Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibi arkadaşımız tam olarak kendi hayatında yaşadığı problemi anlatmadan "bazıları şöyle ,bazıları böyle " kıvamında "hicbirsey hakkında çok şey " söylemişBurda iki-üç kişi arasında bir muhabbet dönüyor amaa...Sanki burda açılmış bir konu üzerinde göndermeler mi yapılıyor, bana mı öyle geldi?
Konu sahibi arkadaşımız tam olarak kendi hayatında yaşadığı problemi anlatmadan "bazıları şöyle ,bazıları böyle " kıvamında "hicbirsey hakkında çok şey " söylemiş![]()
O para harcama kısmı sizi de etkiliyorsa aynı şeyi düşünür müydün acaba canım?Ben şu insanların paralarını nasıl harcayacaklarını dert etme olayını burada gördüm sanırım. İster çok parası olur harcamaz, ister borç harç yapar harcar size ne bundan?
Geri kalan derdi anlayamadığım için yorum yapamıyorum.
O para harcama kısmı sizi de etkiliyorsa aynı şeyi düşünür müydün acaba canım?
Keşke dediğiniz gibi kolay olsa her şey.Başkasının parasını harcamaya niyetlenmediğim için kendimden başka bir insanın para harcama konusundaki tercihleri beni etkilemez. Size de tavsiye ederim.
Keşke dediğiniz gibi kolay olsa her şey.
Süpersiniz.. aynı fikirdeyim..Masallah sizde benim gibi bu dünyayı bitirmissinizsaka bir yana esim oyle diyor gecen gun sen bu hayatı bitirmişsin diyor hic sevmez benim aklımı... bin beter olsunlar aynen.. Sonra kocam para vermiyor kocam cocuga bakmiyor kocam eve gelmiyor ayni bekar gibi geziyor diye agliyorlar. Gelmez tabi.. senin büyük zekân anca senin kendi topuguna sıktırtır boyle. Diyemiosun da iste bisey..zavalli..
Evt insanlar ın hesabıma sapan seyler e para harcaması umrumda degil yeter ki bana bulasmasınHayır ne dediğiniz, derdinizin ne olduğu belli değil ki biz de doğru düzgün yorum yapalım.
Normal şartlarda başka bir insanın parasının sizi ilgilendirmemesi gerekiyor. Bunun zor bir tarafı yok ki.
Yaptıgı haksızlığı görmeyip karşıdakinin yüzünü tırmalayan çirkef insanlar var Allah onlardan uzak eylesin asıl..Bence doğru yoldasınız. Bu benim cok sık yaptığım birseydir bazen catlicak gibi olduğum oluyor ama bozmuyorum karsimdakini. Bazi insanlar küçüktür. Dünyaları da küçüktür yuzune vursaniz kötü ve haksiz siz olursunuz.
O kimdi edis miydi ban ban..Boşver onlar her yerde hatta burda.
Cümlemi kurdum ban'ımı bekliyorum.
Yani..En iyisi..Anlayana anlatılır. Artık yormuyorum kendimi. Anlatsam ne anlatmasam ne. Susup gidiyorum. Mesafe koyuyorum. Görüşmüyorum.
Evet öyle yapıyorum. Salağa yatıyorum. Bazen anlamıyormuş bazen de bilmiyormuş gibi yapıyorum.
Konu tuhaf, yorumlar ondan da tuhaf..![]()
Aslında en doğrusu belki deAnlayana anlatılır. Artık yormuyorum kendimi. Anlatsam ne anlatmasam ne. Susup gidiyorum. Mesafe koyuyorum. Görüşmüyorum.