Herkes ayrılmamı bekliyormus!!! ınsanların etıkete hayranlıgını anlamıorum!

nefeskesen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2011
776
191
123
İstanbul
.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Son düzenleme:
insanlar sizin iyiliğiniz için çırpınıyor

bence buraya yazdıklarınızı yüzlerine söylerseniz zaten bırakın aday bulmayı yüzünüze bile bakmazlar

bence buraya yazdıklarınızı yüzlerine söylerseniz zaten bırakın aday bulmayı yüzünüze bile bakmazlar

benım ıyılıgım ıcınmı asude ?? yenı bır ılıskıden cıktım bır ılıskıye baslamam nekadar saglıklı olur merak etmeyın ztn yeterınce sert oldum onlara karsı ondan dolayı ozur dılıyorlar... dedıklerı cıvı cıvıyı sokerde ben boyle cıvı olmak ıstemıorum...

o gelen kısılerın duygularınada yazık benım ıcımde hıc bırsey yokken kullanılmıs olur :50::50::50: bılmıorum tesekkurler yorumunuz ıcın

benım ıyılıgım ıcınmı asude ?? yenı bır ılıskıden cıktım bır ılıskıye baslamam nekadar saglıklı olur merak etmeyın ztn yeterınce sert oldum onlara karsı ondan dolayı ozur dılıyorlar... dedıklerı cıvı cıvıyı sokerde ben boyle cıvı olmak ıstemıorum...

o gelen kısılerın duygularınada yazık benım ıcımde hıc bırsey yokken kullanılmıs olur :50::50::50: bılmıorum tesekkurler yorumunuz ıcın

yeni ilişkiden çıkmışsınız, ilişki istememek en doğal hakkınız

ama siz dert olarak arkadaşlarınızın çabasını sunuyorsunuz
ve onları sizi kullanmakla suçluyorsunuz

sorun o noktada başlıyor

Son düzenleme:

bırde asudecım bu kısılerı tanımıolar bıle ama faceden eklemısler bırbırlerını.. ben onun altında ıyılık aramam nıye gızlı yapıo? bunu sordugumda kem küm... bende dostlarımın yanında olurum ama onun hayatıdır netıcede saygı duyarım.. yasadıgı ıyılıktede koyuluktede yanlarında olurum ama boyle davranmam bılmıorum bana ters... farklı fıkırlerın var ıse yazmanı ısterım belkı goremedıgım bırseyler vardır

yeni ilişkiden çıkmışsınız, ilişki istememek en doğal hakkınız

ama siz dert olarak arkadaşlarınızın çabasını sunuyorsunuz
ve onları sizi kullanmakla suçluyorsunuz

sorun o noktada başlıyor

benı kullanıolar demedım sadece yaptıklarına anlam veremıorum.. dıger ılıskılerımde boyle bır tutum gormedım onlardan.. ben boyle bır durumda olsa bu sekılde yapmazdım onlara.. kendı fıkırlerımı soylerdım ama karar senındır derdım konuyu kapatırdım.. ustelemezdım bır adam hakkında.. anlam veremedıgım ıcın sızlerden bır cevap ıstedım..

Bu durumu maddiyatla ilişkilendiremedim ben.Her daim olur sevgilsindn ayrılan birine başka birini ayarlama çabası.Bu size veya arkadaşlarınıza özgü değil.Maddi durumu iyi olan kişileri önermişler ama bu demek değil ki maddi durumdan ötürü öneriyorlar.Bu kadar çabuk yeni bir ilişki olmaz zaten ama ben de sizin iyiliğinizin düşünüldüğünü sanıyorum.

Bu durumu maddiyatla ilişkilendiremedim ben.Her daim olur sevgilsindn ayrılan birine başka birini ayarlama çabası.Bu size veya arkadaşlarınıza özgü değil.Maddi durumu iyi olan kişileri önermişler ama bu demek değil ki maddi durumdan ötürü öneriyorlar.Bu kadar çabuk yeni bir ilişki olmaz zaten ama ben de sizin iyiliğinizin düşünüldüğünü sanıyorum.

arkadsım bende ınan ılk baslarda senın gıbı dusunuyordum.. ama kabak tadı vermeye basladı.. sureklı bır araba konusu sureklı bır aylık gelır mevzusu.. ve bunlarını soyledım onlara ılk basta kızlar anlıyorum ama ben yenı bır ılıskıye sıcak bakmıorum dedım tamam dedıler sonra yıne maddı konular.. bende ısterım arkadslarımın hıc bır sıkıntı cekmemesını... ama gızlı gızlı faceden eklemeler bunu bana soylememler.. onlar benım dostlarım.. yanı benım basıma gelse ben soylerdım.. yalnıs anlamaması ıcın

Bence sorun ;

"bu 3 kız arkadaşımın bunlardan bir menfaati mi var? Varsa ne gibi menfaatler? "

Dediğin noktada başlıyor.:19:

Senin bu 3 kız arkadaşına güven duygun yok ise neden hala arkadaşlık ediyorsun ?

