Herkes aşık olduğu adamla mı evlendi?

Senin gibi olan milyon kadindan mesaj gelse ne degisecek, ohh bir tek ben mutsuz degilmisim bu yuzunu bile gormeye tahammul edemedigim bir adamla omur gecirmem icin beni yeterince motive ediyor, bu mu yani. Peki sen bilirsin.

Senin gibi olan milyon kadindan mesaj gelse ne degisecek, ohh bir tek ben mutsuz degilmisim bu yuzunu bile gormeye tahammul edemedigim bir adamla omur gecirmem icin beni yeterince motive ediyor, bu yani. Peki sen bilirsin.
Ne yapayim peki.Boşayim mi.O kadar kolay mı...adamı kıramamış evlenmişim.Bide böyle ortada nası bırakıyim

Aramız iyi olduğunda evet yine mutluyum.tipini göz ardı ediyorum.Aman kalbi iyi olsun diyorum.İyiki evlenmişim dünyaya bi daha gelsem yine sennle evlenirdim demiyorum ama evlendiğime pişman değilim diyebiliyorum iyiyken.Öyle birşeyler işte..

Eşinin kafasına kese kağıdı geçir tövbe tövbee. İnsan sevince zaten karşıdaki yakışıklı ya da güzel geliyor. Sizin de bir adriana lima olduğunuzu düşünmüyorum belki eşiniz gayet normaldir ama sizin kalbiniz çirkindir. Ha bir de keşke eşiniz bu duygularınızı farketse de kendi boşanmak istese

Ne yapayim peki.Boşayim mi.O kadar kolay mı...adamı kıramamış evlenmişim.Bide böyle ortada nası bırakıyim

yazık adama ya.. kıramadım nedir ne saçma sinema daveti sanki evlilik oyuncak değil bana da çok teklif eden oldu eşimden önce görsen yine kırasın gelmezdi tatlı dilli kibar meslek shibiydiler ama aşık değildim hayır dedim çok şükür eşime ilk gün gibi aşığım 7 yıllık evliyiz

Allah mutlulugunuzu daim etsin.sanırım ben tekrar birine aşık olmaktan korktum.Aşk yaşamayıda becetemedim cnkü o kişi bi kere gidince tekrar ikinci kez aşık olunmuyor cnkü

Adriana lima yazınca bi an acaba bir tanıdığamı denk geldm dedm.Kendimi çok begenen havalı ukala biri degilimdir öyle insanlarıda sevmem ama genelde benzetirler

Allah mutlulugunuzu daim etsin.sanırım ben tekrar birine aşık olmaktan korktum.Aşk yaşamayıda becetemedim cnkü o kişi bi kere gidince tekrar ikinci kez aşık olunmuyor cnkü

ne sebep bulmaya çalışırsan çalış tek sebep var nasip. insanın nikah günü ve ecel günü ezelden bellidir. iyi düşün taşın ya boşan çocuk yokken ya çoluk çocuğa karış yuvana sahip çık hakkında hayırlısı olsun

Ay ölücem şimdi ahsjsjs. Sahiplendirseniz? Eve, size alışmış sonuçta ortada bırakmayın tabi ki. Yüce gönüllülük edip kırmamış evlenmişsiniz. Allah herkese böyle merhamet nasip etsin. Ona kese kağıdı olmadan da sevgi verebilecek bir kadına emanet edin içiniz rahat etmeyecekse.

Ben de bahsettiginiz sebeplerle evlendim. Eşim bana nispeten aşıktı. Ama ben değildim. Hayat görüşümüz ayniydi, maddi manevi denktik. Bunlar benim icin asktan daha kıymetli. Merhametli, comert, iyi bir insan. Seven, sevdiğini belli eden biri.. Tabii ki ilk gunlerdeki tutku yok aramizda. Ama diger yönlerden çok benzer oldugumuz icin, guzel bir ilişkimiz var. Sosyal çevremiz ayni, meslektaşız, konularımız vs uyumlu yani. Tutku bitince de bunlar ayakta tutuyor diyr düşünüyorum.
8 yillik evliyiz bir sorunumuz yok. Zaman zaman benim de, acaba aşık olarak evlenseydim nasil olurdu diye düşündüğüm zamanlar oldu. Hatta keske evlenmeseydim dedigim.. sogudugum.. ama hepsini göğüsledi, merhametini, sevgisini her gun bana ispatladı. Beni kendimle barıştırdı. Bu yüzden binlerce kez iyi ki.. insan kendi emegini de, kendisine verilen emegi de seviyor.
Evlilik dediğimiz sey biraz da karşılıklı emek..

Adriana lima yazınca bi an acaba bir tanıdığamı denk geldm dedm.Kendimi çok begenen havalı ukala biri degilimdir öyle insanlarıda sevmem ama genelde benzetirler
Allah kocanıza sabır size de bir kıvanç brat karışımı bir şey versin ne diyim

Eşiniz gögüsleyebilmiş.Benim eşim evlendikten sonra cok değişti malesef..belkide ondandır bu hislerim

Aslında eşinizi hiçbir zaman beğenmemiş ve sevmemişsiniz sadece iyi anlaştığınız için İlişkinize devam etmiş ve evlenmişsiniz anladığım kadarıyla. Birbirinize biraz ilgi gösterseniz belki bişeyler yoluna girer

Cevrenizde ailesini kıramadıgı için görücü usulu evlenenlerede hiç denk gelmediniz heralde.Evet ben görücü usulu evlenmedim ama merhametim aşktan sevgiden daha agır bastı.Bu karakterde degilseniz anlamamanız cok normal.O yüzden dalga geçmeden önce biraz düşünüp öyle yorum yapın.Yada hiç yapmayın.Sorun olmaz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…