Herkes akıllı bir biz salak

Burda iki-üç kişi arasında bir muhabbet dönüyor amaa... 😕😏 Sanki burda açılmış bir konu üzerinde göndermeler mi yapılıyor, bana mı öyle geldi?
Konu sahibi arkadaşımız tam olarak kendi hayatında yaşadığı problemi anlatmadan "bazıları şöyle ,bazıları böyle " kıvamında "hicbirsey hakkında çok şey " söylemiş :ıslık:

Ben şu insanların paralarını nasıl harcayacaklarını dert etme olayını burada gördüm sanırım. İster çok parası olur harcamaz, ister borç harç yapar harcar size ne bundan?

Geri kalan derdi anlayamadığım için yorum yapamıyorum.

Konu sahibi arkadaşımız tam olarak kendi hayatında yaşadığı problemi anlatmadan "bazıları şöyle ,bazıları böyle " kıvamında "hicbirsey hakkında çok şey " söylemiş :ıslık:

Sosyal medyada millete laf sokan içerikler gibi bir konu.
Laf nereden geliyor nereye gidiyor, kimin yüzüne çarpılıyor, olay ne kimse bilmiyor ama herkes katılıyor, herkes aynı dertten muzdarip. Çok enteresan :KK14:

Ben şu insanların paralarını nasıl harcayacaklarını dert etme olayını burada gördüm sanırım. İster çok parası olur harcamaz, ister borç harç yapar harcar size ne bundan?

Geri kalan derdi anlayamadığım için yorum yapamıyorum.
O para harcama kısmı sizi de etkiliyorsa aynı şeyi düşünür müydün acaba canım?

Keşke dediğiniz gibi kolay olsa her şey.

Hayır ne dediğiniz, derdinizin ne olduğu belli değil ki biz de doğru düzgün yorum yapalım.

Normal şartlarda başka bir insanın parasının sizi ilgilendirmemesi gerekiyor. Bunun zor bir tarafı yok ki.

Masallah sizde benim gibi bu dünyayı bitirmissiniz😁😁 saka bir yana esim oyle diyor gecen gun sen bu hayatı bitirmişsin diyor hic sevmez benim aklımı... bin beter olsunlar aynen.. Sonra kocam para vermiyor kocam cocuga bakmiyor kocam eve gelmiyor ayni bekar gibi geziyor diye agliyorlar. Gelmez tabi.. senin büyük zekân anca senin kendi topuguna sıktırtır boyle. Diyemiosun da iste bisey..zavalli..
Süpersiniz.. aynı fikirdeyim..
Değişik tipler var türlü türlü... Kimi esinin kölesi oluyo kendini devamlı rezil etse bile...Herkes hak ettiği hayatı yaşar bazen... Bazense hak etmediği muamele görür Allah A havale eder...

Hayır ne dediğiniz, derdinizin ne olduğu belli değil ki biz de doğru düzgün yorum yapalım.

Normal şartlarda başka bir insanın parasının sizi ilgilendirmemesi gerekiyor. Bunun zor bir tarafı yok ki.
Evt insanlar ın hesabıma sapan seyler e para harcaması umrumda degil yeter ki bana bulasmasın

Bence doğru yoldasınız. Bu benim cok sık yaptığım birseydir bazen catlicak gibi olduğum oluyor ama bozmuyorum karsimdakini. Bazi insanlar küçüktür. Dünyaları da küçüktür yuzune vursaniz kötü ve haksiz siz olursunuz.
Yaptıgı haksızlığı görmeyip karşıdakinin yüzünü tırmalayan çirkef insanlar var Allah onlardan uzak eylesin asıl..

Boşver onlar her yerde hatta burda.:işsiz:
Cümlemi kurdum ban'ımı bekliyorum.

Anlayana anlatılır. Artık yormuyorum kendimi. Anlatsam ne anlatmasam ne. Susup gidiyorum. Mesafe koyuyorum. Görüşmüyorum.

Evet öyle yapıyorum. Salağa yatıyorum. Bazen anlamıyormuş bazen de bilmiyormuş gibi yapıyorum.

Ben de böyle yapıyorum.Şapkalı diyorum seni salak sanacaklar , işin kolayına kaçıyorsun falan ama.Laf anlatasım da gelmiyor.İnsanlar kurulmuş gibi çünkü cevap versem yenisi geliyor konuşmanın.

Hep bi çok bilme modu.Okulda da oluyor bana.İnsanlar ben bilirim ben yaptım demeyi seviyor :) Öğretmenler odasında bir çöpü sağdan alıp sola koysan bınu ben yaptım diyecekmişsin :) öyle diyorlar

Konu tuhaf, yorumlar ondan da tuhaf.. :-)

Bildirimler gelince tekrar bakayım dedim konuya belki anlarım diye, yine anlamadım. Hala lafa bakarım laf mı diye söyleyene bakarım tadında ilerliyor yorumlar. Aynen canım hı hı, herkes ektiğini biçer, hı hı evet.

Edit: Anlayana! Ahshshsj.

Back
X