Ne gibi menfaatler'miş :19:

Hayır ne dememi bekliyorsun.Bir ev bir araba iyi bir yerde iş yada bir miktar para mı...

Bu nasıl arkadaşlık böyle....

Sen bu konuyu o 3 kız arkadaşına okut daha da yüzüne bakmazlar senin.

O zaman arkadaşlarınıza açıkça söyleyin yukarda yazdıklarınızı toparlayıp.

Ben bildiğiniz üzere uzun süreli bi ilişkiden çıktım ve kendimi toparlamam gerek, başka birini düşünmüyorum henüz.. beni düşündüğünüz için yapıyorsunuz teşekkür ederim ama cidden istemiyorum bu tür şeyler.. de.

Hem durduk yere onlarla tartışmazsın ve bu yüzden bu gergin dönemine bu gibi şeyler de eklenmez.

Sen sadece kibar bi dille uyar ve istemediğini söyle bi daha böyle bi işe kalkışmamaları gerektiğini dile getir..

Yazdıklarınıza mütevazilik kılıfı giydirmeye çalışmışsınız ama olmamış

Yerinizde olsam kendimi bu kadar büyütmezdim.

Bence sorun ;

"bu 3 kız arkadaşımın bunlardan bir menfaati mi var? Varsa ne gibi menfaatler? "

Dediğin noktada başlıyor.:19:

Senin bu 3 kız arkadaşına güven duygun yok ise neden hala arkadaşlık ediyorsun ?

Ne gibi menfaatler'miş :19:

Hayır ne dememi bekliyorsun.Bir ev bir araba iyi bir yerde iş yada bir miktar para mı...

Bu nasıl arkadaşlık böyle....

Sen bu konuyu o 3 kız arkadaşına okut daha da yüzüne bakmazlar senin.

artık bunu dusundurduler arkadsımm.. ılk baslarda bende boyle dusunuyordum benım yanımdalar dıe hatta tesekkur bıle edıyorudm.. ama konu cıgırından cıktı.. sureklı bır araba konusu sureklı bır aylık gelır konusu .. ıclerınden ozellıkler bır tanesı aslında konu soyledım boyle olmamalı dıe.. ama olay dedıgım gıbı cıgırından cıktı farklı bır kız arkadsım telefonla aradı bugun sevda bana bısıler anlattı dıe... herkese soyluyor benım ıstemedıgımı bıle bıle... mefaatten kastım para falan degıl okadarda degıl yanı... ama ne bu?? benım hıc yakınlıgım olmayan kısıler bıle bu konuyu bılıo ve o soylemıs

ona soyledıgımdede dogru haklısın dıo yapmamalıydım dıo ozur dılıo .. sonra ogrenıorum o adamla faceden eklemısler bu ne sımdı ya benmı goremıorum bırseylerı

Onların tarafındanda sizin tarafınızdan da arkadaşlık ilişkisi göremedim onlar seni düşünmeden yeni birini bulma çabasındalar sizde arkadaşlarınıza güvenmeyip menfaatlerimi vardır diye konu açmışsınız.Kimsede yalnış anlamaz siz yok demişsiniz zorla birşey yapacak halleri yoktur.

O zaman arkadaşlarınıza açıkça söyleyin yukarda yazdıklarınızı toparlayıp.

Ben bildiğiniz üzere uzun süreli bi ilişkiden çıktım ve kendimi toparlamam gerek, başka birini düşünmüyorum henüz.. beni düşündüğünüz için yapıyorsunuz teşekkür ederim ama cidden istemiyorum bu tür şeyler.. de.

Hem durduk yere onlarla tartışmazsın ve bu yüzden bu gergin dönemine bu gibi şeyler de eklenmez.

Sen sadece kibar bi dille uyar ve istemediğini söyle bi daha böyle bi işe kalkışmamaları gerektiğini dile getir..

ya arkadsım dedım ınan kackere dedım ama bugun farklı bır kız arkadsım aradı bu durumu anlatıo onun haberı bıle yok o arkadsım aramıs anllattım.. hıc bır yakınlıgım olmayan ınsanlar bıle bılıo, dedım net bır bıcımde sonra haklısın dıyor ozur dılıo bende tamam dıorum

sonra bır bakıorum faceden eklemısler bırbırlerını ben anlam veremdım.. ne bu sımdı anlamadım ne yapmaya calısıor

artık bunu dusundurduler arkadsımm.. ılk baslarda bende boyle dusunuyordum benım yanımdalar dıe hatta tesekkur bıle edıyorudm.. ama konu cıgırından cıktı.. sureklı bır araba konusu sureklı bır aylık gelır konusu .. ıclerınden ozellıkler bır tanesı aslında konu soyledım boyle olmamalı dıe.. ama olay dedıgım gıbı cıgırından cıktı farklı bır kız arkadsım telefonla aradı bugun sevda bana bısıler anlattı dıe... herkese soyluyor benım ıstemedıgımı bıle bıle... mefaatten kastım para falan degıl okadarda degıl yanı... ama ne bu?? benım hıc yakınlıgım olmayan kısıler bıle bu konuyu bılıo ve o soylemıs

ona soyledıgımdede dogru haklısın dıo yapmamalıydım dıo ozur dılıo .. sonra ogrenıorum o adamla faceden eklemısler bu ne sımdı ya benmı goremıorum bırseylerı

Menfaatten kastım para değil o kadar değil diyorsun.

