Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Hoşgeldin canım
Yarın başlıyoruz ve asla bırakmiyoruz.. görsel daha etkili olur diye başliga öyle yazdım. Tabi yazılida olur.boy kilo hedef yazarsan yarın tablo yapacağımda.iyi geceler

Furha63 yazılida olur sadece devamli olması iki gün yazılipta bırakılmaması önemli olan.bir kişi daha alalım..

P_20151104_094117.webp
Günaydın kızlar nerdesiniz ilk paylaşım benden olsun Kahvaltım 10.30 da

kızlar gunaydın benıde aranıza alırmısınız bende basladım bugun resım paylasamam ama yedıklerımı yazıcam
sabah cok az ekmek peynır bıberlı sandvıc arada bı salatalık yedım

kendımı tanıtayım kısaca 28 yasında evlı cocuklu calısan bı bayanım boyum 162 kilom 63 oldu 58 flndım ama bırden bole oldum yıyerk tabı dur demenın vaktı geldı ınsallah verelım kıloları kıyafetler sıkmaya basladı aerık tombuk yanaklar resım cekınmek ıstemez oldum

Gunaydin
Kahvaltim 1 haslanmis yumurta,domates salatalik,4 zeytin iki lokma yufka ekmeğiyle kavrulmuş salça ve cay

selamlar kırmızı kahvaltın mükemmel ama aralarda kesinlıkle atıştırma yok bunu belirteyim tamam mı. ben bile sıcacık hamur işinden hiç yemedim mis gibi kokuyordu.seyra123 nilay20 kilo boy oranlarını söyler misiniz aranızda kim daha kilolu ise onu gruba alayım yazın bakayım...

selamlar kırmızı kahvaltın mükemmel ama aralarda kesinlıkle atıştırma yok bunu belirteyim tamam mı. ben bile sıcacık hamur işinden hiç yemedim mis gibi kokuyordu.seyra123 nilay20 kilo boy oranlarını söyler misiniz aranızda kim daha kilolu ise onu gruba alayım yazın bakayım...
Atıştırma yok derken canim abur cuburu kastediyorsun dimi ara ogune karşı degilsin

Back
X