- 9 Mayıs 2019
- 565
- 326
- 33
- 31
merhaba arkadaşlar bilmem kaçıncı konum :)ben 2 yıllık eşimle haziran ayında boşandım. çok seviyordum onu boşanma sebebimizde karşılıklı hatalar aldatma v.s yok 2 mizdede eski konularımı okursanız anlarsınız eski eşim 3 defadır. tekrar denemek istiyor düşüncem diye diye bir sonuca varamadım bu süre zarfındada boşanmanın verdiği üzüntü keder zorlukları atlattım hayata döndüm en son dedim ben bununla iletişimi kesicem hayatıma devam edemiyorum dedim taki cumartesi akşamına kadar cumartesi akşamı ailemle dışardayken pat diye geldi ... tuttu kolumdan niye aradıgımda açmıyorsun cart curt ne bu yaptığın gurur ne bu gurur gibi sözler söyledi kaç defa aradım seni yanına geldim birkere bile aramadın napıyorsun diye dedi... sonra ertesi gün oldu yine geldi oturdu konuştu ben yapamıyorum dedi kalbim sana ait dedi senin için atıyor gibi birşeyler dedi senin kokuna alışılmışlık var dedi olmuyor dedi unutamıyorum dedi senin huyunu suyunu biliyorum dedi baskasının huyunu suyunu bilmiyorum dedi olmuyor işte dedi. tekrar deneyelim hemen evlenelim demiyorum dedi deniyelim dedi 2 miz içinde uygunsa evleniriz dedi çalışmanı istemiyorum dedi ben bakarım sana dedi gez toz dedi sadece sözümü dinle dedi gibi gibi şeyler ne yapmalıyım bilmiyorum ama içimde ne üzüntü ne keder kaldı herşeyi atlattım böyle devammı etsin yoksa bir şans veriyimmi buarada çıkma nişan evlilik 9 senedir birlikte olduğum kişi...