Öte yandan bir araba meselesi aylık gelirisi konuşuluyor diyorsun.

Bunun adı çelişki değil ise nedir ?

Bu 3 kişiyle ne zamandır arkadaşsın ?

Senin tarafında güven duygusu -0 'ın da altında.

Onları dinlemediğim için bilemeyeceğim .

Sana tek önerim bu menfaatçi (!) arkadaşlardan uzak dur.

Onların tarafındanda sizin tarafınızdan da arkadaşlık ilişkisi göremedim onlar seni düşünmeden yeni birini bulma çabasındalar sizde arkadaşlarınıza güvenmeyip menfaatlerimi vardır diye konu açmışsınız.Kimsede yalnış anlamaz siz yok demişsiniz zorla birşey yapacak halleri yoktur.

ya arkadsım ınan bahaneler uyduruorum artık.. bızımle yakınlıgı olmayan bırılerı bıle bılıo bu konuyu hemde tum maddıyatı :47: ve arkadsım soylemıs ben uyarıorum ıstemedıgımı getırıorum.. ozur dılıo haklısın dıo sonra bakıorum faceden bu adamla eklıolar bırbırlerını.. tanımıolar bıle bırbırlerını sadece bu konudan merhabalıkları var..

anlam veremdım yaptıgına

ya arkadsım dedım ınan kackere dedım ama bugun farklı bır kız arkadsım aradı bu durumu anlatıo onun haberı bıle yok o arkadsım aramıs anllattım.. hıc bır yakınlıgım olmayan ınsanlar bıle bılıo, dedım net bır bıcımde sonra haklısın dıyor ozur dılıo bende tamam dıorum

sonra bır bakıorum faceden eklemısler bırbırlerını ben anlam veremdım.. ne bu sımdı anlamadım ne yapmaya calısıor

Durumlar o kadar karışık ki.. Herkes bi iş çeviriyor diğerlerine duyuruyor falan..

En iyisi hepsinden uzak dur bi süre. Hatta sonsuza dek.. Zaten ayrılık yaşamışsın bide bunlarla yorma kendini bence..

ya arkadsım ınan bahaneler uyduruorum artık.. bızımle yakınlıgı olmayan bırılerı bıle bılıo bu konuyu hemde tum maddıyatı :47: ve arkadsım soylemıs ben uyarıorum ıstemedıgımı getırıorum.. ozur dılıo haklısın dıo sonra bakıorum faceden bu adamla eklıolar bırbırlerını.. tanımıolar bıle bırbırlerını sadece bu konudan merhabalıkları var..

anlam veremdım yaptıgına

neden bu kadar sorun haline getirdiniz ki? arkadaşlarınız için maddi durumu iyi diyorsunuz, o zaman maddi durumu iyi olanları bulmak istemeleri normal.. kaldı ki facebook dan birbirlerini eklemeleri size neden bu kadar dokundu ki? belki tanışmışlardır ama siz bilmiyorsunuz, ya da her yapılanı kendi üstünüze alıyorsunuz, belki de sadece sizin ağzınızı arıyorlar :34:

Menfaatten kastım para değil o kadar değil diyorsun.

Öte yandan bir araba meselesi aylık gelirisi konuşuluyor diyorsun.

Bunun adı çelişki değil ise nedir ?

Bu 3 kişiyle ne zamandır arkadaşsın ?

Senin tarafında güven duygusu -0 'ın da altında.

Onları dinlemediğim için bilemeyeceğim .

Sana tek önerim bu menfaatçi (!) arkadaşlardan uzak dur.

ben konusmadımkı o kız konusuo ben kapatıorum konuyu... bende bır celıskı yok ben gayet netım.. kendısının hatalı oldugunu soyluorum bana ettıgı cumle haklısın herkese dıllendırmemelıydım ozur dılerım oluo sonra bır bakıorum yıne bır hareketını goruorum..

bu dedıkodu karsısında guven duygusu tabı bende 0 ın altında.. ve tabı sorgularım.. sureklı bır maddıyatı konusuo kendısı 4 senelık arkadsım bu tarz hareketlerını ılk defa goruyorum ve sorguluorumm.. ılk baslarda tabı boyle dusunmuodum dost gozu ıle bakıordum ama ben boyle yapmam arkadsım dur dıosa haddımı bılırım.. ben rahatsız oldugumu soyluorum dıger arkadslarımda sasırıo olanlara nıe bukadar bu adama taktı dıe kusura bakmayın tabı sorgularım.. bu dedıkodular karsısında..

anlam veremdım yaptıgına

Durum gerçekten böyleyse arkadaşlarından uzak kal bir süre herkes yerini bilsin ona göre davransın tanımadığı kişileri ekliyorsa orada bir dur demen gerek.

Back
X