelmisti, sonra kasıntı, sonra mantar. Simdi gorunurde bisey yok ama kızarıklık sadece, ihmale gelmiyomus bunlar valla, ben gecen hafta ilk kez gittim jinekologa iyikide gitmisim
Konu hakkinda bir fikrim yok Geçmiş olsun ama vajinal mantar ne hiç duymadım duyen hemcinslerim konudan daha ilginç geldi
Acaba oramızda yetişen bir sebze falan mı sandılar ? Kültür mantarı gibi
bende bugün kadın doğumcuya gideceğim bakalım..
gittim doktor doluymuş...sağlık ocağına gitcem sabah yüksek ihtimal mantar çünkü her dk gelmiyor arada bi ama kaşıntı geliyor alta,o sebeple mantar olduğundan eminim evde neo panetron var fitil kullansam mı gitmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?