Eki Görüntüle 1738821
Ben normal diyetle kilo veremedim hic. O yuzden pes ediyordum. Ilk kez bukadar guzel duzenli kilo verdim. O yuzden porsiyonlarim ve yedigim miktarlar az. Baska turlu benim yedigimin fazlasiyla daha hizli veriyolar burdaki basari hikayelerine bakiyorum.... 3 ay once sekerden suphelendigim icin dahiliyeye gittim. Bende gebelik sekeride vardi fakat ailemde yok. Doktorda seker ve troidden suphelendi ama sonuclarda sadece vitamin eksikligi cikti. Yani gozuken bi sorunda yok demekki metobolizmam zayif bunun en buyuk sebebi kabizlik. Kabizlik metob yavaslatirmis. 2 gun wcye cikamadim bugun ciktim 67.02 geldim dun ac karnina 68 e kadar cikmistim. Yani 1 haftada 200gr vermisim

kurtulamiyorum 67 den 2 haftadir. Acaba diyorum vucut 2 aydir ayni duzene alistigi icinmi boyle oldum. Diyetisyenlerde her kontrolde listeyi degisiyolar cunku. Bende bi soklama yapmayi dusunuyorum. Isvec diyetini 6 gun yapacam sonra tekrar normal duzenime donecem . Yedigim zaten 3 lokma nesini azaltayim hicbisey yemiyorum
Dun tek oglen kahvalti yapmistim , aksam belki yemem dayanirsam demistim. Esim cigkofte almis bol acili belki dedim bagirsagimi bozar 3 tane ufak yedim.2 kasikta yesil mercimek yedim. Aksamda yatarken pulbiber yogurt kurunu yedim.
Ben yazmayi unutmusum zzt yogurt kurunude 3 aksam yaptim nafile..pulbiber icini yakti ama sindirimime iyi geldi.
Kizlar bide aclik otu diye bisey varmis. Burda bi topicte okudum. Bunla kilo veren vok olmus asil sebebi bagirsaklari sancisiz cozuyomus. Tok tutup yag yakiyomus. Esim aktara gitti bilmiyo aktar. Baska ismi varmi deve biseyi oyle sorcaz bide. Zaten herkes yazmis zor bulunuyo diye. Bulunca kullanip paylasim yaparim size