Herkes aşık olduğu adamla mı evlendi?

Hermesss

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2019
200
193
23
34
İyi geceler birşey sormak istiyorum.Eşimle 3 yıl sevgililik dönemi yaşadık.Ve 2 yıldırda evliyiz.Sevgiliykende arada sogudugum zamanlar oldu suan evliykende bunu yasıyorum.evlenince cinsellik falan araya girince düzelir dedim ama düzelmedi malesef.Tip olarak kendisi hiç tipim degil ama insanlık olarak cok iyiydi.Daha dogrusu beni seven birisiyle evlenmeyi tercih ettim.Ama evliyken böyle yaptıgı en ufak bi aksilikte yüzüne bile bakasım gelmiyor.Bana cok itici geliyor bazen cocugum olurda ona benzer diye bile korkuyorum.bu durum baskalarındada var mı cok merak ediyorum..lütfen o zaman niye evlendin demeyin.her insanın pskojik olarak etkilendigi şeyleri oluyor.Ben sevilmek ilgi görmek istediö bu yasıma kadar oda gösterdi..Ama simdi yapmıyor.Ne yapıcam bilmiyorum.Kalbimi bir türlü ısındıramıyorum.beraber çekindiğimiz resimlere bakarken bile gözüm onun olduğu yere bakmak istemiyor resmen.Ne yaparsam yapamayim beğenemiyorum..fotoraf bile çekme hevesim kalmadı.Eskiden kendimi cok begenirdim.onunla foto çekip atamayınca kendimi bile çekmek içimden gelmiyor.Kullandıgım telefonun kamerasını bile kullanmıyorum resmen.Tek miyim bu durumda.Ya da benim gibi olan varsa naptınız boşandınız mı yoksa biryerden sonra sevmeye mi başladınız

Neden böyle şekilci yaklaşıyorsunuz? Eşinizi sevmiyorsunuz malesef sevdiği insana ne olursa olsun güzel görünür.Esinizle evlenerek bencillik yapmışsınız sizin sevgi görmeye ihtiyacınız olduğu kadar onun da var.
Fotoğraf çekip atamayinca demişsiniz,sosyal medya ciftlerine mi özeniyorsunuz acaba?
Bir karşılaştırma sonucu beğenmeme mevcut gibi geldi.
Sosyal medyadan uzaklaşmak size iyi gelebilir.

Eşinizede üzüldüm sizede, mantık evliliği yapmışsınız ama yetmemiş biseylere. Hic beğenmediğiniz, fotogragini bile görmek istemediğiniz biriyle evli kalmanın mantığı yok ki
Eşinizde sevilmediğini hissediyordur zaten

Eşiniz size itici geliyorsa bu hiç iyi ve normal bir durum değil malesef hatta düzelmezse ayrılık sebebi olabilir

Haklı olabilirsiniz belkide öyle bir özentilik içine girdim.Yada eskisi gibi degil evlendikten snra cok ağır şeyler yaşadık.Belkide ondan gözüme kötü görünüyor bilmiyorum.Sonuçta sevmesem okdr uzun süre sevgili kalabilirmiydim.Ama ne olduda böyle oldum inanın hiç anlamıyorum.Ne aklımda baskası var ne yakısıklı erkek görünce imrenirim.Şekilcide degilim aksine öncesindr görüştüklerimde hep böyle normal sıradan tiplerdi

Ama bu normal bir durum değil ki. Çoğumuzun eşi evlendikten sonra daha soğuklaşmış daha ilgisiz davranıyordur. Ama sizin gibi yüzüne bile bakamayan pek yoktur. Ya tekrar iyi yönlerini düşünerek ısınmaya çalışın ya da bu böyle nereye kadar ilerler ki arkadaşım?

Yazdıklarınızı okurken içim acıdı lütfen ayrılın lütfen sevmediğiniz hatta beğenmediğiniz bir insanla bir arada olmak Allahım eşiniz duysa bunları adamın dünyası başına yıkılır

Evlendikten sonra çok ağır şeyler yaşadık demişsiniz. Ne yaşadınız da bu adamın neredeyse nefes alması bile size rahatsızlık veriyor şu an?

Boşan. Bunu net söylüyorum çünkü,

Hiç normal bir durum değil .
Esinize çok üzüldüm.
Kendimede üzülüyorum.sanki onu kıramadım evlendim gibi bir tercih yaptım.Bu nasıl bi durum bilmiyorum.Ama o kdr ısrarcıydı ve inattı ki.Ne yaptı etti ve evlendik resmen.Suan evlenmeden önceki o baglılıgı ve istegi olmayıncada bıçak gibi sogudum.Bulundugum durumda olmayı kimsenin istemem.Bende cok kötüyüm

Nereden bakarsam bakayım bencillik akıyor konudan
1. İlgi Sevgi için evlendim
2.iyi insandı evlendim
3.cinssllijle olur dedim evlendim
Sadece kendini düşünerek evlenmişsin de o adama çok üzüldüm.

Çok mu güzelsin şen çok mu çekici çok mu sevecen , ilgili? Tüm bu özelliklere sahipseniz isteme hakkınız da olurdu bence .

Evet ben aşık olduğum kişi ile evliyim bütün olarak değerlendirip evlendim...

Sizi anlıyorum gerçekten hem eşinize hem size üzüldüm

Ne güzel siz seçen taraf olmuşsunuz.dediğiniz kadar bencil olsam bu kadar ısrarına karşılık kıramayıp evlenmezdim sanırım.keşke bencil olsaydım cidden.Ne kadar eleştirirseniz eleştirin yerinde olmayı cok isterdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…